• Zagi
    13.1k
    Nije mu ispunio očekivanja u vidu golova i asistencijadon

Nađi jedan moj post koji se osvrće na ovo. Ma, samo hintira na tu vrstu statistike.
    Evo, samo jednu rečenicu. Dio rečenice. Može i izvan konteksta.

Čekam.
  • don
    16.9k
    nigdi nisan napisa da si to direktno reka već da ga zbog tog kritiziraš nakon svake utakmice. Očekiva si njegovu dominaciju ligom i da će nam sam titulu donit, pa te razočaralo. To govorin.
  • Zagi
    13.1k
    nigdi nisan napisa da si to direktno rekadon
    Izmotavanje. Sve jasno.
  • don
    16.9k
    izvlačenje iz konteksta od strane tebe. Sve već viđeno, od jutros barem 10 puta.
  • Zagi
    13.1k
    Kontekst ti je potpuno kriv. Ne vidim razlog da ga čitamo dva puta.
  • Fan
    1.7k
    Ja ću samo ponovit ono što sam napisao neki dan: svršava se na Bennacera, svršava se na Zajca, svršava se na Mišića, Ljubičić radi fenomenalni nevidljivi posao.
    Zašto je nama vezni red do prije 2 tekme bio tragikomičan? Zašto su nam svi stvarali prilike ko na traci, prolazili kroz sredinu kako su htjeli?
    Bennacer je dobar, al daleko od toga da se izdvojio izvedbama u ovom periodu.
  • don
    16.9k
    Kontekst ti je potpuno krivZagi

kakav god da je, moj je stav. I izvlačenjem iz konteksta ispada potpuno krivo jer to nisan reka. Ali to ti je i bia cilj.
  • NitkoBitan
    33.2k
    Ljubičić radi fenomenalni nevidljivi posao.Fan

I nije bas nedivljiv posao nekome tko razumije nogomet. Momak radi najbolji pritisak i ima najvece trkacke kapacitete u veznoj liniji.
  • Fan
    1.7k
    u redu, i on je najbolji. Znači imamo 4 najbolja veznjaka u ligi. Plus zidove od stopera. Možeš mi onda odgovorit na pitanja? I ne, nije Neva jedini krivac što nam protivnici stvaraju puno izglednih prilika.
  • hardek
    7.4k
    Bennacer je čudna priča. Do utakmice s Rijekom na Maksimiru bio je jako dobar. Bio sam na tekmi protiv Belupa i baš je dominirao, djelovao je fizički jako dobro, nosio je loptu od obrane do krila sa 3 igrača na leđima. Onda se dešava nekakav fizički pad, u utakmici protiv Rijeke, konkretno u drugom poluvremenu u fazi obrane bio je najgori na terenu. Pratio je igrače isključivo pogledom. Ne znam šta se desilo jer logično bi bilo da će s vremenom podizati fizičku spremu i biti samo bolji.

Možda je struka pogriješila jer ga je prerano ubacila u vatru. Npr. Zajc je došao bez priprema ali punih mjesec dana uopće nije nastupao. Očito je radio po posebnom programu da fizički dođe na razinu ostatka ekipe i to se definitivno isplaćuje sada. Meni se čini da je struka pogriješila u ovom slučaju.
  • Crni86
    17.3k
    Bennacer je čudna priča.hardek

I villar i ljubicic. Pa je pitanje da li je problem u vecini veznjaka ili necem drugom.
  • Jaro
    11.2k
    što nam protivnici stvaraju puno izglednih prilika.Fan

Meni se ovo ne cini tako - osim Vukovara i Rijeke drugo poluvrijeme ne pamtim (mozda godine) da nam je protivnik nesto puno prilika stvarao, pogotovo nekih velikih. Veci problemi su bili to kaj su nam prvi udarci protivnika redovno zavrsavali golom i potpuni ofenzivni sterilitet...
  • austrijanac
    8.5k
    Sve što se na Bennacera moze primjenit, moze i na ostatak ekipe.

Neshvatljivo pali bez opravdanja, te sad se moraju vadit.

A vi nastavite lomit koplja.

Preimenujte temu u Nevu, Mišića, Belju ili nekog četvrtog (čast iznimkama) i možete vodit istu raspravu.
  • Sajla
    15k
    No sam graf bez pararelne usporedbe je nula informacija.Zagi

nevezano uz konkretnog igrača - ali bih te molio da objasniš što misliš s ovim?
    zar ovi grafovi nisu upravo "paralelna usporedba"? ako je netko po npr. progresivnim dodavanjima bolji od 90% svih veznjaka u ligi, što je to onda nego usporedba, kako bi ti to prikazao da bude informativno, a ne nula?
  • mali M
    9.1k
    Ma mislim ljudi tu bezveze rade stvari crno bijele, a imamo mi tu puno nijansi. Nemremo ga pljuvati kad je cijela momčad podbacila...
    Isto tako Zagi mudro prešuti da je za svoju statistiku pobjeda bez Bennacera zbrojio utakmice koje nije ni bio u Dinamu.. nemojmo bit takvi. Da briljira zadnje tekme, pa svi vidimo da ne briljira, ali ja bi ga volio gledati kako sam napisao, kao zamjenu za Mišića i sa pravim igračima pored sebe, tj. sa posloženom vezom, a ne da se rade stihijske zamjene kao do nedavno i očekuje od njega da bude čarobnjak...
    Nema potrebe da se kenja toliko po njemu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.