• CISCO
    536
    Karakterno. Bravo Kova i ekipa.
  • Jay
    2.9k
    Bravo za Topica i Soldu, cijelo vrijeme tupimo o sirini koju imamo i ako ti ovo, dragi kova, nije putokaz za dalje onda si stvarno izgubljen slucaj. Mikic je vrhunski primjer toga.
    Zao mi je sto je Beljo tradicionalno u planiranoj sekundi napustio teren.
    Stojkovica ne opravdavam jer je njegovo ponasanje dno dna i nije vise klinac kojem se takve stvari mogu progledati kroz prste, ali sudenje je bilo katastrofa. Izivljavanje kakvo gledamo cijelu sezonu i ocito se planira nastaviti dalje s tom praksom.
    Mini tovare smo rijesili, sad odraslu magarad ispratiti s punom mrezom i to je to.
  • mikser
    28
    Da li negdje ili netko ima snimak ove dvije situacije:
    - Hoxhom i onom rukom
    - start na Hoxhi kada je ozljeđen
  • Keyser Soze
    17.1k
    Meni je s tribine ovo izgledalo borbeno i igrači su ginuli jedan za drugog, pristup je bio pravi i nagradilo nas je pobjedom na uvijek zajebanom gostovanju. Prvo poluvrijeme smo ih baš izdominirali, nismo stvorili puno, al je gol pao nakon napokon uigrane akcije. Drugo poluvrijeme loše, al opet nam nisu ništa stvorili tako da mislim da se malo previše histerizira zbog ove tekme.
  • NitkoBitan
    33.4k
    Nitko nije pohvalio broj faulova? :sweat:

Definitivno smo pre mekani u Europi. Ovako treba i protiv tovara i protiv Betisa. Mozemo slobodno igrat grublje, koliko sam popratio na oba fronta nismo u nekoj opasnosti u trecih/cetvrtih kartona, mozda 2-3 igraca prijeti opasnost.
  • Mr Anderson
    15.4k
    Da bi mogao uopće napraviti faul mora se stajati blizu igrača. Protiv Lillea i Celte smo stajali daleko, bez ikakvog pritiska na njih.
  • NKDZ86
    6.6k
    dođem tu na forum i mislim si na kojoj sam ja tekmi jučer bio.
    moja tekma je bila: borbeni dinamo, pobjeda s igračem manje, gorica bez prave šanse, kontrola tekme, odlična atmosfera na stadionu, prvi na ljestvici, posurnula tovarija dolazi u grotlo po lekciju, kaj više oćete, džigericu?! :rofl:
  • Hrvatski Gradjanski
    177
    Pogledao sam ponovno na miru i sad sam blaži prema Stojkoviću. Nije bio aut, dečko je prošao igrača, sudac je krivo dosudio. Ono mi je čak normalna nogometna reakcija. Nije da ju je nabio demonstrativno u ljutnji nego ju je puknuo normalno. To se događa. Sudac je bio prestrog.
  • MojZagreb
    49
    Opet smo prvi. I to je najvažnejše.
    Konačno pobjeda nakon evropske tekme. Sve ste vre/već povedali o igri, dodal
    bum kak sam srečen kak su odigrali igralci z dinamove šole Mikić, Soldo , Topić.
    Nadam se da buju dobivali več/više šans.
    Ni mala stvar zabiti gol , asistirat gda/kad si še/još klinac a navijaš za taj klub.

Zdaj/sad su na redu blitvari , i če/ak bumo ovak borbeni kak včeraj/sinoč vse bu v
    redu.
  • vjeko1701
    21k
    Sudac je bio prestrog.Hrvatski Gradjanski

Mislim da nitko to neće osporiti. Al on mora biti pametniji. Mora prepoznati kaj se događa i da se samo čeka tako nešto.
  • Crni86
    17.7k
    “Zašto su Modri prijavili suparničkog trenera? Razlog nije ta 'razmjena mišljenja' s navijačima, već, navodno, Carevićevo ponašanje i komunikacija prema nekim Dinamovim igračima za vrijeme dvoboja. Očito, u Maksimiru smatraju da to ne spada u 'trenerski igrokaz' već da je temeperamentni Carević prešao granicu i da zaslužuje prijavu!”

Ovo se vidlo u prijenosu kad je kamera prisla blize da konstantno prica nes nasim igracima kad su uz aut liniju (prvo mi pada na pamet goda kod izvodenja auta). Govno jedno tovarsko trebat ces ti jos zivjet u okolici zagreba
  • Orc123
    13.9k
    vidlo se to kad se Vinlof okrenuo prema klupi Gorice i dobacio im nesto jer je bio provociran kod auta....zalosno je u sta se Gorica pretvorila.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Jedva čekam da ta Gorica ispadne u niži rang, tamo gdje već odavno i pripada.
  • Crni86
    17.7k
    pitanje je sta je i pomocni sudac na toj strani radio onda cijelu utakmicu ako je to trajalo. Plus cetvrti sudac Zdenko Lovric… Erceg nije bio niti jednom pozvan od strane sudaca na tu stranu.

Bas cudno ista ona strana gdje nam je suden nepostojeci stojkovicev aut jel…. Tzv strana gluhih i slijepih
  • Orc123
    13.9k
    iskreno, ja se vise nicemu ne cudim. Odavno nas se ne tretira ko klub koji doslovno hrani Hrvatski nogomet. Pocinje nas se marginalizirati na svim razinama ali nazalost po njih to im nece proci jer smo mi uz Repku najvazniji Hrvatski izvozni brend. . . Zalosno da nas vani tretiraju sa puno vecim postovanjem nego u samoj Lijepoj Nasoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.