• The Undertaker
    9.9k
    Danas u našoj igri nije bilo toliko kvalitete koju očekujemo ali veseli stav i angažman. Barem nešto.
  • Hnlovac
    6.1k
    Najljepši prizor tekme je bio slavlje i zar nakon gola

2. najljepši prizor je bio broj ovih na Jugu, brojka koja izgleda smiješno, takve prizore sam čekao
  • don
    20.1k
    ne mogu virovat da postoji klub kojeg mrzin više od zvezde i partizana.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Krivo mi je samo sto niko nije dosa kad su slavili gol ispred boysa i jeba im majku, al razumin vjv bi tovaric ubio nas s kartonima.

Ali neka vratit cemo na poljudu duplo
  • don
    20.1k
    također mi nije jasno da je ovaj jadni hajdug u borbi za bilo kakav trofej. Te titove piromane moramo ostavit na -8.
  • Thor
    2.7k
    Sretan sam i ponasan na decke (nisam stigel prije tipkat,morali smo na svadbu :roll: :lol: ali smo do zadnjeg trena bili na tribini, pa stali u birtiju gledali na tv,srecom uber nije doso na vrijeme,pa smo zakasnili na svadbu :lol: ali gol smo vidi i nije se niko ljutio kaj smo docnili :victory: ) da su pokazali karakter i tukli se do zadnje sekunde! Atmosvera na tribini top! Bas sam ponosan. Ova govno,al fakat sad moram rec,govno od kluba sa juga i ova kradja koja nam nije dala pobjedit tu prevaru od kluba treba izvredjat i ponizit jer bolje ni ne zasluzuju.
    Reza na kraju s obzirom na stanje na terenu ok i pokazali smo da nam je stalo. Mi smo igrali nogomet a ovi su srali nogomet.
    Bolji smo 100% od njih u svim segmentima i igre i odnosa tak da fakat s tim govnetima ne zelim da se ikad vise usporedjujemo.
    Nemam nikom nista za prigovorit,osim pohvalit malog Mikica (mali je lav) ubio je onog seronju i mali Perez, je odlican ko i Coksa! Svi drugi peteca za trud i zalaganje!
    Dinamo Zahreb iznad svih! :victory:
  • mniokl
    301
    Oni samo misle da su u borbi za trofeje!
  • Peškaman
    9.3k
    Rebić za onaj prekršaj kod penala čisti drugi žuti kao i Mlačić kod povlačenja s leđa u 80im minutama.
    Da ne spominjemo penal i ponošten gol...
  • bbb medimurje
    5.1k
    da ja isto to ne kuzim
    Ako vec nije penal onda je cisti faul na rubu 16m i drugi zuti rebicu
  • Masto
    1.5k
    Ne znam dal postoje var pravila pa amater nije sudio taj faul izvan 16 za drugi žuti ante rebića
  • Efes Pilsen
    15.9k
    To VAR pravilo je jedno od vecih nogometnih debilizama. Sudac dosudi penal, zove ga VAR, prekrsaj je vani sto znaci da mijenja odluku i ide podbacivanje.
    Nagradena je ekipa koja je napravila faul sto nema apsolutno nikakvog smisla.
    Isto kao i kod kornera kad se gleda VAR za penal. Znaci korner je, ali ako od penala nema nista ide podbacivanje. Ne razumijem.tko je pisao taj pravilnik s tako maloumnom odlukom.
  • NitkoBitan
    37k
    Ne znam jel iskomentirano... 16 zutih kartona :sweat:

Moguce da se radi o rekordu, posao za statisticare...
  • Masto
    1.5k
    Amater se pogubio nakon ne sviranja faula na belji na početku, i kako bi to ispravio odlucio je dijeliti žute kad i nije trebalo reći ću čak i hajdukovim igračima
  • NitkoBitan
    37k
    Da, Kolaric i Bel su glavni antitalenti sto se tice dijeljenja zutih kartona. Kad krene njihovo ispravljanje krivih Drina...
  • Efes Pilsen
    15.9k
    To je tzv. Hajducko sudenje - prica s njima, tetosi ih pa im daje alibi kartone pred kraj utakmice kad s namjerom ubijaju ritam. To ne bi radili da su im drugi zuti, ovako lagano Pajaziti hvata loptu rukom, Livaja ide s loptom do centra nakon dosudenog auta, Bamba napucava loptu nakon dosudenog auta, Mlacic za 10to gazenje konacno dobiva karton itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet