• The Undertaker
    9.2k
    Po meni, Villar igra na krivom mjestu. Volio bih ga viditi na prednjem veznom odnosno desetki.
  • Chomakhidze
    243
    Po meni je pre-rano za otpis Villara i ne mislim da je dobio previse prilika te ispucao sve kredite.
    Slazem se da se dosad nije pokazao i isplatio ulozeno ali isto se vidi da u njegovoj igri ima vica i da zna dati taj zadnji pas i trazi rijesenje izmedju linija.
    Po meni utakmica protiv Lillea je bila idealna prilika da on krene u prvih 11 i to je potencijalno mogla bit njegova prekretnica al coach ocito ne razmislja tako.

BTW...Dinamov puk je na Misica imao najveci pik tijekom njegovih prvih godinu dana u klubu.
    Konstanto se govorilo da je los, spor, ovakav, onakav a poslje postao glavni igrac.
  • CISCO
    538
    Jedino tko trabunja si gospon scout ti, jer je TVOJ zaključak da je Villar promašaj nakon kaj je 5 mjeseci u klubu.

Svatko iole s zrnom pameti zna da 5 mjeseci nije dovoljno za nikakvu prilagodbu. Pobogu toliko ti nije dovoljno ni kada mjenjaš posao kao pojedinac pa ulaziš u nepoznati kolektiv, a kamo li kada ulaziš u sportski kolektiv.
  • Sajla
    15.2k
    Villar je odigrao 401 minutu za dinamo. dovoljno za dojam, nedovoljno za konačnu presudu o njegovim mogućnostima, naročito u ovim uvjetima. opet, to ne znači da ne može jednostavno ispasti prekobrojan u zimskom roku.
  • rokikaciga
    7.8k
    Za Villara se vidi da je spaner, vidi sve na terenu. Ali carini tu loptu i sve dok to ne rijesi on nece radit neku preveliku razliku. Takoder on mi je vise neka klasicna 10ka iz nekih proslih vremena, a ne sestica ili osmica jer mi se cini da ne pokriva prevelik dio terena
  • NKDZ86
    6.7k
    villar je sve rekao o sebi kad se žalio pred kamerama. takav igrač ne treba nikom u momčadi. nadam se da ide što prije od nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet