• Dadox
    1.1k
    Prije početka, kada sam vidio dosta starijih boysa očekivao sam da će biti žustro i napeto.Baš suprotno,bilo je ležerno i bez napadanja Zvone.Opet nije bila puna dvorana,čini se od 2/3 popunjenosti.
  • Borovljanin
    387

To je ostalo zbog godišnjaka koji samo dolaze na europu i derbije
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    dinamo ima sve preduvjete potrebne za osvajanje naslova i ako i ove sezone to ne napravi to će biti neoprostivi neuspjeh i za njega će odgovorni morati odgovaratiSajla

Ja nisam doživio danas da je stav prema neosvajanju da je to "neoprostivi neuspjeh", a po svemu bi trebao biti. Još jednom moram ponovit da ništa lakše ne će biti zaspati večeras i dio ljudi je s razlogom zabrinut da ne postane "ideali su vječni"
  • Marley
    5.2k
    Odusevljena sam. Meni je bilo iznad svih ocekivanja. Inace ne mogu pola sata sjedit na mjestu, a veceras preko 3 sata nisam ni trepnula prakticki. Opustena atmosfera i komunikacija skroz.

E da, ne smijem zaboraviti. Jos jednom veliko hvala kolegi @nwankwo646 koji mi je omogucio da ipak odem :smile:
  • crophantom
    2.4k
    Jedna obiteljska atmosfera, opušteno, sve super, sportske novosti pokvarile malo doživljaj, ali ok
  • Pacho
    10.6k

Ok, vidjet cemo naravno krajnji rezultat, ali u zadnjih par tjedana je bio pregrst izjava koje po meni spustaju letvicu. Boban izjavljuje da od Europe nije nista ocekivao i da je dobro sto se uopce mozemo nadati prolasku u EL. Trener kaze da nam je svaki bod u Europi veselje. Otkad to?

Onda Boban krene o tome kako rezultat nije sve, pa o tome kako ni Klopp ni Ferguson nisu odmah isporucili (neusporedive situacije s nasom). Trener, kojeg Boban jos uvijek podrzava iz nekog razloga, izjavljuje kako ovakvi rezultati u HNL-u nisu tragedija i prakticki da je sve u redu.

Cemu takvo spustanje kriterija od dvije kljucne figure u klubu?
  • blue heart 72
    2.8k
    Svima onima koji se zgražaju Zvoninom retorikom na ČLANSKOM danu, predlažem da pogledaju recimo kako su se znali izražavati u Bayernu i Uelli Hoennes, ili Kaiser Franz dok su obavljali predsjedničku dužnost. I to nije bilo na članskom danu, nego na javnoj televiziji
  • Nolifer
    13.2k

Kad bi išo do Koprivnice s našim vlakom, ohladili bi se tamo ćevapi. :rofl:

lowliferaNVKOD

Uh dobro je, skoro pročitah Nolifera :lol:
  • Dzoni
    2.8k
    Predivna 3 sata, hvala svima koji su to omogućili da možemo pričati sa cijelom upravom kluba otvoreno i direktno kao da smo na kavi sa njima.
  • Chempers
    990
    A da smislimo neku izreku na temelju ovoga? Mozda da je rezultat samo trend?Pacho

Ovo zvuči kao nešto u stilu potrudit ću se, al nije bed ako ne uspije. Takav stav mi je neprihvatljiv za predsjednika Dinama. Ja cu samo reći da se nadam da mu je rezultat na prvom mjestu.

A osim novinara ima i tu na Zoni koji zaslužuju sličan tretmanMr Anderson

Apsolutno se slažem, a ti si svakako jedan od vodećih na toj listi.
  • NitkoBitan
    33k
    Cemu takvo spustanje kriterija od dvije kljucne figure u klubu?Pacho

Izjave, PR, smirivanje tenzija i histerije.

Stvarno mislis da u svlacionici misle da je ok gubit takve utakmice i da su u klupskim prostorijama ravnodusni na opciju gubitka naslova?
  • Noel
    17.2k
    Tattićevci prošle godine u ovo doba:

Dolje Dinamovo Proljeće.. kakva demokracija, kakav izvršni odbor, kakva četri člana uprave. Zajec fikus, ne zna se razgovarat. Možemo vlada klubom. Dinamo treba lidera, Dinama treba vođu, karizmatičnog vođu za predsjednika čija će bit zadnja. Koji će u svemu odlučivati.

Tattićevci danas:

Dolje Zvonimir Boban. Kakav je to razgovor predsjednika kluba. Zašto je njegova zadnja. Zašto je stao iza trenera. Zašto ima stav, kakav je to način razgovora, gdje je tu demokracija? Zašto jedan čovjek odlučuje o svemu.

Jel vas sram gmazovi? Bili ste tihi u dvorani.. okot dnovinarska, onome ko je dilao Bobanove odgovore se govno protrnulo u guzici kad ga se prozvalo pred cijelom dvoranom. Klošar.

Boban je danas okot iz medija i one koji im dilaju informacije nazvao pravim imenom.

Sa Bobanom se osobno ne slažem oko Kovačevića trenutno, sa dosta stvari se slažem ali to ne. Nepotrebne usporedbe sa Sachijem,Fergusonom i Kloppom.. Totalno krive usporedbe, drugačije okolnosti. Rekao je da stoji iza Kovačevića ali i da će ga smjenit i priznat grešku ako budu i dalje loši rezultati.
  • kajsitilud
    1.3k
    zgrazavaju se isti oni dezurni pljuvaci i kriticari kao i za vrijeme utakmice koji ne odu 3 puta u sezoni na stadion. Eto, tako nisu ni danas bili na clanskom danu, a puna su im usta danasnjeg vokabulara i odnosa. Jadnici obicni, isti ko i novinari. Meni je 3 sata proletilo. Mogo bi bez problema jos 3. Svaka cast svima na organizaciji, a pogotovo Zvoni i ostalima na odgovorima.

Zurim doma sav pod dojmom da procitam kaj zona veli, a ono klasicni probisvijeti puni govana. Ne znam zakaj sam drugo uopce ocekivo.
  • Pacho
    10.6k

Ne mislim. Ali mislim da takve izjave nisu prikladne Dinamovom statusu.
  • Sajla
    14.7k
    Ja nisam doživio danas da je stav prema neosvajanju da je to "neoprostivi neuspjeh"Tvrdica McTvrdi

ne mogu ulaziti u to kakav je tuđi doživljaj i zašto. napisao sam svoj stav.

Cemu takvo spustanje kriterija od dvije kljucne figure u klubu?Pacho

gle, nemreš mi upakirati 3 stvari s kojima se slažem i onda očekivati da ti potvrdim zbog toga četvrtu s kojom se ne slažem.
    rezultat nije sve. ako ne bude dobar zbog njega će padati glave, ali nije sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet