• Mihael2305
    863
    Jutro Purgeri

Za jajduka:
    SD zadnjih 15
    ZD 1550
    ZG 2700

Molio bih ako netko ima info kolko je za goricu ostalo
  • NitkoBitan
    33.3k
    SD ispod 10 karata. Nek pozuri tko nije jer sumnjam da ce se prepustat dosta mjesta od strane godisnjaka.
  • NerminB
    396
    Sjever planuo..
  • Navijač Dinama
    11k
    Sjever je gotov. Eventualno neka zalutala/neuspijela kupnja, al to je to.
  • Mihael2305
    863
    Sjever je rasprodan!

Onaj tko nije kupio, morat ce hvatat par dana prije one od godišnjaka tko prepusti mjesto.
  • criticus
    5.4k
    Molio bih ako netko ima info kolko je za goricu ostaloMihael2305

za istok je prodano 340 ulaznica.
  • pešća
    674
    Zapad po meni dosta slabije od očekivanja. Prodaja je dostupna samo za članove, a broj članova je 4 puta veći od dostupnog kapaciteta (sjever dolje, zapad). Ne razumijem.

Pa nema većeg navijačkog užitka od ponižavanja tovara, na to se ide bilo kiša, sunce, snijeg, -5 ili +15 na tablici.

Možda na kraju i bude slobodne prodaje, ne bi imao ništa protiv toga. Broj navijača Dinama je puno veći od broja članova kluba. Nije nas valjda strah nekoliko desetaka tovara na zapadu, pa i Dinamovaca ima na Poljudu.
  • Mihael2305
    863
    Nije nas valjda strah nekoliko desetaka tovara na zapadu, pa i Dinamovaca ima na Poljudu.pešća

Sumnjam da će biti slobodne prodaje. Ja bi rado da se i SG otvori ako se sve rasproda, ima preko tjedan dana do tekme.

Slučajno sam naletio na neki tovarov post i valjda ima prek soma komentara gdje se čude zašto je samo za članove, pa i tovari bi na zapada ovo ono. Prošli put sam vidio barem njih 20-30 u bijelom al jakna preko da ne dobe batina.
  • NerminB
    396
    Ama prodaja ulaznica samo clanovima i gotovo. Eno im juga pa nek tamo smrde.
  • don
    17k
    ono. Prošli put smo vidjeli malo manje od pola ZG je u bijelom bilo.Mihael2305

di, kad? :lol:

niti ih bude pola, a kamo li u bijelom. Bude ih malo više nego nas na istoku i zapadu poljuda.
  • pešća
    674
    Ja to isto nisam primjetio. Bude ih uglavnom nešto malo na zapadu dolje do juga. Bio je jednom i friendly fire haha.
  • crophantom
    2.5k
    Vi nikako da shvatite mentalitet prosječnog Dinamovog navijaca, ne ovih 7 do 10k koji su ajmo reci stalni i zagriženi.
    Evo moji na poslu kažu koji cemo kurac na Betis i Hajduk, igramo za kurac, frendovi također.
    Ako ce biti dobro, ici ce, dok nas svi šamaraju neće, nažalost to je tak.

Ok, mozda se i rasproda stadion, u sto sumnjam, ak se rasproda ZG i ZG dobro je, sjever gore neće sigurno, ali jednostavno Dinamo nema bazu ljudi koji ce napuniti ovakav Maksimir dok smo u banani, mozda da je proljeće i tekma protiv Hajduka mada i to tesko.

Mozda novi stadion donese nove trendove jer ljudima bude fora kaj se nekaj novoga izgradilo, al do tad nažalost ne trebamo se čuditi kad prodaja ide sporo ili kad nejde opce.
  • NerminB
    396
    Ljudi moji, planulo je nekoliko hiljada za 24 sata. To je sve, samo nije sporo. Jedina boljka jeste ovaj zimski period i to sto je maksimir nenatkriven, vidjeli smo protiv varazdina ljudi ko pingvini. Jbg ima nas hvala Bogu dosta koji cemo doci po nevremenu ali treba razumijeti starije ili ljude s djecom, nije jednostavno. Ja ne sumnjam do iduceg vikenda da ce se rasprodati zapad, a i sa ce sjever gore biti lijepo ispunjen (valjda ga otvore)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.