• ElDorado
    7.4k
    Uvjeren sam i siguran da je golman trenutno naš najveći problem i da smo zbog njega lagano popušili par bodova. Nije mi jasno da to trener ne vidi i da je stalno spika "nije on kriv kae mogao". Mogao je itekako je mogao.
    Oba gola protiv Istre. Pogledaajte prvi gol di svi tvrde nije mogao ništa. Ok Lisica je zajebao ali lik se povlači prema crti. Da je ostao visoko bez problema bi uhvatio loptu koju mu je Lisica glavom pokušao dodati. Drugi zabijen na crti i gol u njegov bliži kut.
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Realno da je jedan Zagorac branio nebi ta dva gola u Puli primio.
  • ElDorado
    7.4k
    a ja bi rekao i Filipović
  • bbb medimurje
    4.7k
    meni danas samo prenesite odgovor o njemu i njegovim partijama. hvala
  • Mr Anderson
    14.9k
    Pa čekaj, jel moguće da nas zadnje 3 sezone jebeni golman uništava i da nitko od naše struke nije u stanju detektirati problem?barbax

Je, evo prošle sezone smo naslov izgubili baš zbog golmana. Gluposti.
  • rokikaciga
    7k
    A onu sezonu iza smo ga osvojili unatoc golmanu..
  • ShanKu
    1.9k
    Trener golmana... hh
    Ja trenutno nemam povjerenje u nijednog člana sadašnjeg stručnog stožera, kad ih vidim na prijenosima kako stoje prekriženim rukama, u onim ogromnim bijelim bundama i gledaju hoće se samo od sebe nešto promjenit u igri ili hoće igrač možda sam napustit teren da se ga zamjeni :sweat:
  • Kruno
    1.2k
    Jel su ga spominjali jel i dalje prvi golman?
  • fakin
    2k
    da, ima punu podršku kluba
  • ElDorado
    7.4k
    Ne znam di si cuo za punu podrsku? Boban je rekao da ima problemas karakterom, a da se karakter nazalost ne moze mijenjati. Pa bi ja rekao da je on svjestan da trebamo golmanas s malo jacim karakterom povjednija. Inace jedino pitanje di je bio vrlo neodredjen je zaLivakovica. Rekao je samo da je to komplicirano.
  • rioda
    11.4k
    Inace jedino pitanje di je bio vrlo neodredjen je zaLivakovica. Rekao je samo da je to komplicirano.ElDorado

To je rekao kad je komentirao činjenicu da nije doveden u ljeti. Kad ga se pitalo sad za zimu, rekao je da ne može ništa reći jer su Sportske novosti u publici. Po meni dovoljno... Nadam se da nisam krivo protumačio :rofl:
  • ElDorado
    7.4k
    u svakom slucaju bio je jako neodredjen i svasta je moguce. Kaj se tice Nevistica ne znam jesam ja jedini shvatio ono u stilu : drag mi je ali slab je karakter i tu nema pomoći
  • Crni86
    17.1k
    Ovaj kraj koji je prenesen: Pratimo situaciju - meni se to cini u smislu situacije na trzistu i ukoliko se bilo sta bolje ponudi da ce se reagirati
  • Marley
    5.2k
    Zvone Boban: "On je puno bolji golman nego sto on misli da je".

Eh, Ivane, Ivane...
    Toliko su me rastuzile ove Zvonine rijeci.
    Ne ide mi to u glavu nikako :sad:
  • pjetlić
    207
    Netko je spomenuo u nekom trenu da su dokapetani razrjeseni funkcija od strane trenera danas?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet