• Mr Anderson
    15.6k
    Biscan, Jurcic, Jakir, Riera, Kek.

Ocito se nogomet trenira samo i iskljucivo na podrucju Slovenije, Hrvatske i BiH.

Ako nismo u stanju naci boljeg trenera od ovih kaj sam napisal.. onda bolje da ugasimo klub.
    Jurki

Otkad pratim Dinamo, znam samo za tri trenera stranca...Ardilles, Petev i Cannavaro. Nijedan se nije baš proslavio. Po tome ispada da je odgovor na tvoje pitanje - Da. Nismo u stanju naći kvalitetnog trenera stranca.
  • Jurki
    20.9k
    Da. Nismo u stanju naći kvalitetnog trenera strancaMr Anderson

Pa i s domacima ne stojimo nekaj bolje.
    Sve domace kaj god ima trenersku diplomu, a da nisu zakleti tovari smo prožvakali i ispljunuli.
    A kaj se stranaca tice, ima ih jako dobrih.. samo ih treba naci. To je pitanje za ove kaj su na katu.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Pa i s domacima ne stojimo nekaj bolje.
    Sve domace kaj god ima trenersku diplomu, a da nisu zakleti tovari smo prožvakali i ispljunuli.
    Jurki

Vjerojatno je i zato Kovačević još trener. Nemamo spremnu zamjenu.
  • Droljo
    23.4k
    Ocito se nogomet trenira samo i iskljucivo na podrucju Slovenije, Hrvatske i BiH.Jurki

Čak je poželjno da rodom budu iz bih ili bar da su tamo igrali/radili/živjeli. To je naš bazen.
  • Fatos Beqiraj
    558
    Ma jos ova 2 kola nema promjena sigurno
  • FazeN
    4.5k
    Pošto je sad aktualna tema novi trener, mogu podjeliti 101% siguran i provjeren info iz inboxa,

Igor Bišćan bi došao u Dinamo već ovu zimu ako ga Zvone pozove.
    "Još je rano, rane nisu zacijelile", zanemarite tu njegovu izjavu, preko jako pouzdane osobe iz mlade repke s kim je Igor ostao u jako dobrim odnosima, saznao sam da je Bišćan "fan" svega što je Boban napravio s Dinamom, prati klub redovno i utakmice Dinama, te da je rekao da se vidi u nekom projektu dugorocnom s Dinamom i Zvonom.
    Čisto zanimljiva informacija.

Btw ja nisam za Bišćana, ja bi rađe nekog Spanjolca kao Rijeka, no to Zvone najbolje zna što i kako, vjerovat ću mu.
    No ako kontaktira Biscana, imamo novog trenera sigurno, pregovori neće trajati ni 2 minute.
  • MarK
    1.3k
    ne dao Bog dragi opet
  • austrijanac
    8.7k
    Biscan iz Ljubljane i donekle Rijeke da, iz mandata Dinama ne.

Ali realno, to nemora bit ni info, svi sa 2 grama mozga znaju da je to najizglednija situacija.
  • vjeko1701
    21.3k
    Bišćan ne još i ne bez potpuno novog stručnog stožera koji korigira njegove nedostatke.
  • Brusa
    3.7k
    Sjaši kurta da uzjaši murta....
  • NKDZ86
    6.8k
    hvala Bogu pa se forum ne pita.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Biscanov zadnji mandat u Dinamu, kao i druga dva posla koja je radio u arabiji i emiratima, nisu nicime pokazali da je on trener za Dinamo.

Karijera mu je u silaznoj putanji, ne vidim kako je on sazrio da vodi ovakav klub. Ne lupa bas gluposti kao kovacevic na presicama, ali karizmom nista bolji nije.

Ne kazem da nam treba neki galamdzija niti da je to odraz karizme, ali ako ne mozes dati izjavu valentini miletic bez da gledas u pod 2 minute, onda ne znam evo.

Iako prvi razlog zasto ga ne bih doveo je taj sto s Dinamom koji je imao ivanuseca, sutala, petkovica,... nije bas bio uvjerljiv, kao ni u emiratima gdje je imao jedan od najjacih kadrova lige pa je bio na 9. mjestu.
  • MarK
    1.3k
    ali ako ne mozes dati izjavu valentini miletic bez da gledas u pod 2 minuteGoncalo Santos

Jedan je Rajko Magić
  • Jurki
    20.9k
    Ovo s Biscanom nebum komentiral.
    U tom slucaju kad da otkaz Kovi, Boban moze slobodno i sebe otpustiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.