• rokikaciga
    7.6k
    Ma ja drvim po tom duplom pivotu i sebi sam dosadan. Bilo koja kombinacija nasih sestica/osmica i ispred njih Stojke/Vidovic/Mudrazija

Bit cu malo glup i rec da sam na FM-u proigrao tek kad sam poceo igrat sa duplim pivotom iza hibrida 8 i 10.
  • Navijač Dinama
    11k
    fener, slaven, maccabijavolimtebejako

Osijek i Rijeka na početku sezone također.

Uklopio se u Kovačevićevo bezidejno sivilo, kao i malte ne svi drugi igrači što su. Sa pravim trenerom koji zna postavit igru,ima viziju i taktiku(sve stvari koji Kovačević nema) Ljubičić je najbolja sedmica-osmica lige bez pardona, ali što je tu je.
  • Crni86
    17.5k
    Lik nije vezni koji ce kreirat. On je taj za kojeg kreiraju. On je tip igraca ademi.

On ak nema lopti ce biti jednako opasan kao i napadaci. Takvog igraca treba znat koristit, a mi nemamo igru i kreaciju za napadace i krila, kamoli za tu box to box osmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.