• Liks90
    3.9k
    Gorica na 609

Derbi:
    ZD 1082
    ZG 2172
  • Dubbbrava
    1.3k
    Može netko iz kluba objasnit zašto tovari opet dobivaju više od 5% kapaciteta za derbi?
  • Liks90
    3.9k
    di si to vidio
  • Dubbbrava
    1.3k
    Nisam vidio nego znam iz pouzdanih izvora da su dobili 250 više od onog šta im pripada
  • Liks90
    3.9k
    1254 će dobiti…nebi trebali vise…
  • lukaoj
    58
    ne mogu im dati vise od 1254 jer je toliko mjesta. Onaj ostatak juga nije vise gostujuci sektor
  • Dubbbrava
    1.3k
    Toliko bi trebali dobiti ali dobili su 1500.
    Nema me netko demantira ako sam u krivu ali ovo je 100% točna informacija.
  • NB86
    17.3k
    Kog boli kurac
  • fakin
    2.2k
    htio klub dodatno zaraditi 1200 eura :lol:
  • Liks90
    3.9k
    tak svejedno…
  • NitkoBitan
    33.3k
    ne mogu im dati vise od 1254 jer je toliko mjesta. Onaj ostatak juga nije vise gostujuci sektorlukaoj

Ogradeni dio ima nesto vise od 5% kapaciteta, rekao bih odokativno 1500/1600.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Možda se dalo malo više jer su ostale tribine samo članovima pa da ne seru, radi mira u kući. Pošto je to sad izolirani ograđeni dio bilo 1250 ili 1500 ne igra toliku ulogu, iako da ja odlučujem nakon onog sranja u rujnu prošle godine ne bih im davao ni kartu viška. Važno je da mi napunimo primarno i pobijedimo
  • rioda
    11.8k

Mislim da se mora dati puni kapacitet ograđenog sektora
  • pešća
    678
    Dok mi ne rasprodamo svoj dio nemamo kaj prigovarat.

Bitno da i za manje tekme ZG ode u roku keks kad su besplatne karte, a sada nije nije ni polovica tribine rasprodana. Problem učlanit se i dat 15 eura za kartu, marš u pm. Najlakše komentirat i pljuvat po društvenim mrežama.
  • dinamo u srcu
    2.5k
    Dečki sutra je za nas finale! Kako za klub i igrače, tako i za nas navijače.

Moramo se mobilizirat , brojkom i navijanjem pogurat dečke do pobjede.

Pobjedom protiv Gorice sjedamo na vrh tablice i ulazimo u derbi kao favoriti ,psihički bez pritiska, a pobjedom protiv tovara stavljamo točku na i i odlazimo na komotnih +4.

Poslije imamo i Betis koji će siguran sam biti pobjeđen ako dobijemo Goricu i Hajduk.

Od igrača sutra očekujem bacanje na svaku loptu jer sa 3/3 u iduće tri tekme okrećemo sezonu u onom smjeru u kojem smo se i nadali na početku.

Zato zovite ekipu i sutra u Goricu navijanjem stvorit atmosferu da igrači onda osjete da moraju i oni dati sve od sebe da uzmemo tri boda!

Nadam se i pozivu grupe preko telegrama jer definitivno je Gorica utakmica koja može preokrenut sezonu u našu korist!

Igraj igraj Dinamo za pobjede nove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.