• NORTE
    21.3k
    opis je glupo sročen, ustvari nije trebalo nikakvog teksta uz video.Mr Anderson

Naravno da je hnl titula apsolutno najvažnija, ali taj wording ne odražava veličinu našeg kluba.

Mi smo 'faking' dinamo zagreb koji je osvojio 18 hnl titula u 19 sezona, mi smo dominantni pretplatnici, nadmoćniji suparnik.
    U LP elitu svake godine toliko želimo i pokušavamo ući, gdje smo već rušili velikane.

Da nam je hnl apsolutno najvažniji svi smo svjesni, ali nešto itekako očekivano nije za usporediti s 'glavnim financijskim i sportskim ciljem kluba', a to je igranje protiv europske elite koja naše ime jako dobro zna.

Tako da hnl nama ne treba biti LP, nego standard koji moramo održavati bez "ali", s dobrim rezultatima kako bi promovirali i što više mladih igrača poput Topića, Mikića pa i Solde itd.

Naravno da i mi slavimo povratak na vrh, na kojem smo i trebali biti.
    Posebno nam je drago vidjeti emociju Marka Solde kao velikog dinamovca, naravno da ne želimo da ode iz kluba na zimu, nego da igra i slavi s nama.

Da dinamo osvoji hnl za nas se podrazumijeva!
    Posebno uvijek skuplji dinamo od konkurencije s igračima koje imamo.

Europa nama puno znači, hnl smo odavno "prerasli", a dinamo nije u Europi ni samo prolaznik jer nije došao samo sudjelovati i biti zadovoljni što smo uopće tu.
  • CastAway1986
    4.5k
    Jedva cekam zimski prijelazni rok da se sva histerija prebaci na temu "Transferi"
  • Mr Anderson
    15.4k
    Jedva cekam zimski prijelazni rok da se sva histerija prebaci na temu "Transferi"CastAway1986

Mislio sam da nikad neću reći, ali nedostaje mi to.:lol:
  • Thor
    1.5k
    dobio je svoju porciju sa zapadne tribine,ne brinite :wink: i to bez zadrske
  • T90d
    2.5k
    Pitanje za ljude bliske klubu @deda @Papastrumf

Zašto se klub već danas nije oglasio u javnost, uz prijavu HNS-u, ako je tovarsko smeće od trenera iz Gorice, našem igraču izgovaralo rasističke fraze?

Nije mu rekao da je mal i mršav, nego po riječima koje se čitaju na forumu, da je majmun. Ne zanima me objašnjenje da je to takva fraza kod nas normalna, ne smije biti, pogotovo ne na sportskom terenu, pogotovo ne prema našim igračima, ne bitno koje boje kože bili.
  • Thor
    1.5k
    apsolutno! Frajera se itekao sjecam i kad je igrao...bio je đukac. A i sad je. Nemam nista protiv da si srcan trener skaces,vristis,mases,psujes...ali nisi pokvareni prema tudjim igracima...itd. On ko igrac uzas a i sad je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet