• serbus
    5.5k
    Steta nesretnog golaInfinity

Inače bi se složio s tobom ali u 90 na 3:0, meni je taman trebao za pogoditi na prognozi tako da ajde ja mogu oprostiti :)
  • ElDorado
    7.5k
    smijesno mi je da to na radiju lik serenda jer ovaj potez je najvise zbog portala prije svega SN i Germanijak.
    SN naslov: Varaždin režirao dramu na kraju. Pa majketimile
  • vjeko1701
    20.7k
    Kaj se tiče utakmice, mene je baš jako zasmetala ona upropaštena kontra 3 na 1 (koja se brzo pretvorila 4 na 4). Nije prva takva u sezoni u HNL-u. Baš smo znali upropastiti jako dobre kontre.

Mi iz ovakvih situacija jednostavno moramo doći do udarca po golu. Ne mora biti gol. ne mora biti ni obrana ali moramo bolje iskorištavati ovo. Moramo natjerati protivnike da dva put promisle s koliko igrača idu u napad ili na prekid. Moramo utkati strah u kosti da svaki krivi korak znači pola našeg gola.

Nestao je strah od Dinama, nestala je ona misao u glavama protiovnika da je za početak bitno izbjeći hendikep a onda kaj bude. Taj strah je pola trofeja.
  • Mr Anderson
    15.1k
    Obožavam ovakvo vrijeme jer na utakmicama nema onih koji fučkaju nakon 5 minuta.Šteta što tribinu zamjene tipkovnicom.sport

Istina, većina takvih mikimausa koji sjede oko mene danas se nisu pojavili.
  • znajdatevolimja
    1.8k
    Ovim putem apeliram na našeg trenera i stručni stožer da svaku utakmicu započne čovjek kojeg zazivam od početka sezone, a to je Mateo Perez Vinlof. Dečko ima 19 godina, a nekoliko puta je igrače Varaždina maestralno poslao po šibice.
  • Jokagrof
    33
    hrt ti je yutel ista bagra komunisticka radi unutra
  • Fatos Beqiraj
    412
    Jedino sta MORAMO popraviti pod hitno, kad izidjemo u presing i izigraju nas automatski se mora ic u faul. Previse puta nam je danas ispalo 6 igraca sreca da ovi nisu kaznili. Jedan profesionalni faul rijesava sve
  • Zagi
    13.1k
    Kaj se tiče utakmice, mene je baš jako zasmetala ona upropaštena kontra 3 na 1 (koja se brzo pretvorila 4 na 4).vjeko1701
    Rezime Ljubičićevog doprinosa do sada u sezoni.
    Istrčao, dobio loptu i kada on treba nešto napraviti, blackout.
    Predaleko od gola za udarac= nema rješenja.
  • vjeko1701
    20.7k
    Al nije samo do njega i ove utakmice. Bilo je toga ove sezone već dosta.
  • Zagi
    13.1k
    Ja sam vidio njega kak dodaje suparničkom stoperu u noge.
    Da pronađemo sve slične akcije, dam se kladiti da bi bio često u naslovnoj ulozi.

Svaka čast vama koji vidite nešto u tom igraču.

(S druge strane kada ga je zamjenio milanista nismo se mogli sastati sa loptom. Užas u kojem je Bennacer fizičkom stanju)
  • Probirštift
    1.2k
    Naivno sam se obukao za današnju utakmicu bio sam nespreman kad je krenulo puhati na sjeveru, nadam se da neću izvući pouku pluća
    Da sam znao da ima čaja nebi cuclao hladnu hidru
    Tekma je bila dobra jedino nepotrebni žuti Mišić i Beljo na kraju tekmu
    Ne sviđa mi se to kad krila ubacuju loptu mi nemamo ljude u njihovom kaznenom prostoru uvijek negdje kasne ili fale bilo je nekoliko šansi da su dečki predaleko jer nisu potrčali pogotovo Beljo
  • Plavi Zapad
    12
    Kova odlicno postavio tekmu s Vinlofom koji je cesto isao u sredinu i otvarao hrpu prostora po krilima. Da Hohxa nije zabio dva apsolutno igrac utakmice. A mozda i ovako. Jako dobra utakmica, steta sto zamjene nisu digle tempo da dobijemo 5:0.
  • Zagi
    13.1k
    Ma bili su dečki u prostoru ali ih Hoxha nije pogodio.
    Beljo jednom i Lisica jednom, mat pozicije ali ....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.