• tigric
    1k
    hoce biti nekih popusta za black friday ili da odmah kupujemo?
  • Nolifer
    13.4k

Dinamu se ne oduzima, Dinamu se daje!

:heart: :hearts:
  • NitkoBitan
    33.2k
    Evo kolega ti je iznad napisao. Nemoj ni iskoristit clanski popust, skupljamo za zimska pojacanja.
  • tigric
    1k
    boze glupih odgovora. dosta lose fore.
  • Zoran
    352
    Dres top, jedinstven-naš. Svidja mi se sto daje na vaznosti boysima sa nizom detalja. Opcenito ove godine Castore rastura ( trening oprema u normalnim bojama). Iskreno Castore mi je duplo bolji od Adidasa ( nisam mislio da cu to ikad napisat jer sam zaljubljenik u sve Njemačko, tako i u Adidas).
  • NitkoBitan
    33.2k
    Dosadasnjih godina je popust na crni petak bio na sve artikle od 20% pa na vise tako da se isplati pricekat malo, ne bu velicine nestale u ovih par dana, samo treba biti "brz" taj petak i uzet odmah ujutro jer ce dobre i kvalitetne stvari otic za cas.
  • pešća
    673
    Castore nas ove sezone tretira odlično. Izbor i kvaliteta opreme su na razini koju Dinamo zaslužuje, samo su cijene malo paprenije. Baš me zanima popust za black friday jer Castore zna imat dosta dobre akcije.

Opcenito ove godine Castore rastura ( trening oprema u normalnim bojama). Iskreno Castore mi je duplo bolji od AdidasaZoran

Treba se prisjetit prošle sezone u kojoj je Castore dosta kiksao, ova sezona je nebo-zemlja naspram te. Potpisali smo ugovor sa njima krajem lipnja 2024. godine pa je valjda sve bilo navrat nanos od strane njih za našu sezonu 24./25., manjak vremena za pripremu svega i koliko sam skužio dosta se kasnilo sa isporukama. Kad sam vidio one tirkizne boje odmah sam znao da je u pitanju šrot roba koje se nisu mogli riješit i koju su imali na lageru, sam zalijepili Dinamov grb i peri deri. Ali dobro, Adidas nas je tako tretirao svake sezone :sweat:

I ajde oprema, kvaliteta i cijene na stranu, od Castorea dobivamo i fin čist novac, od Adidasa jedna velika 0 bila. Valjda smo uopće bili sretni kaj imamo priliku da nam te tri trakice budu na dresu, Bože me oprosti kao da se radi o Armaniju a ne sve više klošarskoj marci od koje valja samo Originals kolekcija koju je Dinamo mogao isključivo na slikama vidjet.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Kad se otvara Z?
  • masacusec
    6.7k
    Ovaj 4. dres je nešto najbolje ikada u klupskom asortimanu. Ovogodišnji Castore je pun pogodak u odnosu na one lanjske mozaike s neprirodnim našim bojama.
    Jedina zamjerka jest manjak Castoreove trning opreme s našim grbom u bojama
  • Slepicka
    410
    dres jos brutalnije izgleda na igracima, u kombinaciji sa ovim tamnijim gacicama i stucnama, pa se prelijeva sa prednje strane prema ovoj predivnoj plavoj , a odostraga je cijeli u plavoj, ne znam ni koja je to plava boja, ma brutalan je jednostavno :love:

nadam se da sad svi vide sto nam Castore donosi, a sto ni u ludilu nismo mogli sa Adidasom koji bi nam dao da biramo 3 opcije basic dresa i da nalijepimo grb na njega i na ledja stavimo Nema predaje i to bi bilo to, o ostaloj opremi i da ne pricamo..
  • Hrvatski Gradjanski
    167
    Iz kojeg razloga je FAVBET na njemu i ne može se maknuti?
  • Zoran
    352
    Vjerojatno financiskih razloga . Da sam ja manager Favbeta isto bi inzistirao da na svakom dresu mora biti logo moje firme. Realno bili bi ludi da daju lovu, a da ne inzistiraju na svojim reklamama.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    i mene ovo zanima da li se ovdje može ukloniti sponzor
  • Nolifer
    13.4k
    Ovaj srebrni lanac s grbom sam vidio negdje na njuškalu da se prodaje, pa me zanima, ima li šanse da bude u prodaji službenim putem u shopu?

IMG-8918.jpg
  • plavi72
    2k
    Navijači zaslužuju 4.dres bez sponzora ,kad ga skinu u Švedskoj...,mogu i nama koji ne želimo kladionicu na prsima ! :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.