• Ijayi Atiemwen
    5k
    Nigerija koja je nekada bila peta na svijetu, danas ima napadača Istre 1961 u reprezentaciji. E, ovo se zove downfall.
  • prefontaine
    5.7k
    Teško mi se odlučiti kome bi radije poželio ispadanje Osijeku ili GoriciOmake

Iako bi mi bilo drago da druga liga ima reprezentativan stadion kakvog se ne bi postidjeli ni mnogi ugledni klubovi, neka Eseka u prvoj ligi, ako ništa zbog dobrih Slavonaca. Divni su to ljudi, a i Osijek je prelijep grad.

Za Goricu kao klub nemam niti jednu jedinu lijepu riječ.
  • lukaoj
    76
    Gorica. Jebiga, ne volim Osijek, ali bar imaju kakav takva fan base. Za Goricu navijaju 3 osobe. Mrzim takve klubove u prvoj ligi. Godinama navijam da Loksa ispadne upravo iz tog razloga. Nogomet se igra zbog navijaca. Zato bih najvise volio da udje Cibalia u prvu ligu.
  • seljak86
    3k
    Navijam za ispadanje Osijeka čisto jer bi bilo smješno :lol: :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Osijekovo ispadanje bi definitivno bila velika priča, Gorica je postala tako odvratan klub da bi trebala u stečaj, ali realnost je da će Vukovar i to komotno. Prije ili kasnije će Osijek uc u seriju gdje će uzet 10 bodova u 4 utakmice i skočit, a Gorica isto sad imat gazdu koji će valjda par igrača dovest, nije preuzeo klub da ispadne odmah.
  • lukaoj
    76
    bas sam razmisljao jucer, jel bi to s obzirom na kvalitetu kadra i ostatka lige bila najjaca ekipa koja je ikad ispala u drugu ligu? Ne racunam Juventus koji je izbacen i takve primjere.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Silić - Hodak, Gonzalez, Mlačić, Hrgović - Sigur, Guillamon - Bamba, Almena, Rebić - Šego.
  • prefontaine
    5.7k
    najjaca ekipa koja je ikad ispala u drugu ligulukaoj

Ako je ispala u drugu ligu onda definitivno nije jaka. A ako misliš na reputaciju, veličinu samog kluba, osvojene trofeje...ispadali su mnogi veliki klubovi.

Leeds, Aston Villa, Newcastle, Schalke, HSV, Hertha, Sevilla...
  • lukaoj
    76
    mislim na cistu kvalitetu kadra. Recimo Leicester 2023. Meni prva ekipa koja pada na pamet.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Danas seka pobjeđuje novog bracu.
  • fatalerror
    75
    Danas zbog magle VAR izvan funkcije.
  • vjeko1701
    21.4k
    Rekao bi Vejić - sasvim slučajno, jel. Al ne igra Dinamo.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Koji bi to urnebes i kmekluk bio da im ga Pajač metne, a da mu brat sudi.

Srećom po magarad, dobri i "perspektivni" Erceg im sudi.
  • don
    17.4k
    od utorka za zapad prodano 587 karata. Očekiva san puno više
  • NitkoBitan
    33.7k
    od utorka za zapad prodano 587 karata. Očekiva san puno višedon

images-26.jpg
bold
italic
underline
strike
code