• modri-kibic
    1k
    Ako vam dođe švabski dres bez Dinamovog grba, javite se :lol:

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/751095

Neće vam u fan shopu napraviti tisak na dres, ali ako živite blizu Sv. Helene probajte pitati u 11teamsports za tisak.
  • Dzoni
    3k

Jel lijepe i drugi tisak u Sv. Heleni tamo ili samo ovo osnovno ako zafali s prvog
  • modri-kibic
    1k

Ne znam, samo sam predložio gdje bi mogli napraviti tisak na dres budući da surađuju s klubom. Budem ja zvao u ponedeljak pa vam javim.
  • Jaki991
    559
    Jel zna netko kako iskoristit 15% popusta na konto članske, kada odem na webshop i odaberem neki proizvod pojavljuje mi se info da upišem broj članske i da imam 15% popusta i kada ga upišem cijena ostaje ista a kasnije kod naplate nema nikakve opcije iskorištavanja tih 15%
  • NitkoBitan
    33.3k
    Nemas "popust na popust", nije kumulativno. Jedino do kraja tjedna u fan shopovima vrijedi da clanovi imaju dodatnih 5% popusta, ali to ne vrijedi i za web shop. Upravo danas to iskoristio u Eastu, 25% na novu kolekciju nije lose :victory:
  • Jaki991
    559
    aha, ok, sve jasno, zbunjujuce je jer ti se za svaki artikl pojavi ta opcije dodavanja članske... fala ti
  • IceMan
    3.7k
    Kolko sam uspio primjetit ista cijena je sad dal očeš igrača ili personalizirano.

Npr ak neko oće Zajca, a nema ga kod igrača, možeš personalizirat i cijena je s sponzorom napred i bočno 100 EUR.

Ista cijena je kad bi odabrao kod padajućeg izbornika igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.