• Dino
    4.8k
    Moje nepopularno misljenje je da moramo forsirati okomitu igru kroz sredinu terena. Krila nam nisu na razini prime Orse i Hajre i primarni forte iako dovoljno dobro odraduju svoj dio posla, a sredisnja os ekipe ima sve predispozicije za takav sustav.
  • Brusa
    3.7k
    Ne zna naš trener bolje... zato nam i krila najbolje izgledaju. A napadači , koji bi primarno trebali zabijati golove su već 2 mjeseca u zimskom snu...
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Iskreno u košarci meni je na prvom mjestu samo Cibona, KK Dinamo je meni drag i uvijek ću se veseliti da ima dobre rezultate i da je uspješan i želim mu sve najbolje, ali za mene je prva Cibona. I ne znam koji je stav službeni Zone, ali eto iznosim svoje iskreno mišljenje.

I da u nekom paralelnom svijetu je Cibona ta koja je bila uspješniji i financijski zdraviji klub, a Dinamo da je u govnima i da je ona ta koja je osnovala nogometni klub, ja bi u nogometu i dalje navijao za Dinamo, a ne za NK Cibonu, iako bi mi i taj klub bio drag.

Ne znam jel to neko zabranjeno mišljenje ili šta, ali eto to sam tu stavio….
  • fakin
    2.2k
    to je normalno razmišljanje
  • Zagi
    13.5k
    Nit zona ima službeni stav , niti ti je mišljenje zabranjeno.
    Navijaj za koga želiš.

Kult je par sto kilometara južno.
  • Crusades
    20.5k
    Mora se malo glumit žrtvu, ne može se bez toga.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Hvala ljudima na podršci, a NC
  • NitkoBitan
    33.6k
    Sutra gradski derbi izmedu Dinama i Cibone u 15:30. Kaj nisu mogli pomaknut termin malo kasnije?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k

Još uvijek ne kužim koja je poanta bila osnivanja KK Dinamo (odnosno pretvorba Rudeša u Dinamo). Na silu sad neka želja za postojanjem kompletnog sportskog društva nema smisla jer od starta isto nije postojalo (za razliku od tipa Partizana), a fanovi Dinama koji prate košarku su ionako (valjda) 99% za Cibonu, koja je velikan možda i veći negoli Dinamo u nogometu.
  • Droljo
    23.3k
    koja je velikan možda i veći negoli Dinamo u nogometu.Tvrdica McTvrdi

Ne možda nego sigurno.
  • vlatkomarkovic
    2.5k

Dobro ja razumijem tu želju i potrebu i jasno mi je. Samo kažem, i vidim da nisam jedini, da meni Dinamo u košarci ne može zamijeniti Cibonu. Jednostavno previše uspomena i emocija me veze uz Cibonu. Ovo osnivanje (preimenovanje) dovodi, razumljivo, navijače u jednu dosta nezavidnu situaciju i mislim da oba odabira su ok, bar u mojoj knjižici.

Ja znam svoj odabir i javno sam ga iskazao jer ne znam da li tu postoji neki službeni stav ili zahtjev jer ono ovo danas potpisivanje se može iščitati tako.
  • Filip B
    206
    Idealno bi bilo da na kraju imamo merger KK Dinamo i Cibone, ili KK Dinamo bude razvojni klub Cibone. Samo kaj prvo Cibona mora ozdraviti i pokazat da ima zdrave temelje opet.

Nazalost je Cibona toliko bila zatrovana Bandicevim delanjem i njegovim poltronima, da se toliko srozala i izgubila podrsku u gradu. Ali naravno da je Cibona vecina draza, Cibona koja je jedan od boljih sportskih kolektiva u hrvatskoj povijesti opcenito.

Meni bi bilo jako drago kad bi se stvarno ostvario plan sportskog centra na Maksimiru kako je predstavljen od strane Grada nakon izgradnje stadiona. To bi stvarno bio katalist revolucije sporta u Zagrebu. Futsal, rukomet, kosarka, nogomet, atletika na jednoj mjestu u vrhunskoj infrastrukturi + obnovljen Dom Sportova, Cibona i Arena za najvece tekme.
  • vlatkomarkovic
    2.5k

Slažem se u potpunosti i taj neki model fuzije bi po meni svima bio najbolji čak i ime Cibona Dinamo ne zvuci loše, ak smo se mogli zvati Cibona VIP, zašto ne bi mogli Cibona Dinamo…. Ali mi mora ostati Cibona….
  • Zagi
    13.5k
    Ne želim da dinamo bude povezan sa klubovima koji nakon rata igraju nekakve regionalne lige.
  • Droljo
    23.3k

Znači ne navijaš niti za cibonu niti za mladost već 30 godina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet