• marcio amoroso
    46.9k
    Povratak livakovica ne znaci da ce on do kraja karijere ostati tu. Mozda nakon godinu dana i dobrih obrana on pozeli negdje van za bolje novcefakin

U nogometu nikad ne znaš, ali sam uvjeren da je Liviju plan nakon povratka ostati tu jako jako dugo.
  • fakin
    2.1k
    Ne znam, iskreno ja mislim da se on vraca tu samo zato sto nigdje ne brani i da ne bi izgubio mjesto u prvom sastavu na svjetskom.
    Sumnjam da mu je izazov braniti protiv Vukovara i Gorice u najboljim golmanskim godinama
  • Nolifer
    13.4k
    Mislim da je to vrlo dobra stvar da se vrati. Jer Livi bi bio oslonac te pravi lider svlačionice. Tako da bi to bil pun pogodak, jer golmani su temelj i trebali bi nositi sigurnost i stabilnost u ekipi. A sa Livijem bi to dobili i još bi brusio formu za mundijal... :up:
  • Nine9
    0
    A u Ligi prvaka ili Europa ligi? Probao je vani, nije išlo. Ne sumnjam da će ostati do ‘penzije’ ako se vrati i ako neće bit problema oko dogovora sa Turcima
  • fakin
    2.1k
    Ne bi rekao da mu nije islo vani. Bio je dvije sezone prvi golman u feneru koji igra europu. Ako pređe kod nas i bude dobar na svjetskom lako moguce da ga pozeli neki klub liga petice
  • marcio amoroso
    46.9k

Livaković je branio bolesno na oba zadnja svjetska. Dobro svjetsko njemu neće ništa promijeniti u karijeri. Livaković kao i svi golmani ima svojih nedostataka i očigledno su za top klubove liga 5 ti nedostatci preveliki, a on nema volje ići u neki klub sa dna tih liga. To je po meni sva matematika.

Uglavnom je za nas dar sa neba i jedva čekam da ga vidim opet u našem dresu.
  • fakin
    2.1k
    Nije ti tocno da nema volje otici u neki klub sa dna lige petice kad je upravo prije 2 mjeseca to napravio
  • marcio amoroso
    46.9k
    Nije ti tocno da nema volje otici u neki klub sa dna lige petice kad je upravo prije 2 mjeseca to napraviofakin

Ovo je bilo daj šta daš.
  • Droljo
    22.9k
    Jel imamo kojeg outsidera da pokriva tursko tržište? Jel bude šta od livija?
  • ElDorado
    7.5k
    Livaković ne bi otišao nigdje da nije bilo uvjetovanja Dalića i nagovaranja Modrića
  • Fan
    1.7k
    Upravo tu u priču ulazi Dinamo. Turski izvori tvrde da je zagrebački klub Fenerbahçeu poslao službenu ponudu: šestomjesečna posudba uz obvezan otkup ugovora za tri milijuna eura. Fanatik tu cifru opisuje kao “nestvarnu”, ali istodobno naglašava kako je Fener spreman pristati jer na Livakovića više ozbiljno ne računa. S obzirom na to da su ga prije nešto više od godinu dana platili oko 7 milijuna eura, Turcima bi ova opcija barem djelomično pokrila ulaganje u hrvatskog reprezentativca.Smotanihaker

Ne bih ulazio u to dal je kredibilan izvor ili ne, ali s logičke strane ovo apsolutno ima smisla, jedino što mi se čini da bi to moglo ić i do 4, 5m, bez obzira što ne računaju na njega. I taj iznos bi mi morali izdvojit.
  • Zagi
    13.1k
    Igrač kojeg ti nakon najboljeg turnira u životi platiš 7m, dvije godine nakon i kada ga spucaš više toliko ne vrijedi.
  • Jima
    945
    Livaković je financijski neovisan, iz bogate obitelji i to je jako bitna stavka. On obožava Dinamo i želi biti tu do kraja karijere. Karakterno je jak i ne sumnjam da može raskinuti bilo kakav ugovor. Siguran sam da od zime imamo riješeno pitanje golmana za idućih 5-10g.
  • ElDorado
    7.5k
    Livi je rješen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.