• Kumerle
    2k

kako se netko poskliznuo hahahahaha
  • Schpatz
    925

ti isto znas samo srat.
  • IceMan
    3.8k
    Generalno, ja sam jako ponosan na naše dečke, i nakon Gorice i jučer.

I čak ne toliko zbog igre (iako je igra jako dobra bila) nego zbog toga jer su mi pokazali da im je stalo. Sva ona slavlja, sve one gestikulacije, pa i pjesma u svlačionici…

Već sam se bio pobojao da je to skupina mrtvaca al su me dobrano demantirali.

A kad je tako, uz kvalitetu koja nije upitna - mislim da mi nemamo straha.
  • shameless86
    1.2k
    ništa..zao mi ko pesu kaj nismo 3 boda uzeli, al kaj je tu je..glavno da mi dalje ovak borbeno i sa žarom odigramo sljedece tekme..u Kc od prve minute borbeno i žestoko..gamad s yuga bi mogla vec sljedece kolo opet koji bod ostavit na maxu..makar igraju protiv nove sestrice
  • Jima
    985
    Dugo nije bilo ovako slavljenog gola na zapadu. Pa svi smo bili ludi od sreće. Da je pao drugi, još bi bili na tribini...
  • Keyser Soze
    17.2k
    Do našeg gola sam bio ljut kao ris na našu igru.
    Energetski smo bili na vrhunskoj razini, a od šansi smo imali samo Bakrarov udarac glavom i poništen gol Belje, puno premalo.

Kolarić nas je masakrirao jer ne može čovjek preko VAR-a vidjeti onaj "faul", ne vidi se kontakt i to nije jasna pogreška, a on ga poništava.

Faul nad Mikićem nije penal, ali je drugi žuti za Rebića.

Na kraju je pravda bar malo zadovoljena, ogroman je gušt bio gledat kako su jazavci popadali po travnjaku i vidjeti teleće poglede seljaka s klupe.

Međutim, igra je loša i totalno smo bezopasni, sterilni u napadu.
  • Facke
    7.1k

Te nije istina. Ali fala na mislenju.
  • K3p
    375

Dragi, istina je. Kenjaš češće nego rijeđe :kiss:
  • Facke
    7.1k

Vredu :eyes:
  • Mr Anderson
    15.5k
    Jeli oni dolje su još uvijek u lošim odnosima? Mislim ekipa i navijači. Jučer su samo prošli kraj njih prema svlačionici na kraju, ni mahnuli im nisu, niti su im navijači išta skandirali.
  • NKDZ86
    6.7k
    Jučer je Tovariću falio samo dres jajduka. Tako je čovjek sudio i tako se ponašao na terenu.
    Aktivno pratim dinamo više od 20 godina i ne sjećam se da je itko tako sudio, stvarno po meni nevjerojatno i sramotno, dinamo treba hitno reagirati i to oštro.

Inače ne slažem se da kova nije ništa kriv, nije trebao rpga stavljati koji nije igrao pola godine.
  • Tranzicijski Napad
    925

Kod prvog centarsuta Bakrar je bio lose postavljen dok je zadnja linija bila usko zbog broja igraca hajduka. E sad jel to namjerno ili ne ko ce znat. Ja mislim kako su Dom i McKenna sposobni cuvat dva napadaca i kako je RPG trebao ici u blok.

iBZIZRc.png

Inace McKennina reakcija kod drugog ubacaja je kriminialna, lopta mu preskocila nogu a boljim postavljanjem je lako mogao izbacit loptu.

Ly4MXUj.png
  • El Madrigal
    723

Sudac nas je unakazio.
    Ovrebo!
    Inače, ja sam tupsonima čak i našim navijačima objašnjavao da nije penal poništen jer se kao gledalo da je gaženje bilo vani. Nitko ne govori o povlačenju. Plus gaženje na.kraju....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet