• Blueshadow86
    4.7k
    Ne želim ni pomisliti da je Bišćan novi trener Dinama. Ne bude mi dobro. Također se nadam da će se i onaj Riera prestati spominjati u kontekstu Dinama. Jučer ga je Rijeka natamburala i to je dovoljno.
  • FazeN
    4.5k
    Također se nadam da će se i onaj Riera prestati spominjati u kontekstu Dinama. Jučer ga je Rijeka natamburala i to je dovoljno.Blueshadow86

Sanchez > Riera.
  • Jurki
    20.9k
    dobrih trenera je puna Europa.
    Mozes slobodno pogledati i u ovoj temi i temi skaut sluzbe.
    Ljudi koji vise prate su napisali hrpu imena. Nemam volje traziti. Kad su nama takva imena top pickovi onda smo stvarno srozali ocekivanja na nulu.
  • Peškaman
    8.3k
    Dovesti Bišćana umjesto Kovačevića je prelijevanje iz šupljeg u prazno, ukratko.
  • El Madrigal
    731

Spominjao se i taj Sanchez prije objave da ce Kova biti trener. Bilo je pljuvačine, ali i ljudi koju su ga predlagali. Sad kad je u tuđem dvorištu dobar je... Mislim da niti mi navijači, ali niti uprava, na žalost, ne znaju sto i kako žele. Malo je vec muka od svega toga. Ali preživio je Dinamo i teže.dane, godine, desetljeća, preživjeti ce i Marija Kovačevića....
  • El Madrigal
    731
    Znam da ih ima, ali mi cemo svakoga popljuvati nakon 3 loše utakmice.
  • zagrebackidinamo
    76
    samo neozbiljan, neoformljen trener, će doći u klub u kojem je uklesano u kamen 433. bilo 7:0 ili 0:7.
  • Papastrumf
    20.5k
    Također se nadam da će se i onaj Riera prestati spominjati u kontekstu Dinama. Jučer ga je Rijeka natamburala i to je dovoljno.Blueshadow86

Nadam se da se sljedeći trener neće birati ovakvom logikom. Nisam previše pratio rad Riere pa ne mogu suditi je li dobar izbor za nas, ali sigurno ga ne bi sudio po tome što je sa Celjem izgubio od Rijeke. Dapače, u prvom poluvremenu sam vidio s njihove strane dosta toga dobroga. Brz, okomit nogomet s više smislenih izlazaka nego što smo ih mi imali u zadnje 3 europske utakmice, a treba reći da je Celje igrački dosta limitirana momčad.

Inače, ja stvarno ne znam što ljudi imaju toliko protiv Bišćana? Niti ga zagovaram, niti ga ne zagovaram, ali što je točno njegov krimen? Ispao je u dvoboju protiv AEK-a u onoj po svemu zatrovanoj atmosferi? Inače smo super prolazili s grčkim klubovima u europskim natjecanjima. Toliko hvaljeni Jakir je primio 5 komada u Solunu.
    Beli ima svojih mana, ali je sasvim solidan trener i ako za neke nije za klupu dinama, sigurno ne zaslužuje ovoliko hejta.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Od svih starih imena i recikliranja samo bi volio znati kakvi bi bili sa Terzicem, jer ipak ima iskustva iz jacih liga a nije staro lice.
  • Crusades
    20.5k
    Inače, ja stvarno ne znam što ljudi imaju toliko protiv Bišćana? Niti ga zagovaram, niti ga ne zagovaram, ali što je točno njegov krimen?Papastrumf

Znam ja, i ima veze sa inicijativom "4 kapetana". Već sam pisao o tome. To je za neke neoprostivi krimen (nisam među njima naravno).

On može reć da je dobio otkaz nakon prvog poraza. I da nije imao podršku. A ne Profa i Mister.
  • Jurki
    20.9k
    Inače, ja stvarno ne znam što ljudi imaju toliko protiv Bišćana? Niti ga zagovaram, niti ga ne zagovaram, ali što je točno njegov krimen?Papastrumf

Radio je iste gluposti ko Cacic prije, pa sad i Kova. Manjak rotacije, predvidljive zamjene.
    Ekipa mu izdusi u svakoj utakmici u 60toj minuti.
    Nist bolja zamjena nego Kovacevic.
    Ako se mijenja trener, onda treba dopeljati boljeg, a ne identicnog ili razlike 5 deka.
  • dmil
    1.3k
    no to Zvone najbolje zna što i kako, vjerovat ću mu.FazeN

po čemu si ti to zaključio? vjerujem da ima integritet da nece pokrast klub, ali ja trenutno ne vidim čime je pokazao da zna ''što i kako'', pogotovo ako odabere Biščana poslije Kovačevića, to će mi biti dodatni znak da zapravo ne zna što i kako
  • Noel
    17.6k

Zna se zašto je tolko pljuvanja po Bišćanu. Valjda je ovdje već opjevan njegov nakaradni mandat, ponašanje prema njemu od tadašnje uprave i otkaz nakon jednog nikad viđenog poraza, u nikad viđenim okolnostima.

Isto tako se zna da je on vrlo vjerojatno novi trener, odnosno sljedeći izbor Bobana. Bio je i njegov prvi izbor ali na ljeto nije došlo do dogovora.

Bišćan (da je Dinamo tad bio normalan klub,a ne pod okupacijom Hanžela, Barišića, Peras i sličnih likova) bi dan danas bio još uvijek trener Dinama.
  • nwankwo646
    978
    Novom treneru će biti super. Naime, nema šanse, niti najmanji promil, da rezultati i igra neće biti bolji, makar novi trener samo bude stajao prekriženih ruku. Znači, neka dođe bilo ko pa i Bišćan ili ko već...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.