• NitkoBitan
    33.6k
    Ma lapsus. Mislio sam na sjever, sjeverni dio do istoka.
  • Sajla
    15.5k
    kavez za goste bi trebao biti na sjevernoj tribini i imat će prilaz stadionu iz Adžijine ulice kako bi se goste što više razdvojilo od ostalih. a kapacitet juga na novom stadionu bit će poprilično manji od kapaciteta današnjeg SD na Maksimiru i zato bbb planiraju zauzeti istočnu tribinu.
  • jedan u nizu
    16.6k
    Ako su gostujuci na sjeveru, a domaci na jugu, tko ce onda biti na zapadu i istoku?
    Postoje neki treci, osim domacih i gostujucih? :grin:

Malo sam se salio ajde, nemojte se uvrijediti odmah :)
  • Sajla
    15.5k
    Postoje neki treci, osim domacih i gostujucih?jedan u nizu

UNPROFOR :rofl:
  • Laugreano
    4.8k
    A kaj znači domaći? Domaći će, kad je riječ o Dinamovim utakmicama, sigurno biti na tri tribine, a i na dijelu četvrte.Purgeri

Zbog trga koji ce se nalazit ispod južne i djela istočne tribine, domaći navijači biti će na južnoj. Tako sam čuo.

E sad drugo pitanje, koje sam zaboravio napisat, trebalo je biti, da li ce boysi biti na južnoj ili istočnoj.

kavez za goste bi trebao biti na sjevernoj tribini i imat će prilaz stadionu iz Adžijine ulice kako bi se goste što više razdvojilo od ostalih. a kapacitet juga na novom stadionu bit će poprilično manji od kapaciteta današnjeg SD na Maksimiru i zato bbb planiraju zauzeti istočnu tribinu.Sajla

Tako nesto sam i ja cuo.
  • mali M
    9.2k
    Ma svi smo čuli isto, ja samo neznam zašto se svakp malo pojavi info da će gostujući biti na strani sjevero istok kada nema smisla da ih staviš bliže boysima. Jedina logika je da kavez bude na sjevero zapadu
  • Bosskovitz
    19.8k

Zato što je tako prema projektu.
  • barbax
    615

Već su postavili stepenice gdje se vidi da će gostujuća biti na sjevero istoku.

Glupo je, ali valjda je to zbog lakšeg pristupa i organizacije?
    Bolje da su tamo kod zapada kod onih penzića. A ne tamo na istoku kod najžešćih da jedni na druge reže na par metara. :lol:

C0QjNZD.jpeg
  • miro
    8.1k
    To će morat bit neka jebačka zaštitna mreža
  • Neron53
    2.4k

Projekt ocigledno nije predvidio istok kao navijacku tribinu. Lakse kavez prebaciti na sjevero-zapad nego raditi veliku tampo zonu.
  • NitkoBitan
    33.6k
    Tampon zona pored razdvojenih tribina, valjda neka novost u svijetu :rofl:

Ionako cemo se svi na istoku stisnut prema jugu/sredini (kao sto se recimo stisnemo u Varazdinu). Smanjivanje kapaciteta bi bilo maloumno.
  • Hnlovac
    3.9k
    I već vidim da će MUP to naredit, pa da lijepo imamo četveroznamenkast kapacitet
  • NitkoBitan
    33.6k
    Nakon sto su smanjili kapacitet tribine domacih ultrasa za 500-1000 mjesta udaljene 200 metara od gostujuce vise me nista ne bi zacudilo.
  • mali M
    9.2k
    Zato što je tako prema projektu.Bosskovitz

To nije objašnjenje zašto... mogao si mi napisati i "zato", istu mi težinu ima odgovor... ajde onda ako si upućen lijepo obrazloži zašto je bilo logičnije staviti dvije ultras ekipe jedne pokraj druge, nego na neutralnu poziciju?
  • Neron53
    2.4k

Pa nema 50 metara razmaka izmedju tribina.
    Sta mislis, koliki je razmak pri dnu tih susjednih tribina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet