• lukaoj
    61
    zar ti stvarno vjerujes da taj prodaje karte? Pa to je tezi scam, cim ti daje ove linkove za stranice i cim su tolike cijene, pogotovo na Njuskalu ima jako puno prevaranata
  • pešća
    695
    Prodaje zapad za 90 eura a na obje etaže ima slobodnih mjesta :snicker:

Jeftinije se učlanit i uzet sebi ulaznicu.
  • NitkoBitan
    33.4k
    Inace sto se tice slobodne prodaje, zar nije moguce omogucit kupnju ljudima koji nisu clanovi ali su bili na barem jednoj domacoj utakmici ove sezone? Sustav bi trebao imat zabiljezeno.

A i mislim... zainteresiranost za derbi izlazi van okvira od 60tak tisuca clanova, u gradu je i sve vise turista zbog adventa. Pune tribine i veca posjeta su najbolja "reklama" za klub, kog briga za nekolicinu ovih koji su ionako mirni kao bubice.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k

I jedna i druga odluka imaju neku svoju logiku. S jedne strane želiš osigurat najvjernijima i istovremeno spriječit rivale da dođu u većem broju, opet s druge strane Advent je, ima turista koji bi posjetom utakmice možda uzeli i nešto u fan shopu, ispričali doma da su bili na tom nekom Dinamu...

Za mjesec dana kako sam Ionak tamo u tom trenutku idem na Espanyol Barca i normalno kao turist sam mogao uzet kartu, ne ću se uclanjivat u Espanyol da jednom u životu odem na tekmu. No dobro, vidjet će se po popunjenosti je li odluka bila dobra
  • NORTE
    21.3k
    Mi i sada imamo problem s posjetom, a 4 dana prije važnog derbija jedna tribina još nije ni puštena u prodaju, tako da odluka trenutno možda i izgleda promašeno.

Što ne znači da stadion na kraju neće biti rasprodan tako što će ulaznice kupiti isključivo članovi.
    Zasad bih podržao odluku kluba, ali treba pratiti stanje s prodajom i ako bude potrebe reagirati na vrijeme jer cilj svakako mora biti rasprodan stadion.
  • Liks90
    3.9k
    evo prodane su 33 karte danas do 8.30h :grin:
  • din
    1.1k
    nije scam, ticombo ti je jako poznata stranica za prodaju karata u cijelom svijetu, stvar je u tome da uzimaju dosta veliku proviziju, npr ako je on stavio da korisnik plati 60e, njemu ostane možda 40e. I da bi opće prodavao tamo moraš poslati kartu njima da vide da ju imaš, jer transakcija ide preko njih, oni su posrednici. Lik želi zaraditi, a stranica nije scam.
  • The Undertaker
    9.2k
    Ja sam kupovao preko Ticomba nekoliko puta i dosta su pouzdani. Koliko znam, prodavač ne dobije novac dok kupac ne potvrdi da je bilo sve u redu sa kartom tako da prevaranti nemaju interes nuditi lažne karte.
  • Liks90
    3.9k
    Prvih 100 smo prešli danas, točnije 110 prodano za derbi do sad… dostupno za ZD 397, ZG 1352
  • Mihael2305
    895
    Ako je legit stranica, pa kako uspiju dobit te karte? Još prodavaju karte po 6x gore cijenu
  • BlueVelvet
    347
    ia ja ne vidim logiku u cekanju otvaranja sjevera gore za ovakve utakmice, brate derbij je, otvori sve tribine pa koliko se proda proda, nece se propasti ako tribina bude poluprazna a sigurno postoji neki interes za jeftini sjever gore kada ti je alternativa samo skupi zapad..
  • blue heart 72
    2.9k
    Za derbi sa tovarima, kao i za Europu bi za sjever (obje etaže) trebale biti karte na prodaju od prvog dana. Za sve ostale HNL utakmice, se apsolutno slažem da bude zatvoren tako dugo dok se ne rasprodaju ZD i ZG
  • duksy
    474
    Gotovo sam siguran da ako 500 ljudi kupi kartu za sjever, da klub više košta otvaranje te tribine nego što zaradi od tih karata
  • Liks90
    3.9k
    ZD10 još pušteno…
  • criticus
    5.4k
    Dodatno veliki dio ZD10 i ZG6 nije pušten u prodaju iz neznam kojeg razloga. Vjerojatno će se i oni pustit u nekom trenutkucriticus

Upravo je pušten dodatni broj ulaznica za ZD10...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.