• Thor
    1.6k
    Mi trosimo trenere ko carape! Nebum rekel gace,jer sigurno ima netko tko je jedne gace duze imal na sebi nego mi mandate nekih trenera. :rofl:
    Ali fakat ozbiljno...da mi nemremo naci trenera koji bu razvojni,uspjesno implementirao klince,koji bu pokazal karakter, imao rezultat (ne znaci da mora svaku dobit) to mi nije jasno. Bar na dvije,tri sezone.

Nema veze ni Kovacevic ni Biscan, Bjelica...ko got. Prozvacemo ih u 3 mjeseca,polusezonu i ispljunemo.
    Pa nije valjda da ne mozemo svih ovih godina nac jednog takvog koji bu ostal bar 2 sezone. Ne kuzim? Stalno se vrte ista imena,gore spomenuta,pa onda jos Sopic, pa prometnik pa Kek...pa kaj su to sva imena koja su treneri? Jebo ga ja pa ima stotine trenera ili bar tolko koji bi mozda bili konkurentni a nisu ta imena prozvakana,izlizana i beskorisna.
    Valjda takvog na trzistu europe mozemo nac? Nije da bas nemamo love za platit,ne?
    Dosta mi je tih izlizanih Hnl imena trenera svi su beskorisni i nikakv rezultat osim Bjelice nisu napravili. A i Bjelica je sad prozvakana tema! Ok i Jakir ali Jakir je druga prica jer je nasljedio pricu i tak.
    Pun mi je k.tih hnl imena i trenera. Uprava,kopajte trziste,analizirajte, nadjite nekaj kaj valja. Do tad bolje nista ne dirat jer zamjena samo radi zamjene je beskorisna jer bumo opet za 3 mjeseca jebali treneru sve po spisku.
  • Progressive overload
    347
    Trener sa jednim trikom je bolji od trenera bez ijednog trika.
  • wolfgang14
    3.4k
    samo podsjećam da bišćan i šimić nisu htjeli dovesti fruka, ivanovića i pašalića za Đ
  • CUCAK
    607
    jel ima netko "listu" potencijalnih zamjena Kovačevića koji bi zadovoljili forumsku struku.. znači ne sprdam se, ali sve što se spominjalo ima neku manu, pa ako netko bas prati da napiše par kandidata koji bi mogli proći ? hvala
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Igramo se opasno na temelju starih trenera. Mozda su busili Biscana ali otad je proslo dosta on nije nigdje napravio iskorak. A da dodje kod nas i ne bude napretka, to je vec koji trener ove godine i nema sanse da ce mu se dat otkaz skoro.

Ovo treba pomno isplanirat, mi smo se doveli u situaciju gdje nas boli k za Europu (sto je meni sramotno, od 2018. smo postali netko i nesto u toj Europi da bi sad to pustili). Dovodimo se u situaciju gdje ce nam osvajanje HNL biti prioritet. Mi smo imali stosta pokazat i u Ligi prvaka ali sad cemo se zadovoljavat HNL-om i Konferencijskom. Dovedi neku trenercinu i napravi vise iskorak.
  • rioda
    12.2k
    Meni je kod Bišćana čak najupitnija komunikacija, ne vidim kako osoba s takvom komunikacijom može držati pod kontrolom svlačionicu Dinama
  • Kaktus Car
    1k
    Bišćan je kao trener Dinama izgubio 2 tekme - prvo kolo HNL-a protiv Hajduka koje je bilo pod potpunom kontrolom do Petkovićevog užasno izvedenog penala na 1:0 i onaj nes(p)retan poraz u kvalifikacijama za LP u iznimnim okolnostima.

Apsurdno je da su nakon toga Jakirović, Cannavaro i sada Kovačević imali više kredita od jednog Dinamovca. OK, Bjelica je zaslužio nešto kredita svojim prvim mandatom, ali ova trojica su bili lošiji od Bišćana, a neke se i dalje opravdava dok se po Bišćanu pljuje...
  • Papastrumf
    20.5k
    I da se nadovežem.
    Da, hvali se Jakir jer su ovi poslije njega (i Bišćan prije njega) bili trenerski bezveznjaci, a on je solidan trener koji nam je donio dvostruku krunu. I svojim angažmanima poslije pokazuje da je solidan trener. Nitko ne misli da je on trenerski vrh, al za ove poslije njega je Trenerčina.
    Brusa

Gospodin je ispao od Sparte Prag, izgubio od Plzena 2 puta, izgubio od Balkanija, popio 5 komada od PAOK-a, 3 komada od Lokse na Maksimiru na otvaranju drugog dijela sezone .Sve sami vrhunski rezultati. Istina, uzeo je titule (iako puno je lakše nabrojati one koji nisu uzeli titule s dinamom zadnjih 20 godina od onih koji jesu) i to samo zbog tada, gledajući iz današnje perspektive, vizionarskog poteza Zeke da ga ostavi na klupi.
  • don
    17.4k
    Inače, ja stvarno ne znam što ljudi imaju toliko protiv Bišćana?Papastrumf

uz loš mandat u Dinamu, posli nije trenira ni jedan nogometni klub već nekakve arape di je samo uzima pare.

da je uspješno trenira neki klub u europi posli Dinama zagovara bi ga i ja, ovako postoji apsolutno 0 razloga za njegov povratak.

naprotiv, dugo bi se razmišlja jesan li za ostanak Kovačevića ili povratak Bišćana.
  • Kaktus Car
    1k

Samo što su Bišćanov man management redovito hvalili. Treba razlikovati komunikaciju i držanje reda i mira u svlačionici i medijske nastupe na konferencijama za novinare. To nije isti skill set.

Osim toga, Bišćanov najveći problem i na pressicama je prije bilo to što je bio previše iskren i nije prodavao maglu kao neki poslije njega. I naravno to što navodno nije dovoljno gledao u kameru/novinare/smijao se ili što već...

Jedna od te dvije kvalitete je puno važnija kod nogometnog trenera.
  • Progressive overload
    347
    Bišćan je imao najjaču ekipu od kad je on bio trener do sada. I tada je kukao da mu trebaju pojačanja a u tom trenutku još je ekipa bila na okupu.Kaj bi tek sad zahtijevao kad smo još lošiji.
    Slično kao i Kova imao je skupinu od 14-15 igrača koji su non stop igrali. Takav trener nije poboljšanje ili je malo. Želim nekog novog trenera koji nije pratio HNL kao mr Fabio jer time svi igrači kreću od nule i bore se za svoju poziciju kao kaj su se na početku borili kod Kove a tada smo i bolje igrali.
  • miro
    8.1k
    Da se mene pita postavio bih Bišćana i držao ga do kraja mandata trenutne Uprave. Samo kad vidim kako navijači Dinama komentiraju i kakve bljuvotine su u stanju napisati o "svojem" klubu - ne znam kome se uopće možemo nadati, osim trenerima poput Kovačevića, kojima je to najveći posao u životu ili Cannavara, koji pojma nemaju, ali su kao neko ime.
    Bišćana bi na nož dočekalo pola ovog foruma, a kamoli ovi ostali u bespućima interneta
  • Jurki
    20.9k
    sve smo vidjeli u prvom mandatu. Nadam se i zadnjem.
    Dal bi takvog trenera zazivao nazad a da se on ne zove Igor Biscan?
  • miro
    8.1k
    Da, jer ga smatram odličnim trenerom, samo nema gard i komunikaciju prema novinarima. Sve ostalo ima, ali to je samo moje mišljenje
  • Navijač Dinama
    11.1k
    kod nogometnog trenera je najbitnije kvaliteta posla koji obavlja.

Da Mario Kovačević ima smislenu igru, viziju, da je to onako kako je vjerovatno dobar dio puka očekivao, a to je da se potučeš u Europi, a ovako kak osu Celta Betis i Lille izgledali prema nama da mi izgledamo prema Vukovaru, Gorici, Lokomotivi, Belupu, Hajduku, mislim da mu nitko ne bi prigovorio i ako bi to bi bika "glasna manjina" i ne toliko učestalo spominjanje njegovog neimanja karizme, izjave na pressicama, izgovaranje riječi i sličan bauk koji gledamo kod akutalnog trenera.

Imamo i obratan primjer u vidu Željka Sopica, koji je na pressicama i prema novinarima "frajer i faca", međutim kao trener je da se ne lažemo ono što su englezi govorili za Guardiolu(iako je jedan od najboljih trenera ikad) i Ten Haaga --> "ćelava prevara".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.