• Masto
    517
    evo samo sto sam napisao na forumu došao mi email od dhl-a
    Valjda ce stic do 09.12. nije minhen daleko
  • Droljo
    23.1k
    u garažiKujtim Shalla

To se i garaža ima...
    A vele da je nekaj trulo u državi Danskoj...
  • T90d
    2.5k
    Kuglice su rasprodane, neće biti nadopune.Fantom

Sad su ponovo online, samo je šalica rasprodana. Iskreno bilo bi glupo da je kompletno rasprodano 20ak dana prije Božića.

Narudžba je prošla, pa ćemo vidjeti je li poslana.

@Fantom

Hoće postojati mogućnost, početnom godine kad se budu slale članske za nas izvan Hrvatske, da se i primjerice kalendar naruči, da se ne plaćaju dvije poštarine?
  • T90d
    2.5k

Hvala, ispravljeno :up:
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    brate živim najbolje u gradu:razz:
  • Lihtmašinac
    712
    Molba i ovim putem: Dajte nam, pliz/bitešen/molimo, poklon bonove! Može, recimo, u svotama od 25, 50, 75 i 100 eura. A te bi bonove onda bilo dobro pustiti u prodaju ne samo u klupskim dućanima i web shopu kluba, već i po dućanima diljem zemlje. Kod nekih se, poput Špara, uz blagajnu prodaju poklon kartice kojekakvih ponuđača, pa što ne bi i Dinamo bio među njima, tak da klinci, dok čekaju s mamom i tatom na red, krenu gnjaviti i ispitivati što je to, čim vide naš grb na lijepo dizajniranom komadu plastike :grin:

I, naravski, u klupskim dućanima bi se možda moglo omogućiti da kupac sam može definirati vrijednost bona, po želji.

Uglavnom, sad stiže dan svetog Nikole, a već se naveliko kupuju i pokloni za Božić pa je stvarna šteta da još/više nema poklon bonova u ponudi. Meni bi za dobar dio obitelji, kojoj tek treba približiti naš klub, to recimo bio odličan dar. A ziher sam da nisam jedini.
  • Dinaminjo
    1.8k

Fala

Taman na vrijeme za last minute shopping za Božić
  • PetkoDaniOršaGol
    1.1k
    pitanjce jedno... nisam te dobro skužio... jesi li naručio ovaj novi dres za 35 eura sad na black friday popustu i dobio ga bez grba ili se referiraš na slučaj sa hlačicama?
  • Mihael2305
    893
    Kako to da na castoreu nema ništa više osim dresova? Sve rasprodano il?
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    ja sam naručio 24.11 i nevjerojatno već u petak 28 sam dobio paket u Dansku. Mislim da sam imao sreće pa su poslali isti dan . Ako si dobio mail. Eto njega sutra ili prekosutra najkasnije
  • modri-kibic
    1k

Ja sam se referirao na svoj slučaj s hlačicama i još je par članova foruma napisalo da su dobili golmanski dres bez grba. Tako da sam upozorio unaprijed da je moguće da se to dogodi. Ali u tom slučaju ako dođe bez grba, javiš im se i oni ti vrate novce a oprema ti ostaje.
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Jebeš ponudu u castore de. Ako dodje dres bez grba ,nebi ga ni džaba onda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.