• MarK
    1.2k
    Puno lakše sada prima loptu nego prije. Vidljivo je da ga suparnici više ne pritišću agresivno jer se boje da ih ne izbaci driblingom. U njegovim godinama ovako enormno napredovati je nešto nevjerojatno. Pitanje je da li je on oduvijek ovakav samo je bio impresioniran i bez samopouzdanja?
  • Navijač Dinama
    11k
    Kao certificirani Hoxha hejter moram se posut pepelom. Možda najkompletnija utakmica za sad, bravo Arberehardek

Ista stvar.

Hoxha je po meni osobno vec dva-tri mjeseca najbolje krilo lige.

Drago mi je da onakvu utakmicu kakvu je imao na EP24 protiv Hrvatske, sada iste takve odlične/na visokom nivou utakmice pruža i na klupskom nivou.

Svaka čast, samo nek nastavi.
  • NKDZ86
    6.5k
    Ode Arber kod Jakira vrlo vjerojatno...
    Edit : moje mišljenje jer od 1.1. Hull city može kupovati, a on je bio Jakirova želja od početka.
  • Masto
    440
    nek ide na kraju sezone, ako ce sad ispod 5 milki ništa
  • Crni86
    17.3k
    nagadanje ili od nekud info?
  • Mr Anderson
    15.2k
    Jel znalci s početka sezone još uvijek misle da bi ga trebali pokloniti nekome?
  • Jos-Optimus
    8k
    znalci misle da ga je sad najbolje prodati dok je cijena visoka. Čitam i ne vjerujem. Sve doktori trenerskog zanata
  • scooniepenn
    5.9k
    Ma naravno, kako ne. Imamo 3 vrhunska lijeva krila koja samo cekaju priliku kao zapete puske. Kakvo prodavanje Hoxhe kad smo napokon zatvorili kvalitetno tu poziciju. Koliko znalci misle da kosta vrhunsko lijevo krilo koje ce biti za klasu iznad Hoxhe.
  • DerHerrKool
    182
    Ja ne stvarno ne kužim tu opsjednutost prodajom igrača. Pa jel nije bolje da nam igrač na vrhuncu forme donese nešto igrački, pa makar ga i prodali kasnije za manje love ak ga se baš treba prodat? Ili, evo jedna revolucionarna ideja, zadržat ga u toj formi i pustit da igra? Nama bi cilj trebao bit dovest igrače u formu i to održavat za što bolji rezultat, a ne gledat ko je u formi i prodavat. Ne treba baš svaki naš igrač bit potencijalna prodaja čim se ukaže prilika. Jedan, dva ili tri kao projekt kluba da, ali baš svaki?
  • Zagi
    13.1k
    Ma to je kada nekom iz nekog razloga ne paše igrač.
    Ne smatra da je dovoljno dobar niti da će to postati u budućnosti.

Pa ono , neće reći daj mi ga makni da ga ne gledam nego eto , sada zabija pa da bar izvućemo nešto love.

Zaobilazni način za reći da je drvo.
  • DerHerrKool
    182
    A to onda više kaže o njima nego o igraču.
  • Infinity
    20.4k
    Na struci je da procijeni da li je ova sezona slucajnost ili ce Hoxha nastaviti s ovim igrama. Ako se uskoro ocekuje pad, naravno da ga treba prodati. Ako se ocekuje da nastavi ovako, da cak i napreduje, naravno da ga treba zadrzati, izvuci iz njega igracki sto vise, a onda i financijski.
  • crophantom
    2.4k
    Arber je sad vec na nesto većem uzorku nas daleko najopasniji igrac, dobio je na samopouzadnju, jedan od rijetkih koji konstantno pokušava napraviti visak, nekad mu to ide bolje, nekad fenomenalno, nekad losije, ali pokušava svaku tekmu.
    Dok je tako, kakva prodaja, kaj cemo zatvoriti oči i nadati se da ce Varela odraditi napredak od 2 sezone preko zimske pauze ili cemo forsirati loptu na Lisicu pa se nadati da ce on slomiti nekoga 1 na 1 par puta po utakmici?
  • Fan
    1.7k
    S obzirom na to kakvu formu je uhvatio, najmanje do kraja sezone treba ostat kod nas. A ako u drugoj polusezoni nastavi isporučivati igre kao i sad, gdje ćemo moći točno vidjeti radi li se o formi ili ogromnom napretku, ne bih imao nikakvog problema da ostane s nama i dulje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet