• Ivdzo11
    8.7k
    Otpao i Hodak za današnju utakmicu
  • NKDZ86
    6.8k
    Utakmica lokomotiva - jajduk proglašena utakmicom visokog rizika :rofl:
    Prvi put čujem da je to, ne zbog supranika nego zbog nekog trećeg.
    Dragi gosti, čuvajte kosti
  • Crni86
    18.1k
    Pa nije bas isto doc na krajncu ili maksimir na zapad… mislim da su i oni sami toga svjesni.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Strah od Balkon Boysa
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Pa kad su stavili 20 eura, svi ovi studenti odma odustali. Ipak je sad potrošnja na advente, poklone, klizanja i fritule u porastu. Jebiga koliko god tu neki ne htjeli priznat činjenica je da unutar par godina od dijeljenja karata i moljakanja da bilo tko dođe na utakmicu smo došli do toga da klubovi traže 100, 150 kuna za pogledati 3 šuta na poluvremenu na 3 stupnja vani.
  • jedan u nizu
    16.6k
    Kad dodu inkognito na zapad protiv nas, onda su fora, onda su jaki, onda je ''grad je nas'', onda je to za instagram, ludilo brale, najludi smo na svitu, baci se koja slika, koji hashtag, dice se ponosom kako su se infiltrirali samo da bi sutili kao zadnje tetkice tamo.

Ali ako dodu na Lokomotivu onda to vise nije fora, moze doc tko hoce, vise nisu mangupi koji su se infiltrirali medu neprijateljske redove, onda nije fora staviti hashtag ''u srcu mordora'',nece padati lajkovi na sliku sa pozadinom bakljade od torcide. Nije to to.

Ideali su vjecni, jel ....
  • Ivdzo11
    8.7k
    Ima neke price da bi mogli odgoditi Lokomotiva Hajduk za sutra 13h.... Zbog magle... Sad vidit cemo
  • don
    17.4k
    pa skuplja je karta za poljud nego za danas zapad protiv Lokomotive.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Matkovic od prve minute danas, koliko sam ga pratio u zadnje vrijeme jako konkretan, u onoj petardi Istre dosta dobar... Nadam se da je istina da je od ljeta nas igrac, stvarno veliki potencijal...
  • dzis
    1.3k
    ako je istina da je nas onda bolje da gola ne zabije do kraja sezone. A ne da mi cifra ode previsoko kao u slucaju jagusica
  • Crni86
    18.1k
    pa ce se pisat kakav je panj i kaj ga dovodimo :lol:
  • dzis
    1.3k
    ma jebe mi se kaj ce se pisat ako ce na terenu izgledat dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist