• Xpert1992
    188

To i meni nije jasno. Svatko kupi sebi kaj mu se svidja. Uopce ne vidim di je problem.
  • Dzoni
    3k
    Odite doslovno bilo gdje u Englesku i Njemačku u fan shopove klubova koji nemaju ni pola navijačke baze kao Dinamo, vidjet ćete da u njima ima od igle do lokomotive, pa i takvih "bezveznih proizvoda".
    Svaka roba će nać kupca, mene neće to nać jer me ne zanima američki nogomet, al netko će uzet, biti sretan i uprihoditi 40-50e u Dinamovu blagajnu
  • Ivan0302
    1.3k
    Meni je iskreno fora dres, ovo zamišljam da nosi neki lik sa 100 kila mišića u teretani kao neki oversize model i pumpa
  • Masto
    470
    Paggini vjv
  • Ivan0302
    1.3k
    njega sam i zamislio
  • Masto
    470
    zato se rijetko i javlja testirali elastičnost majice do kojih granica moze izdržat na njemu
  • Droljo
    23k
    Kuka se da nema asortimana, kuka se kad ga ima. Znači, kuka se da bi se kukalo.
  • rokikaciga
    7.5k
    meni opce neda na tu castore.de

Diese Seite befindet sich momentan im Umbau.
    Bei Fragen und Anregungen schreiben Sie mir bitte eine Email
    Email Kontakt
  • Navijač Dinama
    11k
    add04x.jpg

Meni je dres fora, pogotovo jer američki nogomet pratim već preko deset godina, a sport kao sport(NFL) je na našim prostorima baš zadobio rast popularnosti, čak osobno nemjerljivo mi iz recimo 2019/20 i ove godine.

Žalili se svi na shop da je ponuda loša, a onda kad izbace neke stvari ,dizajne, ostalo i pojača se izbor ponude i asortimana, opet žaljenje, pohlepnom i vrljavom narodu(istom narodu koji kad stane u govno misli da je to znak sreće) nikako ugodit. Odnosno rđavom k.. i dlaka smeta.

Volio bi vidjet nekad u budućnosti, tipa neki primjer onih bejzbol(MLB) košulja po nekoj ok cijeni ako se može nabavit, al da je Dinamova roba naravno.

Cijene u shopu nisu baš povoljne za sve(osobni bih volio da je cijena dresa manja za 20-30 eura), međutim zato i jest ponuda široka i raznovrsnija pa se za svakoga nađe ponešto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.