• Kia pride
    93
    ja slabo pratim Primeru ove sezone, mislio sam da u Celta i Betis tu negdje, a ono kako sam se prevario. Betis mi se čini dosta jača ekipa, ovdje ima 5-6 jako jako ozbiljnih igrača kakve Celta nema.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Obzirom da su pokazali da ne znaju igrat s velikima (trener + igrači), stavio bih 5-4-1 i čekao.
  • Droljo
    23.3k
    Bu teško. Ali ništa nije nemoguće. Nema predaje!
  • Masto
    532
    Filipovic - goda,mckenna,sergi,rpg - villar zajc ljubicic - hoxha beljo bakrar
    Ovisno o rezultatu na poluvremenu rotirat
    Nek odmaraju oni koji ce igrat hnl i sta bude bude
  • marcio amoroso
    47.5k

RPG nije prijavljen za Europu.
  • Masto
    532
    zaletio sam se, isprike, onda neka igra mali mikic ako je s glavom sve oke
  • rioda
    12.1k
    Zanimljiv odabir da probamo prijaviti Topića umjesto Lisice. Pozicijski ima smisla, očito je s Mikićem sve ok čim se nije išlo na RPGa, jedino bih očekivao da će se ići na Bennacera.
  • Mr Anderson
    15.5k
    Zanimljiv odabir da probamo prijaviti Topića umjesto Lisicerioda

Pa kaj Topić nije na B listi?
  • znajdatevolimja
    1.8k
    Čekaj...mi nismo prijavili Bennacera umjesto Lisice?
  • Facke
    7.1k
    Pitanje je kak bumo igrali protiv Betisa. Ak budeme izgledali ko protiv Celte i Lille-a onda nas ceka iduca petarda. Mi protiv takvoga protivnika morame ziti van pun samopouzdanja i zelje. Iste tak me zanima kak bu zgledala igra prema napred. Svemu sudeci, to bu opet veliki problem. El ta nasa igra jednostavne ne postoji. Protiv Hajduka sme imeli tulke prostora v prvem poluvremenu da sme im mogli zabiti 3-4 gola da sme te prostore koristili kak treba. Medutim, nisme. Premale sme te korostili. A protiv Betisa toga prostora nebumo imali.
    Iskrene optimista nisam. Nadam se da bumo dobili ali nazalost premale sansi stvarame. Ja sam se stim pomiril da bu Kova ostal do zimske pauze. Ali onda treba neke napraviti. El ofenzivna igra nam nije dobra.
  • hardek
    7.7k
    Kova mora rotirat u četvrtak. Soldo, Vidović, Galešić, Goda, Ljubičić, Stojković unutra. Veću vjeru imam u to da decki iz rotacije izvuku nešto na energiju protiv Betisa nego da prvih 11 izvuče rezultat protiv Betisa i pobjedu na gostovanju u Koprivnici nakon toga
  • don
    17.3k
    nadan se rotacijama i barem 5 novih igrača u prvoj postavi.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    jedino bih očekivao da će se ići na Bennacera.rioda

Ovo sam i ja očekivao, ali dobro... mislim da bu nam jako falio Bennie, s njim imamo bolju protočnost lopte i biti će zanimljivo vidjeti tko će dobiti priliku umjesto njega
  • marcio amoroso
    47.5k
    Bennacer se nije mogao prijaviti jer je došao nakon 1.9.
    Nije se biralo između Bennacera i Topića pa izabralo Topića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.