• rokikaciga
    7.9k
    Napisao sam. Mislim da se nije krivo on postavio vec da krilo/vezni nisu isoratili njihovog wingbacka. Ako se ne varam tako se i Mikic pistavljao, to je postavka u obrani koja nije ispostovana. Mozda @Tranzicijski Napad moze izvadit kakav skrinsat ili video
  • Eduardo
    27.5k
    Tu da je pao ide crveni karton...

Attachment
    Qbw7l5P (375K)
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    Što se tiče sudačkih odluka, sve 3 možeš svirat i na jednu i na drugu stranu, ali ako gledamo kriterij, onda valjda ako ponistis gol zbog minimalnog kontakta na centru, onda je i penal za Dinamo, kad Rebić čak bih rekao jačim intenzitetom čupa Mikica nego kod poništenog gola zbog faula na Siguru.

Sto se tiče tekme mimo suđenja, prvo poluvrijeme bili smo bolji protivnik prvih 35 min, imali dominaciju, ne s puno šansi, ali Hajduka nigdje nije bilo. Nakon te 35 min, jako smo pali, zadnjih 10 min poluvremena Hajduk krenuo igrat bolje od nas. A drugo pol, jako jako loše s naše strane, milijun grešaka, slab protok lopte, bez šansi, bez ičega.

I onda na snagu stupaju "najbolji navijači na svitu brale"
    Dakle nas nigdje nema, primimo gol ni iz čega, ne možemo do gola nikako vise doc, a drogerasi tovarski fino u 80oj minuti rade prekid od 6-7 minuta i totalno izbacuju iz fokusa i ritma svoj klub. Pomoćni dize opravdano 13 minuta zahvaljujući njima i sam momentum se mjenja, mi zabijamo za 1:1 i počinjemo stvarati opasnosti pred njihovim golom i skoro pobjediti tekmu.

Tako da neki zaključak bi bio, Tovaric je jedna mala tetkica od suca koji nema jasan kriterij. Mi smo odigrali solidnih 30-35 min, zatim smo bili užasni, pa smo opet u nadoknadi nešto pokazali. Hajduk je krš od ekipe i sreća pa su nam oni najveći rival i sto je Rijeka tolko bodova prosula. I jos jednom hvala torcidi sto je jako Inteligentna. Za kraj glavni zaključak, napretka u našoj igri nema.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Evo da i ja dam svoj osvrt na današnju tekmu.
    Kolariću i svim sucima koji su susjelovali u ovoj današnjoj besramnoj i očitoj pljački, jebem mater do iznemoglosti!
    Koliko sam mogao vidjeti, rijetko kad da su naše igrače u vlastitom dvorištu ovako istukli protivnički igrači kao tovari danas. Vinlof i Bakrar mogu slobodno zatražiti invalidsku mirovinu.
    Nekoliko oproštenih grubih faulova tovara, poništen regularan gol Dinama, oprošten 2. žuti karton za Rebića, nesviran slobodni udarac na Mikiću na vrhu 16-erca... Hoće li se konačno stati na kraj pljačkanju svih ekipa koji igraju protiv hajduka i guranje hajduka da na silu osvoje prvenstvo?
    Sramota, lakrdija i kriminal šta rade sa SVETINJOM!
  • bbb medimurje
    4.7k
    nevjerojatno da ovo nije drugi zuti, bez obzira kaj nije pao
  • Orc123
    14k
    pao ili ne, ovo je prekrasaj van 16m i 2. Zuti!
  • Ivan0302
    1.3k
    Tko je ova krava na presici sa zadnjim pitanjem? Čuj da se zahvalim trener Dinama na Torcidi pa jel ona normalna
  • Orc123
    14k
    a na cemu vi gledate presicu?
  • Ivan0302
    1.3k
    na youtube izašla presica
  • reziser
    7.9k
    Ni malo nisam sretan s Tovaricem kao sucem. Bojim se da ce svojim stavom i odlukama sve isprovocirati, i igrače i publiku . A ne treba puno da se iskra zapali.reziser

Moj post prije utakmice, i pogodio sam 100%
    Kolarić Daleko najlošiji na terenu! kad se smirim, jer sam lud ko praćka i sav se tresem. napisati ću puni ostvrt na tekmu...
    ON jednostavno više NE SMIJE NIKAD SUDITI derbije!
  • Crni86
    17.9k
    Ne znas jesi igral danas sa hajdukom ili goricom. Najjaca scena mi je slavljenje onog auta pred kraj tekme. Ko da ce pobjedit real ili barcu te osvajaju ligu prvaka.

Pokazali su danas jos jednom da su jedan mali, sitan klub koji se treba usporedivat prije sa goricom nego sa dinamom.
  • db-izbjeglica
    19.4k
    I dajte ljudi, nek se netko u klubu pozabavi magarećim orgijanjem bakljama na jugu.

Toliko teško podići par stupova i razvući mrežu ispred? Pa nek ih puštaju zaštitari, policija, vojska, tko god hoće...
  • Sunja86
    1.3k
    https://www.instagram.com/reel/DR7jaE9DDSK/?igsh=MW9uaWJ0OHZxMWswZQ==

Iz ovog kuta se najbolje vidi kako Sigur sam sebe podapinje.
  • miro
    8.1k
    Dugo dugo dugo, ali fakat dugo nisam bio ovako isfrustriran kao večeras prije izjednačenja. Da te jedna takva limitirana ekipa vodi na tvom stadionu uz svu raskoš antitalenta Kolarića. Onda ti još sirovina ozlijedi klinca koji jedini može igrat desnog beka protiv Betisa....hvala ti Arbere na relativno normalnom ostatku večeri i vikenda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet