• Mr Anderson
    15.5k
    Zbog takvih kao ti smo i izgubili prošlu sezonu kad nisu htjeli priznati da nešto ne valja...mali M

Ovom forumi nije svrha moja i tvoja rasprava nego Dinamo i njegov boljitak.Dinamo-SB

Ne znam dečki, možda sam krivo shvatio, ali čini mi se da vi sebi dajete prevelku važnost. Ustvari ne samo sebi nego svima nama koji tu pišemo. Niti budu rezultati bolji ako se tisuću puta napiše kak je Kova loš niti budu lošiji ako se pumpa pozitiva i optimizam.
  • mali M
    9.2k
    pa doslovno sam mu to napisao u zadnjem postu... Radi priču od neslaganja dva forumaša...
  • El Madrigal
    723

I ja sam stavio isti komentar na nekoj drugoj temi.
  • masacusec
    6.9k
    Nemoguće je ne primjetiti da je Kovačević dobio podosta špekeca otkad je naš trener.
  • Danko
    2.6k

Oće to kad si pod stresom.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    ovo se dogada svim nasim trenerima, jakir kad je dosao bi vitak relativno, pred kraj dosta osijedio, dobio i kila. (Svim trenerima koji ostanu dovoljno dugo)

Ne zelim da ispadne da vrijedam, samo hocu reci da izgleda da stres u Dinamu ostavlja velike posljedice na trenere.
  • Zg123
    3.1k
    Fali mu cikle i cijedjenih sokova
  • Jurki
    20.7k
    Jedna stvar mi nije jasna.
    Naime ne kuzim zakaj se nisu organizirale prijateljske utakmice za igrace koji su manje igrali?
    I tu mislim tokom cijele polusezone, pa da vidi al tko moze jos participirati od ekipe koja ima manje minuta.
    Cijeli taj koncept rotacije kod Kove mi nije jasan.
    Zar je takav problem organizacija prijateljskih utakmica.. pa da jasno i nedvosmisleno kaze igracima.. evo tu vam je prilika da mi pokazete da zasluzujete vise minuta.
    Ako me sjecanje dobro sluzi.. tokom ove jeseni igrane su mozda 2 prijateljske utakmice ako i toliko.
  • Fatos Beqiraj
    508
    s kim da igraju sa petoligasima? Pa imaju i ostali klubovi svoje obaveze.

Daj pustite Kovu na miru bar do iza utakmice. Jos mu niste jedino prigovorili kad na WC ide
  • Jurki
    20.7k
    gle ako je mogel Sopic tj Gorica organizirati prijateljske utakmice tokom sezone, onda je mogel, trebal i moral to napraviti i Kova tj Dinamo.
    Ak je vec takvi trtaroš širiti rotaciju.

Edit: mene ne zanima ni Kova kao Kova, ni Boban, ni bilokoji drugi akter u klubu, vec me zanima samo Dinamo i da se iz postojeceg kadra izvuce maksimum maksimuma.
  • rokikaciga
    7.9k
    A s kim? Nizi razredi hrvatskog nogometa nemaju reprezentstivnu stanku pa zagrebacki klubovi 2.hnl i 3.hnl bas i ne mogu igrat prijateljske jer Dinamo ima pauzu. Jedino sa mesarima iz zupanijskih liga...mislis da bi se riskiralo sa Villarom i ostalim skupocjenim "igrackama" protiv tih mesara?
  • Crni86
    18k
    slovenci? Madari?
  • Fatos Beqiraj
    508
    Ti zbilja mislis da ce neki klub koji ima 18 igraca iz slovenije i jedva doceka tu pauzu da se odmore, doc i igrat sa dinamom jer eto dinamo ima 30 igrac?
  • Crni86
    18k
    olimpija je igrala s istrom prijateljsku u 11. mjesecu.

Maribor je igro s goricom u 9 mjesecu.

Aluminij je igrao prijateljsku u 11. mjesecu.

Primorje igralo s udineseom prijateljsku u 11. mjesecu.

Mislim da je ovo dovoljan odgovor.
  • Fan
    1.7k
    A s kim? Nizi razredi hrvatskog nogometa nemaju reprezentstivnu stanku pa zagrebacki klubovi 2.hnl i 3.hnl bas i ne mogu igrat prijateljske jer Dinamo ima pauzu. Jedino sa mesarima iz zupanijskih liga...mislis da bi se riskiralo sa Villarom i ostalim skupocjenim "igrackama" protiv tih mesara?rokikaciga

Ima brdo klubova kao Dinamo koji traže prijateljske dok su pauze, evo @Crni86 je naveo njih par.
    Mislim, ok, nije se htjelo ić u to s naše strane, al ne treba izmišljavat i tražit izlike da protivnika nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.