• hardek
    7.5k
    Ne mogu pljuvat igrača koji još ni minute nije odigrao na svojoj prirodnoj poziciji. Stavi ga niže u centralu i dati će ogroman defenzivni doprinos. Mi izlazimo u 4 4 2 sa Mišićem i Zajcem u centrali protiv top5 kluba iz Francuske lige i to na gostovanju. Kova si je pucao u noge prije prvog zvižduka.
  • Zg123
    3k
    Ovaj fulao profesiju, trebao je ici u baustelu ili cjepat drva
  • Keyser Soze
    17.1k
    On pokazuje koliko prosječan navijač nema pojma.

Kad je došao, vrhunski posao Bobana, veznjak iz lige petice, a čovjek ispada pojačanje u rangu Leea Addya
  • Facke
    7.1k
    On je najmanje kriv. Kriv je Kovacevic.
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Najvece razočaranje, čovjek ne igra apsolutno ništa,nema ga ni u osnovnim elementima igre kao veznjaka.

Čak je i Villar opasniji i konkretniji u bilo kojoj ulozi na terenu.
  • Danko
    2.6k
    Kad je zvone spominjao da če neki veznjaci napustit dinamo, nadam se da je mislio na ovog gospodina nevidljivog.
  • Jaro
    11.3k
    braća Ljubicic su ili aktivni ovdje na forumu ili imaju puno frendova tu - kod oba nevidjeni hajp prije dolaska, a kad ono kifla...
  • San Lorenzo
    23.2k
    Meni je Robert bio čak i solidan u ono malo utakmica u centrali, agresivan, uvijek tražio progresivan pas...Dejan je umjetnik u ulaženju u prostore gdje nema, niti će biti lopte ili akcije.
  • bobanzg
    122
    Čovjek ima 750 000 (!?) plaću. Pa tko je lud da to preuzme a to kako on odigra komotno mogu i ja u svojim 40-tima. I ne, ne može igrat ni 6-icu, čovjek ne zna dodat, skriva se od lopte, a o dolasku iz drugog plana i šutu bolje ne trošiti riječi. Teški flop, ne čudi da je čovjek bio pozitivno šokiran kad ga je Boban nazvao, i ja bi bio.
  • CastAway1986
    4.5k
    Ne mogu se oteti dojmu da bi ga pravi trener znao iskoristiti i izvuci iz njega najbolje..
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Da se upotrijebim rječnikom koji mlađa generacija razumije - čovjek je 7-8 Fifa zaredom bio "gold kartica"(75 i više rating), igrao austrijsku i njemačku bundesligu, za reprezentaciju, govorimo o stotinama utakmica, pa jebemu mater nemre bit da je u 2 mjeseca postao truba. Očito ne štima na nekom drugom polju. Taktičkom, psihološkom, ne znam.
  • rokikaciga
    7.6k
    Covjek nije truba, u vakuumu nije los, dapace...ali njega se gura kao isturenu osmicu koja je triger za presing jer ima tu reputaciju da moze puno trcat. Pa nije on isturena osmica vec rovokopac iza genijalaca.
  • hardek
    7.5k
    Pa nije on isturena osmica vec rovokopac iza genijalaca.rokikaciga

Baš jutros razmišljam kako bi volio vidjeti jednu utakmicu njega na solo 6 i Vidovića i Stojkovića na 8-icama ispred njega. To je ekstremna varijanta, manje ekstremna bi bila dupli pivot Bennacer/Zajc-Ljubičić i ispred njih Vidović ili Stojković na 10.
  • shameless86
    1.2k
    [img]http://MV5-BYTZj-Nm-M4-Mz-Yt-N2-Fk-NC00-NGIy-LTlm-Nm-Mt-ZDVl-Mz-Nl-NTVm-MDlj-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gc-V1-QL75-UY207.jpg
  • ElDorado
    7.7k
    Jeote ja sam idiot mislio u 7. mj da je on naše najjače pojačanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.