• Orc123
    14k
    nema to otvaranje igre ko Dominguez ali ima jebenu dugu loptu.

Kod gola, splet nesretnih okolnosti, odbijanac i puno srece, tj. Nesrece jbg.....McKenna najmanje kriv......

Takvi golovi se događaju. Maestralno odigrala obrana. Ostavili ih bez sanse i bez osvojenog duela. Da smo iskoristili kaj smo trebali naprijed i da nas sudac nije unakaznio bilo bi 4:1 i ne bi se opce spominjao ovaj nesretni gol.
  • DerHerrKool
    227
    oni su fakat savršeni par. Ovaj tehnika i po podu, a škot stijena i po zraku
  • Orc123
    14k
    ko sto je nekad bio Sutalo i KTC.
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    ajde pogledaj lijepo situaciju od početka ,pogledaj njegove kretnje i onda opet reci da nije kriv ,iskreno i ja se onda tebi ispričam. Meni je on krivac za gol ali jedan od najdražih igrača definitivno . Kiksa tu i tamo ,ali da nije tako igrao bi u premier league I zaradjivao 10 puta više. Ne ljutim se stari, bio sam vruće glave kao i uvijek kad igra Dinamo ,i daleko od toga da sam u pravu ,naprotiv uglavnom zajeb napravim kad sam takav:heart: jednostavno sam vidio da je on sporo izašao inače bi bio offside,a čak je i komentari rekao da je Domingues zakasnio
  • DerHerrKool
    227
    Na kraju prvog poluvremena je ja mislim šego neku dugu loptu htio primit i Scott ga preskočio i odnio ju. Ovaj se bahato okrene da će nekaj reć i kad je vidio ko je iza njega samo je nastavio kao nije nikaj :lol:
  • marcio amoroso
    47.5k

Prijatelju. Nema momčadi na svijetu koja u toj situaciji namješta zaleđe. Nema je. Prvo ispada Gabriel koji se uvlači u sredinu umjesto da drži poziciju, onda ispada Vinloef koji gubi duel od Almene, onda Filipović ne izlazi na loptu na koju možda može izaći i presjeći ju. McKenna nije u top 5 krivaca za gol.

I još nešto. I da je kriv za gol, a nije, sigurno nije kikser kako si ga nazvao.

Živio ti meni :grin:
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    ma nazvao sam ga sarkastično više pozivajući se na moj prvi komentar o njemu kad je dolazio ,kako sam ga scoutirao kao poznajem ga ,i kikser je veliki ,na kraju čovjek najbolje pojačanje po meni,još besplatno.Od tad se tu i tamo pospem pepelom:rofl:
    [img]http://PXL-20251206-135345836-PORTRAIT.jpg

Jer jebeš scouta koji se nikad nije zajebo :lol:
    Da ne ispadne da sam slagao kad sam naručio njegov dres
    Evo u živo :lol:
  • Bernard
    1.1k
    Ukratko bolje uklizavanje i čiščenje nisam dugo vidio, buraz moj sa sjevera se kristalno vidjelo, brijem da je kalik u šoku ostao, ja jesam.
    Mrcina jebote
  • tp1997
    2.3k
    Isprike ako je netko već pitao, ali ima li tko gif onog match-winning starta McKenne taman nakon našeg gola? Na Kaliku mislim, ne ono kad je dobio žuti nego kad je čisto odnio loptu

Srce mi jedva preživjelo u tom trenu
  • scooniepenn
    5.9k

Sad sam gledao sazetak i sto je jos veci peh Perez Vinlof je usao dobro u blok i loptu se odbila od bloka i jos ubrzala. Nevjerojatno bizarna situacija. McKenna apsolutno nije krivac za gol. Obrana hajduku nije dozvola nista osim tog jednog suta. Sto dalje pricati.
  • vjeko1701
    21.2k
    Al greška je bila da ta lopta nije izbačena u korner prije nego je došla do tog Almene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet