• NKDZ86
    6.6k
    forza Mudri, nema predaje!
  • NitkoBitan
    33.3k
    E pa dobar dio tih navijaca je obmanut kako kazes. Veliki Dinamovac nema problema sa igranjem za Hajduk :grin:

A i ovo malo sto je igrao za Dinamo je bilo totalno beskrvno, u dresu Lokosa je protiv nas pisao krv na terenu i slavio golove.

To je to od mene na ovu temu.
  • Dzoni
    3k
    Mi navijamo za GNK Dinamo, dakle Građanski Nogometni Klub Dinamo, u ovom trenutku, Mudražija je po meni najlošiji pojedinac u disciplini u kojoj se i on i klub natječu, a to je nogomet.
    Sve ostalo su priče za kafanu kad se ide popit pivo ili 2
  • Pacho
    11.4k
    To idoliziranje Mudrog mi je druga najveca misterija ove sezone nakon izbora kabinatora.
  • austrijanac
    8.6k
    pivo ili 2Dzoni

Nemoj da te Droljo čuje s ovakvim limitacijama.
  • CastAway1986
    4.5k
    Ja nisam u fan klubu Roberta Mudrazije i iznenadilo me da smo ga doveli..Isto tako necu reci da je antitalent i pljuvati ga kad nije ni dobio pravu priliku..
  • Brusa
    3.6k
    da , zanimljivo je to sa Mudrim.... meni je recimo bilo drago kad je došao, nisam mislio da će biti standardni prvotimac, ali da će imati značajnu ulogu sa klupe, to da.
    Zanimljivo mi je također da :
    1. Velika većina ovdje misli da on nema igračke kvalitete za dinamo
    2. Velika većina misli da nam vezni red igra zakurac i da kombinacije koje nam igraju u veznom redu su bez veze
    3. Da Muri nije valjda igrao 45 minuta do sada sveukupno
    4. Da Mudrog na klupi drži naš trener (koji isto onda valjda misli da Mudri nema kvalitete za igrati) I isti taj trener slaže vezni red
    5. Da Velika većina ljudi ovdje misli kako je trener potpuni bezveznjak koji apsolutno nema pojma
  • Zagi
    13.2k
    Vidović je bolji, a niti on ne može do minuta.
  • CastAway1986
    4.5k
    ma najjace je da su ga mnogi otpisali jer se nije proslavio u kupu kao da se zaboravilo kakvi su lani u Bjelovaru bili Kanga , Mbuku ,Cordoba i i ostali Maricev skart..
    Radije bi na klupi da sjedi Mudrazija nego Cordoba koji uzima lovu dok pusi nargile po Kolumbiji
  • Infinity
    20.5k
    Sve dok je na klupi Kovacevic, tesko je ista realno reci o Mudraziji, kao i o bilo kojem drugom nasem igracu. Kolika god bolikurcina na terenu bila, koliko god svi zajedno ili mozda njih 9-10 na terenu izgledali katastrofalno, Mario Kovacevic je trener koji nije sposoban iz ove ekipe izvuci ni 50%, a ne maksimum i sve dok je on na klupi Dinama mi necemo znati koliko je nasa ekipa dobra, a ja sam sve vise i vise uvjeren da je fenomenalna.

Mario Kovacevic je s Varazdinom osvojio cvajtu, pa postao pomocnik Safaricu, pa je preuzeo Varazdin od tog istog Safarica, te ostvario losiji rezultat od njega. Potom je Safaric opet preuzeo Varazdin i opet ostvarivao vise bodova nego Kovacevic. Taj isti Safaric s tim istim Varazdinom je izborio i Europu u kojoj je njegova ekipa pokazala vise krvi nego mi.

Nas dragi Kova je par mjeseci nakon Varazdina preuzeo Belupo, te je s istim bio dobar nekih 20tak kola. Kad je bilo gusto, kad je trebalo stisnuti i izboriti Europu, on je zavrsio peti, mjesto iza Varazdina, iako je par kola prije kraja imao 6 bodova vise. Izgubio je i finale kupa. Belupo u 14 ovosezonskih kola nije nista losiji pod vodstvom Gregurine. Trece mjesto u prvenstvu uz jednak broj bodova po utakmici kao i u doba Kovacevica.

Varazdin Maria Kovacevica, kao i Slaven Belupo Maria Kovacevica nisu bili nikakva avangarda u HNL-u, pa da je isti dokazao da je trener za nesto vise. Ta dva kluba odlaskom Maria Kovacevica nisu nazadovali ni 1%, ali je zato nazadovao Dinamo dolaskom Maria Kovacevica. Nikola Safaric i Mario Gregurina nisu losiji treneri od Maria Kovacevica, za Safarica sam siguran da je i bolji. Hoce li mozda oni dobiti priliku u Dinamu samo zato sto su bolji od idealnog rjesenja za Dinamo ili cemo konacno traziti trenera po europskim standardima?

Tu se znao spomenuti Pioli i da Boban zeli od Kovacevica stvoriti Piolija. Kao da Milan u Italiji zadnjih 20 godina nije ono sto i Rijeka u HNL-u. Pioli je titulu uzeo tek trecu sezonu, ako se ne varam. Mi ne mozemo cekati tri sezone, jer mi titulu uzimamo 9 puta u 10 sezona. Svog Piolija moze traziti i cekati Rijeka, mi ne mozemo. Njima je Djalovic nakon desetak godina donio titulu, te mu je to jedini uspjeh u trenerskoj karijeri, kao i Milan Pioliju. Mi nismo Rijeka, nismo hrvatski Milan. Mi smo Dinamo, najdominantniji klub u povijesti Hrvatske. Nama ne treba nikakav Pioli, nama treba trener dostojan Dinama.
  • The Undertaker
    9.2k
    Nema tu nikakve misterije. Oni koji su Mudražiju gledali uživo kad je u dresu Lokomotive riješio Rijeku i Hajduk i doprinio tituli više od nekih igrača Dinama, vidili su jasno da to njemu i njegovim navijačima nije samo posao već i osobna stvar. Možda nije kvaliteta za Dinamo ali njemu nije svejedno i to je Zapad prepoznao i prihvatio ga kao nekog svog koji će, kad završi karijeru, biti tu sa nama na tribini.
  • prefontaine
    5.5k
    poput mudroga ili kuleta koji vole baš klubfakin

više mi je pun quratz ovoga. Vole baš klub? Po čemu to ga vole? Što su to oni uradili za Dinamo, a da recimo tamo neki Villar, Zajc ili McKenna nisu, pa da se može reći "e vidiš, oni vole klub"? Odbili višestruko bolju ponudu? Nisu. Izgraju na terenu i daju 110% sebe u svakoj situaciji? Nisu. Bespogovorno pristaju na smanjenje ugovora uslijed loših igara? Nisu. Od svojih para svakodnevno kupuju dresove i suvenire i dijele ih klincima po kvartu? Nisu. Svjesno žrtvuju sebe na dobrobit kluba? Nisu.

Pa što onda rade od tolike ljubavi prema klubu?!
  • FelceAzzurro
    1.1k

Čuj njega.Pa redovni gosti na podkastima kod dida balkana i sličnih.

Purgerski pozdrav
  • Dino
    4.7k
    Izgraju na terenu i daju 110% sebe u svakoj situaciji?prefontaine

Svjesno žrtvuju sebe na dobrobit kluba? Nisu.prefontaine

Za Kulenovića nemreš reć da ne jer je čovjek igrao sa strganim ramenom dok je Petko također bio ozlijeđen i nije htio igrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.