• sport
    5.5k
    "Ima li anđela čuvara?
    Može li Jakirović preživjeti četiri poraza Dinama u posljednjih pet utakmica?
    Dinamo je opet izgubio, peti put pod vodstvom Sergeja Jakirovića."
    "Nakon šokantnog poraza, Dinamovi navijači na društvenim mrežama glavnog krivca vide u treneru Sergeju Jakiroviću".Paok -Dinamo 5:1,Bayern 9:2,Ballkani 2:0,Viktoria dva poraza po 1:0.
    Što se promijenilo osim trenera i cijele ekipe,nažalost ostali su i dalje oni koji pametuju po društvenim mrežama,sve je to bilo ne tako davno ali ljudi imaju kratku pamet.
  • antecacic
    274
    "Ima li anđela čuvara?
    Može li Jakirović preživjeti četiri poraza Dinama u posljednjih pet utakmica?
    Dinamo je opet izgubio, peti put pod vodstvom Sergeja Jakirovića."
    sport

Te godine za biber nismo imali što se pojačanja tiče. Čovjek je reaktivirao KTCa iz mirovine. Izmislio Sučića. Vratio Brodića i Kulenovića i koristio usluge besplatnih drugorazrednih japanaca.
    Kovačeviću su dovedeni igrači na koje je potrošeno 20+ milijuna eura. Igramo kao njegov Polet 2009. i Međimurje 2019. u Kupu protiv prvoligaša.

Uspoređivanje Jakirovića i Kovačevića je blasfemija za sve nogometne djelatnike. Dio vas ima političku agendu da ovog čovjeka brani do kraja jer vam je takva uputa odozgora očito, ali ovo što si ti napisao je blasfemija za sve nas koji su ikada radili u nogometu!

Dodatno!

Jedinog igrača danas koji igra na euro razini je doveo taj famozni Jakir. S obzirom da naš predsjednik Boban troši nemilice novce koje nije on zaradio nego prethodna uprava i prethodna 2 trenera, mogao bi otići kod tog famoznog Jakira koji vam je i dalje svima u glavama po savjet kako se dovede prevaga u HNLu za nepunih 1,5 miljuna EUR. Ove sezone smo za novcac duplo veći od tog doveli balerinu Villara i amatera Vidovića!
  • serbus
    5.6k
    Igrači odlaze, uprave prolaze...Nakon duže vremena se pjevala ta pjesma, iDr Hofmann

I točno se čulo tko ima ptsp od mračnih dana pa je svaki treći put bilo tamo prema istoku jebi se zdravko s tobom je gotovo :rofl:
  • austrijanac
    8.7k
    Dio vas ima političku agendu da ovog čovjeka brani do kraja jer vam je takva uputa odozgoraantecacic

Kaj? Tko ga brani do kraja?
    Kakve upute odozgora?

Nisam vidio nikakav Zvone1986 profil ovdje koji ikome šalje poruke kako se ponašat.

Kaj droljite bezveze, čovjeka već mjesec dana ne brani ni njegova žena, a vi izmišljate “političke agende”.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Vidim neki su se zabavii sinoć na utakmici. Izgleda da je i nama rezultat prolazan a ideal vječan.
    Negdje sam to već čuo.
    striko

Mislim da je reakcija kakva bi trebala bit i najbolja za ono sto slijedi. Ok, nikom nije bilo drago sto gubimo 0:3 na poluvremenu pa smo se na sjeveru okrenuli zajebanciji jer kaj drugo mozemo. Klasicno ludilo u drugom poluvremenu i gol utjehe koji je debakl preimenovao u obican europski poraz. Pozdrav igracima bez negative i teraj dalje, po 3 boda u Koprivnicu.

Opcenito na drustvenim mrezama i forumima vlada 3x veca negativa nego medu ljudima na stadionu. Na poluvremenu je nekolicina na zapadu fucnula jednom dvaput i to je to.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Sve ok, ali Jakirović nije izmislio Sučića, to je ipak bio Biščan
  • Efes Pilsen
    14.1k
    ??? Tko je Sucica vodio u Zrinjskom?? Biscan je i Topica izmislio, ali malo morgen. Topic je kod Biscana izgledao kao bezglava trkaca kokos.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    kakve veze ima tko ga je vodio u Zrinskom? Sučića je u Dinamu ostavio i promovirao Igor Biščan. Ovo drugo ne znam kome pišeš, ali nema veze sa Sučićem.
  • Noel
    17.6k
    Mislio sam da nikad više neću vidjet Dinamo iz doba kriminalca Mamića u kojem smo kanta za napucavanje u Europi. U kojem nam Lyoni daju 7 komada na Maksimiru, u kojem nas Ludogorci i Črnomorci rutinski pobjeđuju, u kojem se gol protiv Dinama iz Kijeva iz penala slavi kao naslov prvaka. Dobro istina tad je bilo i uspjeh kad smo prošli centar igrališta u Europi ali ovaj Kovačevićev Dinamo na terenu je jako blizu toga.

Zaista ako ovaj čovjek povede Dinamo na zimske pripreme neće bit dobro.
  • Batigol
    110
    Najbolji su mi oni koji govore kao HNL je glavni! Jest glavni i ako budes prvaki izboris ligu prvaka,sto onda...
    Sramocenje puta 2 ili sto....
  • pešća
    748
    Do iduće jeseni ekipa će se uigrat, još bolje upoznat i sa novim trenerom koji će do tada doći bit ćemo bolji nego sada. Sigurno neće niti remonta kao ovog ljeta, ciljana pojačanja na 2-3 pozicije i spremni smo, koliko god to možda trenutno nepopularno zvučalo.

I ne samo što se tiče dolazaka. Napunili smo svlačionicu igračima koji teško ili nikako dolaze do minuta i to treba provjetrit jer se njihovo nezadovoljstvo prelijeva na ostale.

Tražili smo proces i na nama je da ga sada prihvatimo. Tko je mislio da će cvjetati ruže nekoliko mjeseci od kompletnog remonta momčadi i da se neće vuči krivi potezi taj je naivniji od francuske sobarice.
  • ElDorado
    8.2k
    odličan Vice kao i uvijek. Pristali smo na luzere. Strašno.
  • Marley
    5.3k
    Možda da ne odlazite u 85min kad vodimo ili kad gubimo bi imali više osjećaja. I dignite se sa tih stolica ne ko čunjevi sjediti 90min pa da vidiš kako se kolo okreće. Opalite sami ko Englezi svakih 20min dinamo malo života niste na karminama.

Tu ne mislim na tebe nego općenito na zapad.
    serbus

to je pogresno generaliziranje. Takodjer ne mislim sad na tebe, nego opcenito. Ali ocito je tako od strane ekipe sa Sjevera i od strane igraca.
    Sto je s nama koji dolazimo i po sat vremena ranije na tribinu, kako bi bili spremni dati podrsku cim kroce na teren na zagrijavanje? Te ostajemo dok i zadnji igrac ne udje u tunel? Niti gledamo vremenske uvjete, niti kako se mi osjecamo fizicki/psihicki. Ima poprilicno takvih na Zapadu.
    Sta, i od nas moraju pobjeci kao da smo gubavi, radi ovih koji zvizde, seru po svemu i odlaze u 85'?

Mislim, ja niti ne ocekujem, pomirila sam se da je to tako. Valjda bih pala u nesvijest od soka da se dogodi da stanu pred Zapad makar 5 sekundi.

Ako cu biti skroz iskrena, pa cak ni ja sama sebi ne mogu zamaskirati ruzicastim naocalama, da vjerojatno njih svih skupa boli briga za navijace. Kad je sve super, vjerojatno im je fora otici pozdraviti Sjever. A kad nije dobro, odu tamo jer moraju. Zapad naravno ne postoji ni u kojem slucaju.

Kazem, naviknes se. Malo je glup osjecaj, kad znas da dajes toliko od sebe, i vremenski, i financijski... Pa jbt ja moram zescu organizaciju doma potegnuti da odem samo na Maksimir na par sati, a nekad mi ni 20 eura nije malo izdvojiti. Emocionalno uopce da i ne spominjem, kako syebana utjecem na cijelu obitelj.
    Ali guras i dalje jer se nadas da ce oni "osjetiti" nasu podrsku, ma mo's mislit...
    Eto ja ih i u tome opravdavam i "razumijem", kao i u svemu. Kao, pa tko mi je kriv, nitko me ne sili na to i nisu oni meni nista duzni.
    I naravno da nisu. Samo ti nekad bude, onako, malo zao, kad krenes razmisljati o tome.

Jedino se ne slazem s kolegom @Thor da bi ih iz kluba trebalo uputiti da pocnu pokazivati "nesto" i prema Zapadu. Ne bih to zeljela. Fuckas to, ako je usiljeno i po naputku.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    ljudi moji, previše negative...

ne znam za vas, ali meni je od početka sezone bilo jasno da će s ovom momčadi biti problema, uspona, padova i borbe...jer ono, momčad je praktički kompletno nova, trener je novi, ljudi u klubu su novi.

svaki klub ima uspona i padova, ima ih i dinamo, treba kritizirati, ali ne treba upasti u nekakvu negativu i letargiju.

ako se real madrid muči sa nekakvom mini smjenom generacija i novim trenerom, zašto se od dinama očekuje da sve bude bezbolno?

dinamo je prvi u prvenstvu
    ima odlične izgleda za prolazak dalje u kupu
    postoji realna mogućnost za prolazak dalje u europa ligi

ajmo se smiriti, blizu je kraj polusezone, ako treba povući neke poteze na trenerskoj poziciji i to je opcija, dolazi i prijelazni rok gdje će se moći pokrpati nekakvi uočeni nedostaci u momčadi.

nema potrebe za panikom, svađom i pičkaranjima...
  • Chempers
    1.1k
    Za Betis je sasvim normalno da izrutinira neku ekipu ranga Rijeke ili Hajduka kakva smo mi, al ovakvo ponizavanje u prvom poluvremenu i to već drugu utakmicu zaradom doma je previše.

Sad muku mučit u Koprivnici, hvala senatorima i Neni Bjelici što smo prošle godine mogli bar još jednom vidjeti europski Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet