• ksapi
    6.6k

Bio sam i ja, pa kaj?
    Kakve to veze ima s Cibonom? Zasto se za nju nije nitko otvoreno borio, te horde ljudi koje su se povezale s njom prijasnjih godina?
    Razumijem ja to sve, ali ne razumijem zasto su svi odustali od tog kluba
  • rioda
    12.1k
    ja sam bio među par stotina najvjernijih na istoku kad smo morali svakih 10 minuta mijenjati sektor i kad nas je bilo max 300fakin

Ovo sam u zadnjih godinu dana pročitao već toliko puta da je nemoguće da nas je tad bilo samo 300 :lol:
  • fakin
    2.2k
    evo ti par utakmica na kojima sam bio:

8675978572_6916188bd8_b.jpg

8675978452_76d1381e3e_b.jpg

8610709338_441bd70298_b.jpg

8238627801_b6e685bd84_b.jpg

na ovu tekmu sam ulazio preko sat vremena:
    13217972605_c6fb9480af_b.jpg

eto tu možeš vidjeti koliko nas je bilo u najtežim razdobljima za klub...
  • The Undertaker
    9.3k
    Sa koje je utakmice prva slika?
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Ne znam di ste vi silni ljubitelji i štovatelji Cibone svih ovih godina za spas kluba, u dvorani?ksapi

Pa odakle ti znaš da ja nisam među desetinama, ok nisam bio na svakoj utakmici, ali odem na određeni broj utakmica u sezoni.

Također ne dijelim pravdu ko za koga treba navijati samo sam osjećao potrebu se izjasniti kao moguće “nepopularno mišljenje” činjenicu da navijam za Cibonu usred današnjeg memoranduma i još sam napisao da je u mojoj knjižici sasvim ok navijati za KK Dinamo umjesto Cibone…. Ne razumijem ovo tvoje….
  • fakin
    2.2k
    Dinamo - Inter 2013.
  • DerHerrKool
    227
    Nama koji smo odrastali uz Cibonu je KK Dinamo možda malo čudan, ali postoji budućnost u kojoj će iza nas doć generacije kojima će bit normalno da imaju Dinamo u više sportova i navijaju za svaki od njih. Čim na ovo pogledaš iz dugoročne perspektive kluba odmah je slika drugačija od one koju vidi svatko od nas. Nas brzo više nebu, a klub će trajat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet