• Liks90
    3.9k
    U 0:00h preostalo 3032 ulaznica za derbi

Ln
  • Neron53
    2.3k
    Goricu idemo do nekih 1100-1200. Prosla je (koliko me sjecanje sluzi) bila oko 1700.
  • Liks90
    3.9k
    Gorica 940
  • NORTE
    21.3k
    Kaj mislite jel bi bilo pametno odmah pustit i SG?

Zbog boljeg vizualnog doživljaja sjevera na derbiju ja bih to odmah pustio.
    Ovako ovisimo o tome hoće li se i kad rasprodat zapad, a sigurno ima ljudi koji bi htjeli kupit za sjever gore.
  • Liks90
    3.9k
    nakon današnje tekme, pogotovo ako dobijemo, prodaja bi trebala dosta skocit, a vjerujem da će pustit SG ako par dana prije tekme ostane malo karata
  • NitkoBitan
    33.3k
    Ja bih pustio zapad u slobodnu prodaju u petak ili subotu da se to malo karata sto ostane proda pa da zapad bude pun kao sipak, a SG bi otvorio samo za clanove ako bude potrebe.
  • Mihael2305
    883
    Kaj mislite jel bi bilo pametno odmah pustit i SG?NORTE

Ipak nepotrebno otvaranje tribine, kišovito vrijeme je predviđeno za vikend, nadam se da će se promjenit. Puno je 3000 nekupljenih karata, vjerujem nakon pobjede s goricom da ćemo do subote uspijete tu brojku rasprodat

Bio sam za da se otvori ta tribina pa da izgleda bolje, siguran sam da je nekima skupo dati 20-30 eura (pogotovo ako idu npr roditelji s klincima pa im to sveukupno ispadne oko 100 eura.) pa bi rado da li tih 10 eura za sjever gore
  • Liks90
    3.9k
    Gorica na 1005 prodanih
  • criticus
    5.4k
    Puno je 3000 nekupljenih karataMihael2305

Još je više nekupljenih karata. Po običaju ZD4 i ZG4 nisu pušteni te dio ZD8 koji su na sponzorima i obiteljima igrača. Vjerojatno će se dio tog pustit u prodaju. Dodatno veliki dio ZD10 i ZG6 nije pušten u prodaju iz neznam kojeg razloga. Vjerojatno će se i oni pustit u nekom trenutku (ukoliko nisu rezervirani za nekog, tipa povjerenike).
  • Liks90
    3.9k
    za Rijeku ZD4 se nije puštao u prodaju, dosta vise o tome Haha, a ZD10 je rezerviran za nekoga jer je zasivljen i to je “prodano” isto kao ZG6
  • criticus
    5.4k
    za Rijeku ZD4 se nije puštao u prodaju, dosta vise o tome Haha, a ZD10 je rezerviran za nekoga jer je zasivljen i to je “prodano” isto kao ZG6Liks90

giphy.gif
  • don
    17.1k
    kišovito vrime tjedan dana unaprid :grin:
  • Liks90
    3.9k
    Gorica na 1133, za derbi još 2880
  • Liks90
    3.9k
    Gorica na 1228 , derbi još 2802
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.