• Oluja
    5.7k
    Moje mišljene o NFL dresu- nepotrebno i ružno
  • Xpert1992
    188
    Ja isto volim NFL pa mi je dres fora, ali kuzim da to nije za svakoga.
  • javolimtebejako
    3.5k
    ne znam jel se pisalo, al ovo filtriranje po velicinama na web shopu bas i ne funkcionira
  • fakin
    2.1k
    kakve veze Nogometni klub Dinamo Zagreb ima s nfl-om meni i dalje nije jasno. valjda u fan shopu bi trebali biti rekviziti vezani uz promociju i emociju prema Dinamu. i dalje mi nije jasno kakve veze nfl i američki nogomet imaju s nama
  • nemapredaje
    6.6k

Po toj logici možeš reći i “kakve veze imaju Dinamo i ručni sat, zašto se prodaje Dinamo ručni sat”
  • rokikaciga
    7.5k
    Kakve veze GNK Dinamo Zagreb ima sa salicama, slincekima? Najbolje da se prodaju samo dresovi prve ekipe i to je to.

Jebote jesi napisao jedan pozitivan komentar ikad?
  • fakin
    2.1k
    dobro stvarno moraš biti majstor ako uspiješ opravdati prodaju jebenih nfl dresova s obilježjima dinama
  • nemapredaje
    6.6k

Nemaš kaj opravdavat.

Ak će se prodavat je pogodak, ak neće je promašaj. Vrlo jednostavno.
  • shameless86
    1.1k
    nisam ga mislio uzet,bezvezan mi je iskreno,al eto zbog fakina cu ga uzet.. :blush:
    ne vidim smisao pljuvanja po ovom artiklu..tko ga hoce,nek ga uzme i bok..nek ponuda bude raznovrsna
  • rokikaciga
    7.5k
    Pa ne kupujes dres u Konjscinskoj dres u butigama sa zatamljenim/zamagljenim staklima vec na sluzbenoj stranici Dinama..di je problem? Sta se nisi zalio na hudice ili na kosulje? Sta ce koji vrag Dinamo prodavat svecane kosulje sa "d" obiljezjima da @Krizy moze ic na svatove?
  • Mihael2305
    847
    Hoće netko moć slikat uživo taj nfl dres, bas mi je primamljiv za kupit kad ga naš dragi fakin pljuje :starstruck:
  • Tom Hanks
    4.5k
    Možemo i Dinamove dresove za kriket radit onda,zašto stati na NFL-u,barem tu ima puno indijaca pa da im približimo Dinamo i usput zaradimo brdo love
    Uspoređivati šalice,satove ili rucnike šta je uobičajeno za klubove da stavljaju u shop sa posve drugim sportom koji veze sa nama nema je baš novi nivo spinova.
  • Sajla
    15.1k
    dres inspiriran američkim nogometom nije NFL dres. taj sport se igra i u drugim ligama i na drugim kontinentima. ako možeš radit roštilj s dinamovom pregačom, u dinamovom božićnom puloveru gledat punicu kak srče kavu i žvače kolače, trčati u dinamovoj trenirci ili ići u teretanu u majici bez rukava s dinamovim obilježjima, onda onaj tko želi može i bacati jajastu loptu obučen u dinamov dres nalik onom za američki nogomet ili u njemu sjediti i pit pivu, komentirati na zoni ili radit kaj god mu je volja.
    godinama se žalimo na siromašnu ponudu shopa, a sad se žalimo da ima "bezveze artikala"? a ne, baš svaki će mi bit po volji jer sam ja mjera svega. želim dinamovu trgovinu u kojoj će biti tisuće artikala, a ja ću ih kupiti desetak. neka stave i vaterpolske kapice i kape za plivanje, klizaljke i teniske loptice s dinamovim grbom, mogu i opremu za jahanje ako misle da će se prodavati.
    neću kupiti ovaj dres, nisam impresioniran izgledom, ali znam nekoliko ljudi koji bi ga kupili, ponijeli kući u SAD i nosili na utakmice američkog nogometa. ajmo malo gledati širu sliku.
  • fakin
    2.1k
    slažem se se s Hanksom, hoćemo plivački komplet, atletski dres, rukometni dres, odbojkaški dres, skijaško odijelo s Dinamom na sebi.
    jednako imaju veze s Dinamom kao i američki nogomet. uopće ne znam po čemu je američki nogomet dobio prednost u odnosu na ove sportove.

skijaško odijelo bi nam barem Zubo stalno reklamirao
  • NerminB
    384
    Jbt led ako ti se nesto ne svidja - ne kupujes to i kraj. Ne znam cemu tolike polemike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.