• Zagi
    13.1k
    Isto tako Zagi mudro prešuti da je za svoju statistiku pobjeda bez Bennacera zbrojio utakmice koje nije ni bio u Dinamu.. nemojmo bit takvi.mali M
    Kakvi?
    Možemo se slagati ili ne oko ovog ili onog igrača ali nemoj me optuživati za neiskrenost ili kao onaj drugi lik, nekakave namjere. Namjere :rofl: a u pm
    utakmice u kojima Bennacer ne igra ili ulazi zadnjih 20ak minuta:
    8 utakmica , 6 pobjeda , 1 poraz , 1 nerješeno
    2.375 ppm
    Zagi
    Info je sa TMa.
    matchday 8-13 (6 utakmica) Bennacer starta
    matchday 1-7 + matchday 14 = 8 utakmica u kojima ne starta nego ili nije u konkurenciji ili igra zadnjih 20ak minuta
    Zagi
    Prešućeno i mudro skriveno.

Pa poanta usporedbe je igra momčadi sa i bez Bennacera. Naravno da u to ulazi period prije njegovog dolaska. Kaj bi inače uspoređivao?
  • Zagi
    13.1k

Prvo postavi taj njegov graf pored nekog drugog igrača iste pozicije.
    Nek Don bira kojeg. On zna kaj Bennacer igra i ne igra.
    Zagi

Kontekstualizacija podataka. Koji su bitni za igrača te pozicije, koji ne pretjerano.
    Ekipa pogleda , aha puno zelenog i plavo i malo crvenog. Dobar je.
    Kao Nevistić koji je bio plav u , pazi sada, postotku kratkih dodavanja. Mislio sam da ne postoji smiješnija statistika od ulaska u zadnju trećinu ali bio sam u krivu ...
    Žut (dakle jedan od lošijih) je bio u manje bitnom "postotku obrana" .

Nek se stavi pored njega kaj ja znam , Krovinović. Pa ako mislimo da je taj tapija to grafovi moraju reflektirati.
    Isto tako, rašireno je mišljenje da je HNL užasna liga. Prema tome, biti zelen ili plav u užasnoj konkurenciji i nije neko epsko postignuće.

Nula je preteška riječ. Moja greška.
    Limitirani i fali im puno konteksta.
  • Sajla
    15k

JBu-XXWFh-Tjiq-Cdlv-DTQo-SQ.png

graf je usporedba 36 centralnih veznih iz HNL koji su ove sezone odigrali +500 minuta do 20.11.
    igra li 36 igrača u HNL na istoj poziciji kao on? hm, čini se kao prevelika brojka, spadaju tu vjerojatno i 6ice i 8ice i 10ke. da je savršeno - nije. ali nekog vraga govori. da, više bi nam reklo da možemo birati igrače koje bi uvrstili u graf, ali kaj je tu je, imamo ovo.

biti zelen ili plav u užasnoj konkurenciji i nije neko epsko postignuće.Zagi

istina. puno više bi nam reklo da je crven ili žut :) plav i zelen može biti i prime Ronaldo i Duje Čop
  • Zagi
    13.1k
    da, više bi nam reklo da možemo birati igrače koje bi uvrstili u graf, ali kaj je tu je, imamo ovo.Sajla

Izbaciš si 3 igrača po svom izboru i nalijepiš jedan graf do drugog i na zonu.
    Zato sam , upravo to i napisao. I zalijepio ti taj quote.

Napravim ja to za 3 minute ali bez Dona ne znam koju poziciju Bennacer igra , a kamoli tko mu je konkurencija.
  • don
    16.9k
    još se boriš Zagi, ova tema će prerast Kangu zbog igrača koji nije odigra ni jednu kriminalnu utakmicu. A bome ni lošu ako izbacimo Istru di je cila ekipa takva bila.

bolje da smo Vrbančića ostavili umisto Alžirca, a :sweat:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.5k
    bolje da smo Vrbančića ostavili umisto Alžirca, a :sweat:don

Lijepo je Los rekao na početku sezone da je Pajaziti bolji transfer od Bennacera, napravili smo puni krug
  • rokikaciga
    7.4k
    Da ispunim zelje

cSPB0b2.jpeg
    xMgkvEE.jpeg
    TtMr9uu.jpeg
    Aie9bPG.jpeg
    tIxHzC6.jpeg
  • DerHerrKool
    193
    Duvnjak je najkompletniji veznjak lige. Svi drugi su one trick pony
    :grimace:
  • SAS1987
    19.2k
    Bennacer najvecji gubitnik pobijede nad Varazdinom :lol:
  • vjeko1701
    20.8k
    Isto tako Zagi mudro prešuti da je za svoju statistiku pobjeda bez Bennacera zbrojio utakmice koje nije ni bio u Dinamumali M

Ostale stvari na stranu ali kako je ovo bitno? Bitno je da nije bio na terenu. Dal je bio na klupi, tribinama, u shoppingu ili na Havajima je nebitno za njegovu poantu. Poanta je razlika bodova između utakmica u kojima nije igrao i utakmica u kojima je.
  • mali M
    9.1k
    Pa al to nisu njegove utakmice za Dinamo! Nemožeš brojati nekome u statistiku utakmice gdje nije bio u klubu! Pa valjda mu brojiš utakmice od kad je u Dinamu!
  • Sajla
    15k
    da je situacija obrnuta, tj. prije dolaska Bennacera igramo loše i ne skupljamo bodove, pa onda on dođe zadnji dan prelaznog roka, uđe u momčad i krenemo nizati pobjede - onda bismo rekli da je on prevaga i razlog zašto se sve promijenilo, kaj ne?
    ok, utakmice kad nije bio u klubu se ne broje kao njegove utakmice za Dinamo, naravno. ali se utakmice Dinama u ovoj sezoni vrlo lako mogu podijeliti na period prije i poslije njegovog dolaska, pa vući usporedbe, ne vidim zašto ne bismo? uspoređujemo utakmice Dinama, a ne Bennacera.
    drugi par rukava je kaj mislim da nije fer sve svoditi na jednog igrača, ali u svrhu rasprave na forumu, mislim da je sasvim normalno uzeti sve utakmice ove sezone u statistiku. to je kao da gledamo titulu prvaka iz '82 i prekrižimo utakmice dok je Cico bio u vojski dok gledamo kakav je njegov utjecaj na ekipu i rezultate. jer eto, jesen 1981. nisu njegove utakmice za Dinamo pa to ne smijemo računati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.