• vjeko1701
    20.8k
    jugoljevica bila spremna pustiti svoju ideologiju, odnosno zlatnu koku, niz voduPacho

Ja se nadam da će se jednog dana zabraniti sva ikonografija i bilo kakvo javno veličanje Jugoslavije ili Tita. Zločinačka država i masovni ubojica. Onda možda polako i krene odmak od svih tih gluposti.
  • shameless86
    1.1k
    ajd ne cjepidlaci..dobro znas kaj sam mislio..naravno da na hipodromu nisu bile ustaše,..samo sam spomenuo zanimljivost da ima gro ljudi koji slusaju thompsona ,a poslije se razvale na ceci i dari bubamari..
  • Droljo
    23k

Mogu potvrditi. Poslije koncerta na Maksimiru narodnjaci su gorjeli do jutra.
  • Nolifer
    13.4k
    Nisam apolitičan, ali....

:lol:
  • Droljo
    23k

Imaš neki fetiš na mene? Navrati na cugu nekad onda...
  • Nolifer
    13.4k

Pa evo vidiš kak je to, tak ti na mene dereš.

Tak da #nohomo
  • Pacho
    11.2k

Ja cak ni nisam za zabrane. Sto se mene tice, neka svatko prica sta hoce bez da ima posljedice od strane drzave.

Ali ova situacija gdje se jedna strana progoni i kaznjava, a druga bude financirana za promoviranje istog je sizofrena i neodrziva.
  • Batigol
    109
    inace drma teska opera...
  • Medvedgrad
    731
    meni je najbolja stvar u svemu tome da vecina koja je pjevala cavoglave na hipodromu,je vjerojatno u areni pjevala i jugoslovenkushameless86

Matematika kaže da to nije moguće.

Na Thompsonu je bilo preko 500 tisuća ljudi.

Na Breninim kocertima u areni (5 koncerata, ako se ne varam) je moglo biti maksimalno 120-125 tisuća ljudi (bilo je manje jer su sigurno neki išli na više koncerata).
  • rioda
    11.7k
    Ma dobro, svi koji pišu da isti ljudi idu na Thompsona i cajke žešće nagađaju, a ponašaju se kao da su otkrili Ameriku :lol:
  • Dino
    4.7k
    https://povijest.fandom.com/hr/wiki/Za_dom

Edit: casovi istorije za drugove i drugarice
  • Dzgšb
    1.9k
    Vrijeme je,braćo i sestre,hrvati i hrvatice....
    Nisam baš nešto pisao,više sam pratio kaj se događa...
    A događa se kaj?
    Kontuirano blaćenje, uništavanje i razaranje svega svetoga, tijekovina Domovinskog rata, hrvatstva, vjere, svih moralnih i sakralnih vrijednosti ovoga naroda, povijesti, kulture i tradicija, ubijanja genetskog koda, oskrbljivanja svih svetinja, počevši od jezika i kulture.......
    Kontinuirano trovanje mozgova onih najmlađih, najranjivijih, nasilno guranje Soroševske, trans gederne, homoseksualne i ostalih neprirodnih, protuprirodnih i protuevolucioarnih propagandi......
    Zatupljivanje masa lažnim propagandama i agendama, promicanje kvazi političara, izroda, najnižih moralnih i ljudskih vrijednosti......

Dosta je parazita i nametnika koji žive na naš račun, i živjeli su , trpajući Vaše i naše novce u vlastite džepove, parazitirajući godinama, desetljećima na našoj grbači......

Dosta je idijota koji postaju ( zahvaljujući novcu i mainstream medijima) cijenjenim ljudima, otmičarima, pardon, krijumičarima djece iz "trećih zemalja ", partizana koji žive 170 godina, tzv antifašista koji vlastiti nerad, lijenost, samodopadnost sakrivaju iza bogatih donacija iz državnog, našeg i Vašeg proračuna, i parazitiraju preodajući nam bureke pod kifle.....

Dosta je sijanja razdora između "sjevera i juga ", "istoka i zapada", svih spletki i intrigi raznih svraki i vrana u hrvatskoj politici sa ciljem osobnog interesa i bogaćenja na uštrb naroda.....

Povišenja mirovina za 20 eura, Božićnice od 100, pomoć za Božić od 40, 60, 70 eura,i pusta obećanja za doslovno gadan narod...
    gradovi zasuti smećem, zatrpani doslovno, prometni kolapsi u svakom iole gradu u RH, infrasruktura koja se raspada, pogodovanja, kumstva, svakodnevne istrage EU istražitelja zbog pronevjera novaca, prijevara.....
    Svakodnevna poskupljenja, nameti....

Kvazi političari koji žive na Vaš, da Vaš račun, dragi Hrvati i Hrvatice, uvaljujući Vam priče o suživotu, kulturi, obrazovanju, oprostu......

Prodaja nacionalnih, strateških interesa, koje se godinama sakrivaju bombastičnim naslovima u mainstream medijima o sasvim drugim temama, npr o koncertima.......

Mogao bih tako do jutra pisati......

Dobro dragi HRVATI I HRVATICE........
    Jeste Vi bolesni, neobrazovani, glupi ili retardirani?????????

Dokad više???????????????

Dokad mislite plaćati i glasati za parazite, lopove, nesposobne ekonomiste, lažne političare, narkomane, krijumičare, etno političare, krvopije i anti hrvate???????...

Imate li mozga i savijesti????????

Zaboravili ste kako Vam je bilo i što je bilo 1991 , tko Vas je branio i kako malo ih je bilo.........
    Zaboravili ste ponos, srce, tko ste i što ste!!
    Zaboravili ste onih 15 tisuća što su Za Dom pali...... onih 1.700 koje do današnjeg dana nismo časno sahranili, dok im njihovi kacapi i ubice ubiru novac od Vas za širenje svoje ideologije pod zaštitom lokalnih vlasti
    Onih 350 000 koji su morali bježati sa svojih ognjišta....
    Onih 12 000 raseljene djece, HRVATSKE djece koji su ostali bez roditelja........
    Onih spaljenih i sravnjenih hvatskih sela u Lici, Dalmaciji,Slavoniji, Baranji, Banovini, Zapadnoj Slavoniji,Pokuplju,Hercegovini, Srednjoj Bosni i Bosni Srebrnoj,Posavini.....

Svojim ste glasom i prešutnim odobrenjem, prdajući se za judine sitne škude, doveli ovo sveto tlo do toga gdje se danas nalazimo.....
    Sramite se!!

Počnite napokon razmišljati, djelovati, razgovarati, učiti, boriti se za sebe......
    Ostavite nešto svojoj djeci, unucima čime će se oni ponositi.....
    Ne ostavljajte im u naslijeđe ono čemu će oni biti robovi, uznici, žrtve..... Neka budu pobjednici, vođe, pravi kršćani i domoljubi, uspješni ljudi!!!!!!!!

Ugledajte se na one od kojih se ima što naučiti, koji su bili i ostali veliki ljudi, skromni, pametni i hrabri...... koji su znali što se događa i koji su, ako ne znaš što je bilo, te 1991 bili Za Dom Spremni!!

Hrvatska država rođena je u krvi ,izašla je kao pobjednik iz velikosrpske agresije i takva mora ostati... Stvorena je na temeljima i tijekovinama Domovinskog rata i svatko tko tvrdi suprotno istinski je lažov!

Za Dom Spremni!!

P.S. Tko je spreman nek mi se javi

Prenešeno sa Facebook profila Denis Šelera :clap:
  • shameless86
    1.1k
    evo posipam se pepelom,zbog ocite greške da u arenu ne stane vecina ljudi sa hipodroma..al i dalje stoji da veliki broj ljudi uz thompsonove hitove reze žile na kitice,seke aleksic i koga sve ne vec..i neda mi se dalje raspravljat..po meni se i 2 koncert treba održati, nisam za zabrane.
  • cibona
    7k
    Nikakve zabrane, niti povijesnog pozdrava ZDS, niti zvijezde petokrake. Zabrane su kontraproduktivne i izazvat će samo bijes s obje strane pola.

Probali su i thompsona zabraniti pa su od njega stvorili najpopularnijeg pjevača. Sada pokušavaju cenzurirati cavoglave i vjerujem da će rezultat biti taj da će ta pjesma postati najpopularnija među njegovom publikom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet