• Xpert1992
    202
    Nema odmora za Misica, svi frendovi iz veznog reda idu na kuhano vino na klupu u 60-oj, on i dalje drnda. :rofl:

A Stojkovic lud ko kupus. Mora se decko smirit jer ovo je fakat zabrijanjavajuce.

Sretan sam zbog tri boda, nisam ocekivao puno od igre, iz ocitih razloga da ih ne ponavljam stalno ko papiga, danas bum proslavil i uzival i idemo za vikend po novu pobjedu i +4!
  • Masto
    505
    rodilo je plodom
  • Fabercaster
    615
    image.jpg

Ako je previše vulgarno unaprijed se ispričavam i kolegama i moderaturi, ali baš se ovako osjećam.
  • vjeko1701
    20.9k
    koja emisija koji zaposlenikElDorado

Ovaj neki kviz nakon utakmice. Ne znam kaj im je lik, bude na presicama nakon utakmice ko prevoditelj. Znam da je bio dio nekih videa predstavljanja.

Ma nebitno. Živčan sam.

Edit: Sunara, radi za HDTV
  • Nemrem igra Dinamo
    4.7k
    Osim kaj je svemir opet u ravnoteži i nabrijani čekamo vikend, sam da velim da je deda Anto opet sa zastavom bio na tekmi (sliku mi je poslal frend), danas je sretan otišao kući... živio ti nama deda :heart:
    IMG-20251201-WA0030.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.