• Jurki
    20.7k
    Jordan, Novi Zeland i ovi ostali su slabiji i od Paname.hardek

Upravo to. Zvlekli smo najvece sranje iz 4. pota.
    Umjesto da uz Panamu dobijemo neke liliputance.. mi dobili ekipu koja po jacini sigurno ne spada među najslabije reprezentacije.
    Al dobro to je normalno da u zadnjem potu imas nagaznu minu. Jbg.
  • rokikaciga
    7.8k
    Mislis di ce najbolji igrac prve ekipe talijanskog prvenstva? Ma da, slazem se s tobom
  • Facke
    7.1k
    Decki, a cemu je svetske prvenstve tu nek da igras protiv kvalitetnih momcadi? Am cele te prvenstve zgubi smisla s takvim slabim ekipama. Koj se mene tice nek su nam v skupine Engleska, Francuska i Njemacka. Te je koj ocu gledeti. A ne Haiti protiv Saudijske Arabije.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Gana nek pobjedi Panamu prvu utakmicu a mi izgubimo od Englezića, evo ti panikehardek

Opet je naš zadatak uzet 4 boda u preostale 2 i prolazimo. Ma čak i ako nabiješ Panamu s 4 komada vjerojatno si prošao. Izlika nema
  • Time
    1.6k
    Jedini smo bijelci u grupi :rofl:
  • KtcGoat
    2.2k
    Sta kazete na potencijalne gradove odigravanja nasih tekmi?
    Nisam neki strucnjak, ali meni ne djeluje lose
  • lukaoj
    63
    uopce nije jednak intenzitet igre. Tu u Serie A igra jednom tjedno (nemaju Europu) i ne mora svaku igrati na full gasu. Na svjetskom se igra svaka 3 dana i svaka utakmica ti je prakticki odlucujuca. Ne moze bas covjek od 41 godine taj ritam drzati kao s 25. S razlogom je otisao iz Reala u Milan. Da moze drzat taj ritam ostao bi u Realu. Nitko ne osporava njegove kvalitete, ali godine su tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.