• NerminB
    486
    zato i jesmo najveci klub, a oni obicna prcija sa juga.
  • Chempers
    1.1k
    Dobri smo bili jučer, do njihovog gola smo stvarno dominirali. Poslije toga nismo ništa napravili, doduse nije baš ni bilo igre, al nisam mislio da imamo karakter za povratak. Jedan od bitnijih golova u zadnje vrijeme.

Ne volim previše o suđenju, i mislim da je patetično u što se pretvaramo stalno kmececi o sucima, al ovo jučer je stvarno bilo previše. Ne znam jel taj lik toliko netalentiran ili je stvarno tovaric al davno nisam ovoliko loše suđenje vidio, utakmica se pretvorila u farsu radi tog lika.
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Šteta samo što je netko naš korak zakasnio na prenesenu lopti na onom zadnjem prekidu.
    Da se Maksimir sruši od slavlja.
    Klenx

Bio sam uvjeren da ćemo zabiti drugi gol, i tu sam najponosniji na našu ekipu jer su krenuli bez kalkulacija po drugi gol.

Kad je mali Topić prošao po strani...
  • Fatos Beqiraj
    512
    Nadam se da je ono jucer bila prekretnica za nas. Napokon su decki poginuli protiv prčije i mafije za dinamo. Nije bilo uvrijedjenih frajlica vec su svi radili za jedno a to je Dinamo.

Sljedece 2 tekme 6 bodova moraju biti. U europi pokusat nesto, odigrat ko jucer pa sta bude bude
  • NORTE
    21.4k
    tn83tYH.jpeg

Ovo je Ivan Matić.
    Ivan Matić je sudac iz Osijeka, koji je bio prvi sudac..no nakon skandala na utakmici Jarun - Croatia, gdje je pokrao gostujući klub i priznao neregularan gol na kraju utakmice, HNS ga je po pričama odlučio kazniti (ili smo tako mislili) ;)
    Ivan Matić je prebačen u VAR sudca, kao kaznu ili nagradu to prepuštam vama da zaključite.
    Ivan Matić je sinoć na derbiju bio u VAR sobi, te sa dostupnim snimkama koje smo vidjeli na tv prijenosu, imamo pravo misliti da je VAR soba imala bolje snimke nego što su priložili sudcu Kolariću.(uskoro videozapis dokaza naše sumnje)

Također, Ivan Matić je ove sezone bio 13 puta VAR sudac, a od toga Dinamu čak 6 puta, dakle skoro svaku drugu utakmicu.
    Dinamo je u tim utakmicama upisao samo 2 pobjede, a od mogućih 18 bodova, klub iz Zagreba je uzeo tek 8 bodova.
    Ivan Matić je bio i VAR sudac na onom masakru utakmice u Varaždinu gdje je Dinamo pokraden, Ivan Matić je bio i VAR sudac na utakmici protiv Gorice gdje igrač Dinama ide sam na golmana a igrač Gorice mu zaustavlja loptu rukom, a VAR se uopće ne javlja..i tako dalje i tako dalje.

Ivan Matić je bio i VAR sudac u onoj utakmici famoznoj u Istri kad je nestalo struje kod gola Hajduka ;)
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Ovaj Gazzaniga se baš blamira danas na golu, još dva kola do kraja polusezone valjda neće trener mijenjati… Ovaj je u rangu Nevistića
  • don
    17.3k
    još se nismo oglasili povodom ove terorističke krađe u režiji Kolarića i hnsa?

sve šta želin od Dinama je da ne bude gospodski klub. Nabijen i tu gospodštinu...
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    sve šta želin od Dinama je da ne bude gospodski klub. Nabijen i tu gospodštinu.don

Ej, da nisi to vise nikad rekao, to je isto indentitet Dinama, ako ćemo se oglasiti sigurno nećemo mijaukati… Dinamo je uvijek bio i uvijek će biti gospodski klub, nećemo se nikad spuštati na razine nekih, jer inače smo svi isti, a nismo!
  • don
    17.3k
    ko spominje razine "nekih"? Pod gospodskim ne mislin da šutimo na ovakve stvari i da udovoljavamo svakome.
    I ne, ne želin da budemo gospodski klub te razine.

usporedba sa hajdukon je totalno promašena jer su oni posebna sorta. Želin odnos kluba kakav ima većina klubova na svitu, a najviše na relaciji dva rivala.
  • vlatkomarkovic
    2.5k

Znaci napisao si ovo

sve šta želin od Dinama je da ne bude gospodski klub. Nabijen i tu gospodštinu...don

Ja se s time je slažem ove daljnje konstrukcije me ne zanimaju i kako ti to tumačiš ili ne tumačiš…. Dinamo je gospodski klub i reagirati ćemo na ovo gospodski….
  • don
    17.3k
    pa nitko te ni ne tjera da se složiš ili ne.

reagirati ćemo na ovovlatkomarkovic

Ok, čekamo. Nadan se da neće bit šutnje zbog;
    gospodskivlatkomarkovic
  • Jaro
    11.4k
    pa obraz gospodstinski se nekad branio duelima, sutnja nije gospodstina nego iskazivanje slabosti i prihvacanja uvjeta siledzija, drumskih razbojnika i ostale seljacije…
  • MarK
    1.2k
    Da se malo nadovežem na upise o gospoštini. Mislim da ne treba brkati gospoštinu i popustljivost. Gospodski znači fer, tj. pošteno. Pružiti ruku prijateljstva nekome, ako je taj pljuje, okrenuti leđa. Međutim ako je još i gazi sasvim fer i gospodski mu je odvaliti šamarčinu. Konstantno okretanje drugog obraza nije gospoština.
  • Jos-Optimus
    8.2k
    Znači, prejako je čitati šugave tovarske komentare suđenja, nevjerovatno...od branjenja odluka, do "od kuda nam obraz nakon što smo toliko nakrali"...a to je samo znak da su svjesni. Šupci komunistički nerealni, fuj
  • Bosskovitz
    19.8k

Gospodski je isto tako takve stvari pokušati riješiti u tišini i tamo gdje se one rješavaju, a ne kmečati u medijima kako bi se dobilo alibi pred svojim navijačima.

Svi su vidjeli kaj se jučer događalo na terenu. Pogledajte kaj govore neutralni navijači, svi do jednog će se složiti s nama, ne s njima. To vrijedi više od ispraznih priopćenja. Prodali bi dušu vragu samo da mogu biti ispred nas - i opet će na kraju biti iza nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet