• Mihael2305
    925
    Gledam snimku prvog poništenog gola Belje, pa frende moj..., prvo sam mislio da je vidio zaleđe neko izmišljeno al on svira faul koji samo mi sudimo

Ovo je sramota šta imamo u HNS-u
  • Nema zaleđa Mikića
    2.9k
    Ne sumnjam da ce masinerija i dalje raditi za jedan klub, ali dzaba im sve, ako mi budemo imali ovakav pristup u ostalim utakmicama, titula se vraca na Maksimir.

A oni ce se opet cuditi kada im dođe neki ispodprosjecni europski sudac koji je za nase Collina pa ispadnu od moldavskog kluba koji je osnovan prije 3 godine.
  • mniokl
    292
    I uz krađe i uz milione neće imati šampione!Jemeb im mater štakorsku nemilice!Prokleti klub bili i ostali za naših života neće biti prvaci.(U srednjim sam godinama)
  • Jos-Optimus
    8.2k
    Dečki, mi smo bitni, a bili smo pravi. Ovakav pristup ce nam se vratiti
  • vjeko1701
    21.1k
    Po zadnji put, nemojte ovdje nuditi osobne informacije od ljudi.
  • Zagi
    13.4k
    Nema Ljubičića = bolja igra?
  • don
    17.2k
    diži ruke svojoj četničko crvenoj armiji zalizani

IMG-5911.jpg
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    Očekivao sam danas da ćemo ih dobiti, ne lagano, ali da ćemo ih dobiti...
    Međutim, kada te tovar u crnom ovako perfidno, zločinački, po zadatku opljačka, onda se moraš zadovoljiti i ovim bodom.
    Bar je bilo slatko u 102. minuti, uživao sam kad su Titovi pioniri popadali od nemoći po podu i zakmečali - na kraju je taj bod imao okus pobjede!

Ono kaj me brine je da opet imamo odlično prvo poluvrijeme pa jalovo drugo. Mi moramo zabiti one prilike (Bakrar, Zajc, Beljo) i moramo izaći s istim gardom u drugo poluvrijeme.
    Ponosan sam na Mišketa, danas je bio pravi kapetan!
    Topić je otkriće, dečko mora dobiti više prilika, izrasta polako u pravog igrača.
    Villar me danas razočarao opet, previše carini loptu i radije bi gledao našeg Soldu, siguran sam da bi s njim bila ista situacija kao i s Mikićem (koji je danas btw bio maestralan)!

I dalje smo prvi, očekujem da na proljeće konačno proigramo i razvalimo ligu.

U inat svim smećarima, koji po zadatku žele naš Dinamo sjebati i vidjeti na koljenima, ali nećete dok smo živi mi!

Jebem vam majku komunističku!

DZIS
  • El Madrigal
    721
    Momci, ne mogu čitati 50 stranica, ali ono što zelim reci da sam jaaako zadovoljan s Dinamom danas. Meni je to bilo odlično. Naravno, ima prostora za neke stvari, ali nakon zadnjih 40 ak dana, ovo je pravo osvježenje. Ako ovako budemo igrali, pobijedit cemo Betis, jer ce suđenje valjda biti pravedno. Ostalo ne zelim komentirati, nadam se da klub može tražiti strane sudce za sve naše utakmice i da sudjelujemo u troškovima stranih sudaca na gostovanjima. Uglavnom, još jednom, bravo Dinamo. Ja ne znam kako je ova gamad danas izvukla x, to jest kako smo se mi u ovoj utakmici morali čupati. Nisu k...a napravili.
  • IceMan
    3.7k
    Ako je onaj intezitet dovoljan da se poništi gol onda je defitivno i intenzitet za penal.

Vrijeme je da prestanemo glumit gospodu i udrit na najjače po hnsu i sudačkoj organizaciji.

Pa uzeli su nam već 7-8 bodova, koliko smo još pobjedili kao npr u Gorici pa nisu greške utjecale.

Treba udariti po bagri.
  • NerminB
    468
    Koliko su jadni i gadni dovoljno vidjet onu situaciju kad pg ide po loptu, oni se dodaju. Govna raspala.
  • bbb medimurje
    4.7k
    Mene zanima zakaj je on tovarski degenerik dobio direktni crveni nakon naseg gola?
  • M94
    2.3k
    Primljeni gol nas je šokirao i igralo se loše nakon toga dobar dio vremena, doslovno se čiste lopte u aut bacale, ali generalno, kako smo znali igrati derbije ja sam zadovoljan, bili smo bolji i šteta što nisu sva 3 boda. Ganjanje 2. gola na kraju je ono što želim vidjeti 90 minuta u ovakvim utakmicama i na domaćem terenu.

I još nešto, jedan od najgore dosuđenih derbija u ohoho godina, s očitim ciljem.
  • veselko tenžera
    6.3k
    Da je Hajduk išta više od cirkuske družine njihov trener bi na poluvremenu dobio otkaz. Jedino što ne smiješ napraviti protiv Dinama je pustiti Mišića bez ikakvog pritiska i ovaj genijalac je baš to uradio. Livaja, kojeg za obranu boli k, je bio iza špice i Mišić je imao vremena i prostora koliko želi. Da bi igrao ofenzivno moraš imati loptu, a da bi ju imao moraš ju oduzeti, a to ne možeš s 4 napadača/krila koje obrana ne zanima. Garcia je postavkom "promašio ceo fudbal", a ovako će kod magaraca ispast heroj jer je uzeo bod na Maksimiru kad su i sami očekivali nokaut.

Bili su blizu da odnesu totalni trijumf. Njima bi ovo bilo draže nego pobjeda 4-0. Centar jednom prešli, isprebijali nas uz blagoslov suca bez crvenog, poništilo nam gol i penal, Torcida ispucala svoj arsenal i ekipu koja kod nas vodi organizaciju utakmica peti put zaredom učinila klanuima...

Odavno mi jedan naš gol nije bio draži. Bravo za dugu, mekano Topićevo spuštanje, Kuletov odličan šut i Arberovo praćenje.

Pogledao sažetak, teško da je penal mogao biti čišći. Kad vidiš cijeli duel, samo onaj "prelazak preko glave" čovjeka na podu je dovoljan za penal bez razmišljanja. Što se tiče poništenog gola, ako ga je Bennacer zakačio po nozi za mene je to prekršaj koliko me god iritiralo što nismo zabili. Ono što se na snimci ne vidi je da do udarca dolazi, odnosno da noga koja je u zraku ide barem malo "u stranu" kao posljedica udarca. Ne vidi se dobro na snimci, na terenu je gol priznat i trebala bi biti jasna greška da se odluka preokrene. Inače, sjećam se situacije na Poljudu od prije par sezona, Mudražiju je ovako pokupilo i saplelo unutar 16m južnog gola, komentator rekao da se sam sapleo, čak mislim da je dobio žuti za simuliranje. Jasno se vidi i udarac i saplitanje.

O našoj igri ne bih puno trenutno, ali ekipa nam je do ulaska Kuleta i Topića izgledala kao skupina papaka na terenu. Kad je Beljo zabio sva magarad je skočila na Kolarića tražeći prekršaj, a bar pola ih nije imalo pojma o čemu se radi. Kad je sviran penal za nas, zalizanko i Rebić objašnjavaju nešto Tovariću, svi njihovi ga salijeću, mašu, prigovaraju... Naši kao zadnji papci, Mišić nešto pokušava, ali sve skupa mlitavo. Kao da nisu u utakmici i kao da im nije stalo. Nakon gola su ovi masakrirali igru, ali i mi smo bili pogubljeni za što nije bilo razloga.

Malom Mikiću kapa do poda. Srce, brzina, stav, pravi Dinamovac!!! Tim luđe što je ovoliko morao čekati priliku, ali o tom ću drugom prigodom. O tome i moru nelogičnosti u kadrovskim odlukama oko naše prve ekipe.
  • El Madrigal
    721

Uopće nisi jasan. Svašta si nadrobio i nisi puno rekao. Ne slažem se s tobom. Ne zelim da naši decki budu kao ona razularena bagra odozdo, ali borili su se naši pošteno i u dozvoljenim gabaritima saljetali sudca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet