• Efes Pilsen
    13.8k
    Apsolutna neistina. Otpocetka je imao potporu, cak se na pocetku pisalo bio je dugp u frizideru dajmo mu vremena. Imao je 2 sezone i napravio nista, mitski proljetni Neva.
    Igranje bez pritiska je za male klubove, moze si slobodno potrazit jedan.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    Pa od prvog trena je iz aviona bilo vidljivo da nije prihvacen od strane navijacaMarley

Obzirom da je pravo krštenje imao onom guzionom u Pragu gdje meda nije napravio čudo da ovoliko traje
  • db-izbjeglica
    19.2k
    jel nevistić i jednom partijom u dinamu nagovijestio da može biti novi livaković?

čovjek je dobio priliku kakvu rijetko tko dobije, plaćen je ozbiljan novac i bio je prvi golman dinama 2 i pol sezone! halo ej, dvije i pol sezone...ne dva i pol tjedna, ne dva i pol mjeseca, od 8. mjeseca 2023. godine mu se konstantno daje prilika.

rezultat svega je da čovjek prima praktički pola šuteva koji idu u okvir gola!?

nije dinamo ustanova za pružanje podrške i razumijevanja, već nogometni klub.

uostalom, nisam primjetio da ga je publika nešto posebno uzela na zub, niti mu se zviždalo, niti ga se sprdalo, niti mu se privatni život provlačio kroz medije, nisu se radili memovi, nije bilo objava u kojima ga se proziva ili ne znam što.
  • Marley
    5.3k
    gdje ju je imao? Ja ne pricam (samo) o Zoni, ne znam kako je ovdje bilo u pocetku, jer tad jos nisam ni bila ovdje. Ali se dobro sjecam medijske negative vec u jesen 2023. Od novinara pa do komentatora ispod clanaka, fuj.
    A oni koji su shvacali da treba dati vremena nakon tolikog perioda na klupi, takvi su bili u debeloj manjini. Vec tad. Znaci pricam o situaciji prije 2 godine. Sad je vlak vec odavno prosao.
  • db-izbjeglica
    19.2k
    koliko sezona mu treba dati?

3-4-5-6-7-8-10?
  • Z brega sam
    222
    Nije pouzdan i to je to. Ne moramo se svaki put tresti kad lopta ide prema našem golu.
    Ajmo dalje i gotovo.
  • Kruno
    1.2k
    Ako se ne varam ni u Lokomotivi nije briljirao na posudbi.
  • badjibadara
    8k
    ni u Lokomotivi nije briljirao na posudbiKruno

Dva kola za redom primio gol kroz ruke i kroz noge. Protiv nas i Gorice mislim, Lokomotivi direktno izbio 4 boda. Misterija kako je opstao tako dugo kao vratar Dinama.
  • rokikaciga
    7.4k
    Dobro se sjecas. Nije bio bas los ali kada pogledamo ostatak golmana te sezone Kalinic(cak je bio dobar te godine), Ivusic, Kotarski, Malenica, Livi, Labrovic... i onda relativno veliki pad u kvaliteti sa Covicem, Banicem, Subaricem, Nevisticem..

Baca me lagano depresija kad vidim tko je sve branio u HNL prije 5 godina a tko sada stoji izmedu vratnica nasih prvoligasa...
  • San Lorenzo
    23.1k

O kakvoj ti mržnji pričaš, čovjek je prošle sezone bio najgori golman lige, ove sezone je imao dvije dobre partije, obje protiv Rijeke, u ostalima je imao ulogu lika koji do ludila dovodi vlastitu obranu...treću sezonu zaredom u studenom ispada iz prve momčadi JER JE LOŠ...cijelo to vrijeme nitko od novinara da jedno slovo napiše o groznoj formi, ali sad kad je završio na klupi, dva dana kasnije izlazi članak da mu se treba dati još vremena, dokle?
  • NitkoBitan
    33.2k
    cijelo to vrijeme nitko od novinara da jedno slovo napiše o groznoj formiSan Lorenzo

Pa on je faktor koji drzi prvenstvo napetim, najbolje da grizu ruku iz koje jedu.

Sa boljim golmanom bi vec sad bili na +5 i o cemu bi novinari pisali? Ne bi bilo toliko udaranja po treneru, Bobanu i ostalim igracima cim imas bolji rezultat.
  • Blueshadow86
    4.6k
    dva dana kasnije izlazi članak da mu se treba dati još vremena, dokle?San Lorenzo

Pa i treba mu dati vremena, da. Da si pronađe novi klub.
  • ElDorado
    7.5k
    Usprkos padu cijele momčadi lik nam je jebeno izbio bar 3-4 boda ove godine. Prvi udarac u okvir je uvijek gol. Kad je Livi odlazio baš smo si spikali a jeote ko ga jebe nek ide imamo Nevistića lik će biti super. Znači dočekan je bez ikakvih predrasuda. Ali brate mili što je on sve popušio, a ova sezona daleko najgora. Pola golova obranjivo. Onaj užas od ubacivanja u Varaždinu kad je lijepo ispratio lopticu kako ulazi u gol meni osobno je prelilo čašu. Nakon te tekme bi mu se definitivno zahvalio. Ali eto još je dobio kredita a Bobanova izjava na članskom je već nagovjestila da dižemo ruke od njega.
  • Efes Pilsen
    13.8k
    ja opet ponavljam, Dinamo nije Slaven Belupo di ces bez pritiska kiksat do besvijesti. Svaki igrac Dinama je pod pritiskom. Rijetki dobiju 2 sezone, pa pogledaj koliko igraca je otpisano nakon godine dana.
    On je kontinuitet dobio, a ispao je nepouzdan i ocito nespreman za ovu razinu. Zbogom.
  • db-izbjeglica
    19.2k
    ma meni čak nije problem ni poneka greška, jebiga - događa se.
    meni je problem što se kod njega previše mora koristiti izreka "nije ništa mogao"

to za golmana dinama ne prolazi... moraš svako malo imati intervencije gdje čupaš "nemoguće" i spašavaš momčad. mi smo navikli na livakovićve standare, a to je golman koji na najvećoj mogućoj sceni, u knockout fazi SP-u, stane na gol, pucaju mu 9 penala i on skine 4, a jedan igrač se usere i sam promaši.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet