• OsamŠest
    6.4k
    Danas smo vidjeli ono što i znamo, a to je da smo prekvalitetna momčad. Ako su raspoloženi, voljni igrat i uspiju pojedinci shvatit da je momčad ispred svakog, uglavnom će utakmice završavati u hendikepu.

Nikakva euforija, nikakva uzbuđenja, samo čestitke Kovi na kvalitetnim potezima i igračima na odličnih 70 minuta.

I bravo za Sjever i Zapad. I 10 Varaždinaca, kaže Puškar.
  • Nogo
    9.4k
    Bravo dečki!
    Tako se igra.
    Mikić, Vinlof, Hoxha, Zajc :clap:
  • Keyser Soze
    17.1k
    Zadovoljan, možda i najbolja naša utakmica ove sezone.
  • Li d1986
    276
    Steta ovog glupog gola, bilo bi idealno za Filipovica da nije primio u obje utakmica ali nije ni ovo tragedija bit ce on dobar
  • shameless86
    1.1k
    jel to misic konačno gol zabio?
  • Efes Pilsen
    13.7k
    nije, zadnji replay pokazuje drugog krivca.
  • fakin
    2.1k
    Beljo je definitivno najveca enigma, sto se njemu dogodilo? Je li ga stvarno kovacevic sjebo stalnim vađenjeme?
    Postavlja se pitanje zašto je goda bio standardni prvotimac pored ovakvog vinlofa?
    Zajc je danas pokazao puno.
    Ljubicic opet nista.
    Mikic za prvu utakmicu i vise nego solidan.
    Hoxha igra u formi zivota i bez zajebancije ja bi ga prodao sad na zimu dok mozemo dobiti dosta za njega, znamo svi da on nije svjetska klasa jer 95% zone ga se htjelo rjesiti prije par mjeseci, samo je sad u zivotnoj formi.
    Nejasno zasto Bennacer ulazi pri 3:0 rezultatu po ovakvom vremenu.
  • Mlađi referent
    14.8k
    Tu negdje s našim najboljim tekmama ove sezone.

Čestitke svima, idemo sad gledat kiks rivala da preuzmemo vrh odma početkom prosinca.
  • Danko
    2.5k

Tak je, hajmo prodat hoxhu i kupit još jednog lisicu.
  • Jos-Optimus
    8k
    može li mi netko objasniti misterij ove kretenske ideje prodavanja čovjeka koji nam je najbolji igrač? Meni je žao što neki od vas misle da je to slučajno, ali nije, dečko sustavno igra vrhunski i pokazuje ogroman napredak u pozicijskoj igri, presingu, svemu. Ne razumijem zašto bismo ga prodavali kad je naša velika snaga
  • fakin
    2.1k
    ili ostaviti pa za 6 mjeseci nakon sto padne u formi rjesit ga se za 10% cijene koju sad mozemo dobiti
  • Slepicka
    401
    najpametnije, rutinski odigrano sigurno
  • Danko
    2.5k

Tom logikom ajmo prodat svakog tko uđe u formu jer će kad tad ispast iz forme pa nećemo niš dobit.
  • fakin
    2.1k
    ne, nego igraca kojeg gledamo i znamo kako lose moze izgledati na terenu. Prije par mjeseci vecina ljudi na zonu mu je pisala da je invalid, da sam preko sebe padne i slicne epitete
  • rioda
    11.7k
    Lijep prosjek godina na kraju tekme. Vinlof 19, Dominguez 20, Mikić 18, Topić 21, Stojković 22, Varela 17, Beljo 23
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.