• rioda
    11.7k

Spomenuto je da mora više sudjelovati u završnici i zabijati više golova
  • Laugreano
    4.8k
    [img]http://476e0efcdd3b5c0fceeed0408c98192b7046a5e58a9e3afdf9b19d01.png
  • Orc123
    13.8k
    Danas opet nevidljiv....ne kuzim fakat
  • hardek
    7.4k
    Koliko god nama bilo teško gledati ga, zamislite kako je njemu igrat u veznom redu i dodirnuti loptu valjda 15 puta. Ovo stvarno nema smisla, ili se moraju podesiti postavke da Ljubo više sudjeluje u igru ili mora na klupu. Ne može me nitko uvjeriti da je igrač sa 100+ nastupa u Bundesligi ovakva truba
  • striko
    2.8k
    Čak ga i komentator suptilno ismijao
  • Masto
    440
    Ja bih mu davao utakmice protiv na papiru jačih momčadi ako i tad, ne vidim neki njegov doprinos
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Ljubičić je jedan od igrača koji imaju najviše minuta, praktički odmah iza Nevistića, McKenne, Domingueza i Lisice koji su igrali manje više stalno. Dobio je preko 200 minuta više od Stojkovića i Zajca, Preko 700 minuta više od Vidovića i preko 800 minuta više od Villara, a stvarno nije pokazao baš puno. Odigrao je dobro nekoliko utakmica, poput Fenera i Maccabija, ali ipak je ovo puno premalo za nekoga tko je u veznom redu prvi iza Mišića po hijerarhiji.

Danas su gotovi svi odigrali jako dobro, ali on je ponovno bio potpuno nevidljiv i u zadnje vrijeme svaka utakmica koju igra izgleda kao da igramo s 10 igrača. Obavi on puno trke, ne mogu reći, ali to je jedino što napravi, on bi kao veznjak morao ipak puno više pridonositi izuzev samog pressinga i trke.
  • ElDorado
    7.5k
    E ona kontra koju je sjebao je najbolji primjer njegovih smart passova
  • ElDorado
    7.5k
    on samo ima taj okidac za presing, to je valjda njegova uloga. Al kaj ti to vredi kad su dueli i progresivna dodavanja katastrofa
  • Masto
    440
    jedino sto sam ga vidio danas
  • Crni86
    17.3k
    Kaj nije sam u prvom intervju reko da se najbolje osjeca na sestici?

Mislim on nema tehniku stojketa ili zajca, pa ni pass ni nista. On je tipicna radilica sa solidnim osjecajem za prostor. Ja iskreno ne razumijem to guranje njega na ofenzivniju osmicu. Okej u jacim tekmama gdje ce biti puno puno vise prostora (npr macabi) ali protiv varazdina doma on jedino moze biti na sestici.

Ovim potezom ubijamo dvojicu igraca - stojketa koji sjedi na klupi i ljubu kojeg se spusta u formi i u glavi trosenjem na poziciji na kojoj ne moze dat ono svoje u takvim tekmama.
  • Fan
    1.7k
    Mislim on nema tehniku stojketa ili zajca, pa ni pass ni nista. On je tipicna radilica sa solidnim osjecajem za prostor.Crni86

Točno ovo i ja mislim. Idealna zamjena za Mišića realno, a osmicu neka igraju Zajc i Bennacer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.