• Dinamosaur
    2.8k
    Pogledao sam snimku i nikad prije nisam primjetio da je Livaja toliko tapšao suca po ramenu ko ovog tovarica
  • The Undertaker
    9.2k
    Danas u našoj igri nije bilo toliko kvalitete koju očekujemo ali veseli stav i angažman. Barem nešto.
  • Hnlovac
    3.9k
    Najljepši prizor tekme je bio slavlje i zar nakon gola

2. najljepši prizor je bio broj ovih na Jugu, brojka koja izgleda smiješno, takve prizore sam čekao
  • don
    17.3k
    ne mogu virovat da postoji klub kojeg mrzin više od zvezde i partizana.
  • Fatos Beqiraj
    508
    Krivo mi je samo sto niko nije dosa kad su slavili gol ispred boysa i jeba im majku, al razumin vjv bi tovaric ubio nas s kartonima.

Ali neka vratit cemo na poljudu duplo
  • don
    17.3k
    također mi nije jasno da je ovaj jadni hajdug u borbi za bilo kakav trofej. Te titove piromane moramo ostavit na -8.
  • Thor
    1.6k
    Sretan sam i ponasan na decke (nisam stigel prije tipkat,morali smo na svadbu :roll: :lol: ali smo do zadnjeg trena bili na tribini, pa stali u birtiju gledali na tv,srecom uber nije doso na vrijeme,pa smo zakasnili na svadbu :lol: ali gol smo vidi i nije se niko ljutio kaj smo docnili :victory: ) da su pokazali karakter i tukli se do zadnje sekunde! Atmosvera na tribini top! Bas sam ponosan. Ova govno,al fakat sad moram rec,govno od kluba sa juga i ova kradja koja nam nije dala pobjedit tu prevaru od kluba treba izvredjat i ponizit jer bolje ni ne zasluzuju.
    Reza na kraju s obzirom na stanje na terenu ok i pokazali smo da nam je stalo. Mi smo igrali nogomet a ovi su srali nogomet.
    Bolji smo 100% od njih u svim segmentima i igre i odnosa tak da fakat s tim govnetima ne zelim da se ikad vise usporedjujemo.
    Nemam nikom nista za prigovorit,osim pohvalit malog Mikica (mali je lav) ubio je onog seronju i mali Perez, je odlican ko i Coksa! Svi drugi peteca za trud i zalaganje!
    Dinamo Zahreb iznad svih! :victory:
  • mniokl
    292
    Oni samo misle da su u borbi za trofeje!
  • Peškaman
    8.3k
    Rebić za onaj prekršaj kod penala čisti drugi žuti kao i Mlačić kod povlačenja s leđa u 80im minutama.
    Da ne spominjemo penal i ponošten gol...
  • bbb medimurje
    4.7k
    da ja isto to ne kuzim
    Ako vec nije penal onda je cisti faul na rubu 16m i drugi zuti rebicu
  • Masto
    530
    Ne znam dal postoje var pravila pa amater nije sudio taj faul izvan 16 za drugi žuti ante rebića
  • Efes Pilsen
    14k
    To VAR pravilo je jedno od vecih nogometnih debilizama. Sudac dosudi penal, zove ga VAR, prekrsaj je vani sto znaci da mijenja odluku i ide podbacivanje.
    Nagradena je ekipa koja je napravila faul sto nema apsolutno nikakvog smisla.
    Isto kao i kod kornera kad se gleda VAR za penal. Znaci korner je, ali ako od penala nema nista ide podbacivanje. Ne razumijem.tko je pisao taj pravilnik s tako maloumnom odlukom.
  • NitkoBitan
    33.5k
    Ne znam jel iskomentirano... 16 zutih kartona :sweat:

Moguce da se radi o rekordu, posao za statisticare...
  • Masto
    530
    Amater se pogubio nakon ne sviranja faula na belji na početku, i kako bi to ispravio odlucio je dijeliti žute kad i nije trebalo reći ću čak i hajdukovim igračima
  • NitkoBitan
    33.5k
    Da, Kolaric i Bel su glavni antitalenti sto se tice dijeljenja zutih kartona. Kad krene njihovo ispravljanje krivih Drina...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet