• rakurs
    2k
    Dođem na Zonu očekujući neke normalne komentare, pa ajde i nezadovoljstvo Bobanovim odgovorima oko Kovačevića, a kad ono kolege su pronašle novu stvar oko koje će raditi histeriju. Nit ne zaslužujemo bolje od medijske hajke na klub, ovo kaj dio forumaša radi u posljednje vrijeme prelazi granicu. Negativa, negativa i samo negativa. Zgadili ste mi Zonu, otjerali ste neke forumaše koji su donosili neku ravnotežu ovdje i sada imamo ovo što imamo.

Mene bi bilo sram da čovjeka kao što je Zvonimir Boban dovodim u svezu s mafijašem i kriminalcem, pa u bilo kojem kontekstu. To kaj ste vi pročitali na jebenim Sportskim novostima ne znači da je Zvone u tom kontekstu i rekao. Bilo je puno zajebancije kada je priličilo, puno ozbiljnosti kada je trebalo, a Zvone je odgovorio na apsolutno sva pitanja, i to više nego korektno i što je možda trebalo.

Vas par znam da ćete nastaviti u istome ritmu, a ja to ne mogu i ne želim čitati. Hvala DP i Zvonetu, ovo danas je bilo top, top provedeno vrijeme!
  • LA BOMBA
    628
    Onda Boban krene o tome kako rezultat nije sve, pa o tome kako ni Klopp ni Ferguson nisu odmah isporucili (neusporedive situacije s nasom). Trener, kojeg Boban jos uvijek podrzava iz nekog razloga, izjavljuje kako ovakvi rezultati u HNL-u nisu tragedija i prakticki da je sve u redu.Pacho

Ako bi situacije u kojoj su preuzeli klubove usporedio sa videoigrama, Klopp i Ferguson su preuzeli klubove na hard/very hard difficulty.

Kovačević je Dinamo preuzeo na tutorial mode.

Imamo trenera koji ne može savladati igre na tutorial mode nakon uskoro pola godine. :lol:
  • crophantom
    2.4k
    ne kuzim kaj oces da Zvone kaze, da ce se ubit ritualno na centru Maksimira nožem kojeg ce sam iskovat nakon kaj pogleda jos 5 epizoda vatrenih kovača na Historyu?

Reko je da on vjeruje da ce ovo biti dobro i 62 puta reko da ce mu REZULTAT suditi.
    Da, dobro si čuo, spomenuo je rezultat, nismo odustali ni od naslova ni ničega.

Oces da ti svečano obeca da cemo bit prvaci ili da se zakune?

Ja nigdje danas nisam vidio nikakvo snižavanje kriterija, a ove izjave oko kojih se vi hvatate nisu značile da je rezultat nebitan, vec da ne mozemo sve spaliti do temelja svaki put kad dode kriza, između ostalog.
  • ElDorado
    7.3k
    Ja ne kužim iskreno koji je vama kurac?! Jeste bili tamo?! Ja jesam. Prvo psovalo se dosta i bilo je dosta zajebancije i smijeha. Bilo je to zatvoreno dogadjanje članova Dinama a ne neki kongres otvoren za javnost. Boban je odgovorio na sva pitanja do detalja, složio se uglavnom sa svim kritikama i posrao se po novinarima uz znatnu dozu zajebancije jer je bilo i dosta dobacivanja iz publike po tom pitanju. Kad ovak vadis iz konteksta onda to zgleda puno drugacije.
    Bio je to ulicni govor i sa strane onih koji pitaju a i sa strane onih koji su odgovarali. I bilo je zabavno, iako i dalje ostaju velike dvojbe oko Kovačevića
  • Tom Hanks
    4.4k
    Smrt gospoštini
    Zvone jebi ne vadi
  • Keyser Soze
    17k
    Jako dobar članski dan, puno bolji od prošlogodišnjeg, više ljudi, bolja organizacija, opuštenija atmosfera.

Bobanov vokabular nije za svačije uši, ali je pričao s nama kao kad pričaš s članom obitelji na nekom druženju, odlično je odjebao Miškovića, novinare i Šikića.

Samo deri predsjedniče!
  • Krulek
    1k
    Za neke navijače Dinama je prije desetak godina postojao kult ličnosti nekima ostao sve danas. Za druge navijače je novi kult ličnosti započeo prije nekoliko mjeseci. Ljudi su interesantna bića
    , ne mogu bez očinske figure.
  • Noel
    17.2k
    Bagra koja konstano sere i vrijeđa Bobana, Dinamovo proljeće ili Naukovića recimo da je Možemovac se ni ne usudi doć u dvoranu a kamoli postavit pitanje. Lako je srat iz kauča.

Dakle, kako bi Zvone reko - pederi jedni.
  • ElDorado
    7.3k
    a di ti vidis kult licnosti??!!!
  • Kruno
    1.2k
    Kod Bobana imam dva minusa ostavljanje Kove.Sto nije doveo boljeg golmana. Novinare je trebao i vise vrjeđati bolje ne zasluzuju.
  • Jurki
    20.5k
    Novinare je trebao i vise vrjeđati bolje ne zasluzujuKruno

Bravo majstore. Za ovo bi ti dao 10 lajkova.
  • Praskaton
    4.6k
    Ostavljanje Kove ne mogu progutat nikako,siguran sam da je pogreška.Bobanova.

Ovo vrijeđanje novinara mi nije problematično al razlog je Pa sutra će izaći snimka ako sam dobro shvatio.
    Ako je odlučio sasut novinare takvim riječima imao je sto boljih razloga.
  • Thor
    1.4k
    mi koji nismo citamo kaj pise. Uostalom da smo i htjeli ne bi svi mogli biti tamo,tako da to nije argument.
    Drago mi je da vi koji jeste imate drukciju percepciju. Mogli smo i mi drugi da smo mogli gledati. Ali nismo,pa citamo kaj su novinari pisali. A novinari su bili tamo iz ovog prvog razloga...i tak se vrtimo u krug.
    Opet se lagano dijelimo na one unutra i one vani pa imamo heroje i antiheroje,odane i neodane... Kritike nisu usmjerene na Predsjednika opcenito i generalno (bar ne s moje strane) nego na pojedine odluke ili postupke. A ovo sa time da nema live prijenosa smatral losom odlukom Uprave opcenito,a vrijedjanje novinara (citam kaj su pisali,ne znam drugo) je pogresno.
    To su moje kritike.
    Ostalo je stav i politika vodjenja kluba Predsjednika koji se nekom svidja ili ne...rezultat,trener,igra, prvenstvo a za to smo ga birali,a reziltati ce u konacnici dati sud i da li je bio u pravu.
  • The Octopus
    397
    Ekipa koja pusi ove sugave fore iz medija osim kaj je i sama pickastog kroja, uz to i posjeduju dobru dozu retardacije kada si dopustaju da im najveci drustveni sljam kroji misljenje
  • ElDorado
    7.3k
    odgovorio je na svako jebeno pitanje nista nije izbjegavao. Pogledaj snimku. A ovo sugavci je bilo posljedica tj reakcija na dobacivanja iz publike
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet