• Alkmar1312
    174
    Gledam vec par puta snimku i moram pohvaliti kakav je udarac Kule uputio prije gola. Odlicno svaka cast!
  • tp1997
    2.3k
    Prvi sam kritičar Kovačevića. Danas nemam što reći ni njemu ni momčadi.

Taj gušt da im ga turimo u 90+12 je neponovljiv. I sad sam siguran da ćemo osvojiti prvenstvo.

Zašto? Jer smo prošle sezone, pod Jakirom u rujnu igrali isti derbi, mi bolji, oni povedu, duga nadoknada ali mi ne iskoristimo što moramo.

E ovaj puta jesmo. I mi odlazimo uzdignute glave, a oni se mogu do kraja sezone pitati što bi bilo kad bi bilo. Ovaj bod vrijedi tri, a i više od toga. Dinamo Zagreb iznad svih!
  • Dinamosaur
    2.8k
    oni odlaze doma sa -1 placuci. Spasio ih kolaric u prvom poluvremenu.
    Mi prvi, usprkos njihovim sudijama, tako ce i ostati
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Još se nisam sabrao od ove pljačke danas, ne postoje riječi u hrvatskom rječniku, kojim bih opisao ovaj bezobrazluk u režiji Bebeka i Kolarića.

Jebem Vam mater bezobraznu s namjerom.
  • mlinchica
    4.5k
    Nakon ovakvog suđenja, već uobičajenog tovarskog gaženja, uletavanja u tijelo bez lopte, smrada Kalika koji provocira zapadnu tribinu, ispaljivanja baklji skoro do centra terena, … pa treba to istrpit na terenu i na tribini.
    Nema većeg zajedništva nego kad se igra protiv tovara (i srba).
    I onda gol na samom kraju.. kako smo skakali, vrištali :lol: sav stres je izašao tada.
    Dugo nije bilo ovako na zapadnoj tribini.
    Pljesak na kraju je sve rekao.

Danas je bila prava energija na terenu, posebno u samoj završnici kada je najviše trebalo.

Moramo i možemo bolje ali sretna sam.
    I idite na stadion, tamo se najviše osjeti ljubav prema klubu.
    :hearts:
  • grba
    442
    Screenshot-20251206-231908-Instagram.jpg

Ne znam je li netko objavio, ali isto nema prekrsaja
  • rioda
    12k
    U onoj gužvi nakpn kornera koja je završila udarcem McKenne, Silić se baci na pod i drži za trbuh, kao od nekog udarca. Sad sam pogledao cijelu situaciju, u nijednom momentu nije imao kontakt s nijednim igračem :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet