• Nemrem igra Dinamo
    4.8k

Iskreno, drugo nisam niti očekivao, znamo čija je mašinerija Maxsport.
    Iznenadilo bi me da su objektivnu analizu napravili...
  • Zoran
    361
    Mene također smeta što je isti sponzor lige i jednog kluba. Po mome je to sukob i teresa -normalno da njima odgovara da prvak bude klub kojeg oni sponzoriraju.
  • NORTE
    21.4k
    Rugaju nam se vec 3 sezone i netko misli da ce ovo rijesit Kustic. Decki dragi da je Kustic ovo htio rjesit jebo bi sve po spisku onom ko je pustio snimke var sobe, dao bi ovom francuzu pedalu i trazio bi da sudenje postrozi a ne da suspenzija bude nakon 4. zutog…. Ovo s max sportom nevu ni komentirat … pa ljudi su pustili snimke iz var sobe kaj ocekivat od njih? Voditelji dva tovara, cekamo samo tenzeru uskoro…

Ali tiha diplomacija… bude tovar kustic obeco da bu bolje….dobro je netko napiso - miris love od tv prava i sad se radi sve da liga bude zanimljiva i atraktivna makar to vise nije. Ovo je maslo saveza i tu nema diplomacije osim agresivnih pritisaka.
    Crni86

:clap:
  • Thor
    1.6k
    najjebeni transparent za derbi :rofl: :rofl:
  • NerminB
    487

Uvijek bilo :grin: :grin:
  • IvanS
    454
    ↪IvanS čitaj s razumijevanjemElDorado

Sory za koment. bio sam ljut k'o pas dok sam pisao komentar.

No i sada sam stava da smo za jedan derbi stvorili solidan broj prilika i da smo bili opasni.
    Njima je ušao jedan j...ni krumpir i skoro su dobili utakmicu.

Ali da, da nam je realizacija bolja (a trebala bi biti), puno ranije smo već trebali voditi i do kraja bi ih izdominirali, ali eto... Žao mi je Bakrarove šanse kad je ovaj skinuo, jer je cijela akcija bila top, čak i udarac no eto, šteta...

Stvarno nemamo razloga za prigovor, ovaj puta ni Kovačeviću niti igračima. Zato mi je još više žao.

O sucima neću, već je sve napisano.
  • ElDorado
    8k
    Sve ok. Ja jednostavno mislim da koliko dominiramo premalo pucamo. Čak i sa 16-20m. Nesto ce uci. Previse guramo u neke bezizgledne guzve. Samo sam smatrao da koliko smo ih zgazili 3 udarca su jednostavno premalo.
  • Crni86
    18.1k
    s ovim se slazem.

Odluke u zadnjoj trecini su nam jednostavno lose, odnosno nisu ni toliko lose koliko dode od izrazaja neko razlicito razmisljanje izmedu igraca.

Imali smo mi 3,4 slicna proboja u prvom poluvremenu ko tovari kod svog gola, samo kaj su nase odluke uvijek bile lose i ili bi igrac iso filozofirat, ili netko drugi ne bi ispratio. Jedino je ona Bakrarova glava bila prijetnja.
  • crophantom
    2.6k
    Pogledao sam snimku na TVu, samo sam još više ljut na ovo govno Međimursko.
    Trebali su završiti utakmicu s bar 2 crvena kartona.
  • Simba
    87
    Tovari i dalje mantraju da ih je var spasio jer bi inače bili pokradeni. Činjenica je da je sudac bio katastrofa, a ako ste pogledali video sa situacijama s utakmice onda ste vidjeli i koliko drastičnih grešaka je još bilo osim ovih krucijalnih. Povlačenja s 2 ruke, startova i slično gdje nije bilo ni prekršaja, a ne kartona. Nema veze, oni valjda misle da su bili dobri, a razvalili smo ih u svim segmentima igre. Realno, ne mogu nam biti konkurencija ako mi budemo pravi. Oni bolje od ovoga ne mogu, a mi sigurno imamo puno prostora za napredak.
  • rioda
    12.1k
    Tovari i dalje mantraju da ih je var spasioSimba

Oni se drže one da je napad najbolja obrana. Ne upuštaju se previše u raspravu oko suđenja nego samo deru po svom. Nema tu pomoći
  • NitkoBitan
    33.6k
    Njima je nesto nevideno da se akcija pusta do kraja bez obzira na dvojbenu situaciju. Jbg nisu se nagledali europskih utakmica.
  • Mr Anderson
    15.5k
    ako ste pogledali video sa situacijama s utakmice onda ste vidjeli i koliko drastičnih grešaka je još bilo osim ovih krucijalnih. Povlačenja s 2 ruke, startova i slično gdje nije bilo ni prekršaja, a ne kartona.Simba

Baš to, nakon onog prvog povlačenja Belje koje nije sudio moglo se pretpostaviti kuda to vodi. I tako je i bilo. Kriterij suđenja faulova i dodjeljivanja kartona totalno neuravnotežen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet