• Zagi
    13.1k
    Don, Bennacer u dinamu ne igra šesticu. Toliko o tvom mišljenju.

Dosta mi je Fan kluba za danas.
  • don
    16.9k
    Don, Bennacer u dinamu ne igra šesticuZagi

ko je reka da igra? Ja san napisa koja je on pozicija. Može on i na krilo. Ali on je šestica.

:monkey:
  • rokikaciga
    7.4k
    Doktori nogometa, izvolite graf

4Oo4z7h.jpeg
  • NKDZ86
    6.5k
    Kaj će mi graf, vidim ga na terenu uzivo kakav je
  • striko
    2.8k
    Svaki put kad bi netko napisao klasetina uvjeravao sam sam sebe da ja nešto ne vidim, da drugi bolje znaju i sl. Prvi put ga spominjem na forumu i taj hype oko njega mi je nešto najčudnije što sam pročitao u zadnjih par godina.
  • Orc123
    13.8k
    Jbt bolesno za citati! Koliko nogometnih poznavalaca koji su valjda ocekivali da ce nakon rep. Pauze gdje je igrao obje tekme i dosao koji dan prije Varazdina, da ce valjda igrat 90min i 2 puta asistirati i barem zabiti jednoga ako ne i dva. Normalno uz to da ce s gol crte ocistiti jednu cistu gol sansu, a poslje tekme da ce svima na tribini okrenut rundu i onda pokupit sve case i smece koje ce ostat iza gledatelja. Ne mogu shvatiti ovoliki hejt prema igracu koji ima jedno lose poluvrijeme i koji ne smije igrat Europu, ali to sto ne smije igrat Europu sigurno je njegova greska i to mu se mora uzeti za zlo!
  • rokikaciga
    7.4k
    I ja...oci mi se vise manje slazu sa grafom
  • Orc123
    13.8k
    nabroji mi igrace Dinama u kojima si u kontinuitetu od pocetka sezone vidio klasu i konstantu?
    Mogu ti ja pomoci....Sergi, McKenna, Hoxha,Valincic, Bakrar. . . Nabroji dalje ako mozes....cak i nabrojani su imali losih utakmica. . .
  • Crni86
    17.3k
    Malo je cudno da smo doveli po referencama tri ekstra klasna veznjaka (villar, ljubo i benaccer) i da sva trojica imaju problema pokazat zasto su dovedeni.

Jedino je zajc po meni do sada pokazao najvise i zasto je doveden. A ovo isto bi se trebao i kova zapitat jer ocito postavke i koncepcija ne odgovaraju ovoj trojici. Malo pre velik uzorak - a pomaka nema.

Nesto tom veznom redu fali kad mi svaku tekmu pricamo da je puno pre malo kretanja, kreacije i sl. Ne moze to bit samo do jednog veznjaka to ide svih. Od misica do benacera, ljube pa do zajca. Imas vezni red koji bi se trebao salit sa ostalim ekipama a nas nadigraju istra i vukovar……

Ja sam isto kritizirao i villara i benacera, ali sve mi se vise cini da nije do njih vec do trenera koji jos nije shvatio kako sastavit vezni red.
  • Crni86
    17.3k
    pa trener nam mjenja spice ko na traci, a ne kuzi da koga god stavi (evo jucer bakrar) bu isto jer kaj da radi spic? Da se pretvori u messija?

Velim on se mora zapitat. Pa nisu ti decki zaboravili igrat nogomet. Da su sva trojica 30% ispod onog gdje su bili prosle sezone moraju se opet narugat vukovaru i istri. Zasto to ne pruzaju? Tu odgovor mora dat trener
  • Zagi
    13.1k
    samo HNL
    utakmice u kojima Bennacer započinje:
    6 utakmica , 3 pobjede , 3 poraza
    1.5 ppm

utakmice u kojima Bennacer ne igra ili ulazi zadnjih 20ak minuta:
    8 utakmica , 6 pobjeda , 1 poraz , 1 nerješeno
    2.375 ppm

Jedina relevantna statistika.
  • rokikaciga
    7.4k
    Jedina relevantna statistika.Zagi
    da igra tenis.

Ovako kad imas jos minimum 10 suigraca kao utjecaj ta statistika bas i ne znaci previse.
  • Zagi
    13.1k
    Mhm. Zato je znači optina koja skretanje u stranu vodi pod dribling i slični nonsensi.
  • rokikaciga
    7.4k
    Ti si izolirao timsku statistiku kao jedinu relevantnu za individualnog igraca. Ja sam ti rekao da WyScout individualna statistika za individualnog igraca se vise manje poklapa s onim kaj ja vidim na terenu.

Razmisli sta zvuci kao veci nonsens?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.